PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.9 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Terapia prin yoga

Format
137x200
Număr pagini
448
Editura
Litera
Autor
Dr. Robert Butera,
Erin Byron,
Dr. Staffan Elgelid
Anul publicării
2019
ISBN
9786063332289

Rezumat Terapia prin yoga - Erin Byron, Dr. Robert Butera, Dr. Staffan Elgelid

Fie că suferi de stres doar ocazional sau te confrunți cu o anxietate profundă, cartea de față îți oferă o abordare personalizată pentru a-ți reveni de pe urma anxietății și a transforma stresul în relaxare. Nici măcar nu trebuie să ai experiență în domeniul practicii yoga – cartea este concepută pentru orice cititor, indiferent de vârsta, convingerile sale sau forma lui fizică. Bazându-se pe principiile atemporale ale practicii yoga clasice, terapia prin yoga integrală îți pune la dispoziție o mare diversitate de mijloace care să te ajute să-ți redobândești echilibrul în viață. Posturile yoga sunt un aspect al acestei forme de terapie; însă adevărata putere vine din stăpânirea minții, a emoțiilor și a intelectului pentru a produce schimbări la un nivel mai profund. Exercițiile, tehnicile de respirație și de meditație îți furnizează cele mai eficiente metode de a repara dezechilibrele și de a-ți identifica necesitățile. Află cum funcționează cele cinci căi yoghine – a psihicului, a intelectului, a sănătății, a muncii și a relațiilor –, pune în practică numeroasele posturi yoga pentru relaxare, somn și acceptare de sine și vei avea la îndemână un adevărat ghid pentru sănătate fizică, energetică, mentală, intelectuală și spirituală. Setu Bandhasana (Postura podului) • Supta Ardha Chandrasana (Postura culcată a semilunii) • Supta Matsyendrasana (Postura întinsă răsucită pe jumătate) • Tadasana (Postura muntelui) • Talasana (Postura palmierului) • Vrkasana (Postura copacului) • Ardha Chandrasana (Postura semilunii) • Virabhadrasana I (Postura războinicului I) • Bhujangasana (Postura cobrei) • Ardha Matsyendrasana (Postura răsucită așezată) • Dhanurasana (Postura arcului) • Balasana (Postura copilului) • Viparita Karani (Postura inversată) • Virabhadrasana II (Postura războinicului II) • Poorna Titali (Postura fluturelui) • Simhasana (Postura leului) • Ustrasana (Postura cămilei) • Ananda Balasana (Postura copilului fericit) • Makarasana (Postura crocodilului) • Yoga Mudra (Simbolul yoga)
Detalii produs
Despre Erin Byron
Erin Byron
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Erin Byron inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Erin Byron se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Erin Byron. Fiecare carte scrisa de Erin Byron este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Erin Byron in categoria Erin Byron astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Robert Butera
Dr. Robert  Butera
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Robert Butera inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Robert Butera se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Robert Butera. Fiecare carte scrisa de Dr. Robert Butera este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Robert Butera in categoria Dr. Robert Butera astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Staffan Elgelid
Dr. Staffan Elgelid
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Staffan Elgelid inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Staffan Elgelid se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Staffan Elgelid. Fiecare carte scrisa de Dr. Staffan Elgelid este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Staffan Elgelid in categoria Dr. Staffan Elgelid astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 49.9 Lei

31.9 Lei