Catalina-Valentina StancaElena-Mihaela Garabet

Teste de fizica pentru Bacalaureat

PRP: 34.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.18 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Teste de fizica pentru Bacalaureat

Format
210x300
Număr pagini
208
Editura
Niculescu
Autor
Catalina-Valentina Stanca,
Elena-Mihaela Garabet
Anul publicării
2018
ISBN
9786063802249

Rezumat Teste de fizica pentru Bacalaureat - Elena-Mihaela Garabet, Catalina-Valentina Stanca

Lucrarea Teste de fizica pentru Bacalaureat se adreseaza atat elevilor care se pregatesc sa sustina Examenul de Bacalaureat si admiterea in facultati la disciplina Fizica, cat si celor din clasele a IX-a si a X-a care doresc sa-si verifice si sa-si consolideze cunostintele de fizica.

Cartea contine un breviar teoretic care ii ajuta pe elevi sa-si fixeze notiunile fundamentale din fizica, precum si teste dupa modelul celor care se dau la Examenul de Bacalaureat, in conformitate cu programa scolara, pentru cele patru module:

  • A. Mecanica,
  • B. Elemente de termodinamica,
  • C. Producerea si utilizarea curentului continuu,
  • D. Optica.

Autorii propun 36 de teste concepute dupa modelul subiectelor elaborate de Centrul Nationalele Evaluare si Examinare a elevilor din invatamantul preuniversitar, organizate pe trei niveluri de dificultate: minimal, mediu si avansat. Aceasta lucrare completeaza activitatea de pregatire a examenului de maturitate la fizica si ajuta la dezvoltarea gandirii analitice si sintetice, precum si a abilitatilor intelectuale de aplicare a cunostintelor teoretice. [...] Cartea reprezinta o sinteza a unei bogate experiente acumulate de autori si ofera posibilitatea de a parcurge intreaga programa de Bacalaureat, precum si de a pregati cu succes examenul de admitere in invatamantul superior. - Conf. univ. dr. Cristina Miron, Facultatea de Fizica, Universitatea din Bucuresti

Colectiv de autori: Elena-Mihaela Garabet (coordonator), Catalina-Valentina Stanca (coordonator), Tatiana Marandici (coordonator), Liviu-Danut Rotaru, Victor Stoica, Corina Dobrescu, Laura-Angelica Onose, Simona Buiu, Ana Nitoiu, Aurelia Daniela Florian, Diana-Cristina Bejan, Ion Bararu

Recomandări

+
=
PRP: 83.90 Lei
46.08 Lei
Economisești 37.82 Lei !
+
=
PRP: 83.90 Lei
46.08 Lei
Economisești 37.82 Lei !
+
=
PRP: 78.80 Lei
56.91 Lei
Economisești 21.89 Lei !
Detalii produs
Despre Elena-Mihaela Garabet
Elena-Mihaela Garabet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena-Mihaela Garabet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena-Mihaela Garabet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena-Mihaela Garabet. Fiecare carte scrisa de Elena-Mihaela Garabet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena-Mihaela Garabet in categoria Elena-Mihaela Garabet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Teste de fizica pentru Bacalaureat
Despre Catalina-Valentina Stanca
Catalina-Valentina Stanca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catalina-Valentina Stanca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catalina-Valentina Stanca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catalina-Valentina Stanca. Fiecare carte scrisa de Catalina-Valentina Stanca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catalina-Valentina Stanca in categoria Catalina-Valentina Stanca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Teste de fizica pentru Bacalaureat
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-15.5%
-7.9%
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

28.35 Lei
PRP: 34.9 Lei

26.18 Lei