James HillmanSonu Shamdasani

Tanguirea mortilor. Psihologia dupa Cartea Rosie a lui Jung

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Tanguirea mortilor. Psihologia dupa Cartea Rosie a lui Jung

Număr pagini
272
Editura
Trei
Autor
Sonu Shamdasani,
James Hillman
Anul publicării
2018
ISBN
9786064005113

Rezumat Tanguirea mortilor. Psihologia dupa Cartea Rosie a lui Jung - James Hillman, Sonu Shamdasani

De ce ar avea morţii a se tângui, ne-am putea întreba, şi ce legătură să existe între aceştia şi viaţa noastră mentală? Cu a sa Carte Roşie, Jung a deschis porţile inconştientului colectiv, permiţând acestor figuri să prindă glas şi să pătrundă în lumea noastră conştientă. Astfel, psihologia ce i-a urmat a fost nevoită să renunţe la pretenţiile sale de ştiinţă exactă, acceptând hrana bogatului şi inepuizabilului material ce urcă din străfundurile psihicului.


O astfel de mutaţie a generat, inevitabil, numeroase întrebări legate de personajele din visele şi fantasmele noastre, de expresia creatoare, de religii, artă şi psihologie, la care James Hillman şi Sonu Shamdasani încearcă să răspundă pe parcursul a cincisprezece conversaţii savuroase şi alerte pe marginea Cărţii Roşii. Acest volum de dialoguri între doi jungieni de renume îi va interesa cu siguranţă pe cei aflaţi pe drumul descoperirii de sine, ca şi pe cei dornici să-şi extindă perspectiva asupra gândirii lui C. G. Jung în particular şi a psihologiei în general.


James Hillman (1926-2011), psiholog american, a studiat la Institutul C.G. Jung din Zürich. A fondat curentul psihologiei arhetipale, desprins din psihologia analitică. A scris numeroase cărţi de specialitate, printre care Codul sufletului, publicată la Editura Trei în anul 2017


Sonu Shamdasani este specialist în istoria psihologiei şi a psihiatriei şi profesor de istorie jungiană la Centrul Wellcome Trust de Istorie a Medicinei de la University College London. Considerat cel mai de seamă exeget al lui Jung, el a editat Cartea Roşie şi şi-a adus aportul la traducerea acesteia în engleză.Știi că eu am făcut-o [imaginaţia activă] atunci când am început să fiu analizat în Zürich, acum mulți ani. Asta a fost analiza mea ani de zile, și am început cu o naivitate totală, vorbind și pur şi simplu coborând și descoperind, nu pentru că îl citisem pe Jung în legătură cu felul în care trebuie făcută. Nu-mi era frică de aceste figuri care începeau să apară și nu știam ce să fac cu ele, așa că am stat așezat la masă, am închis ochii și am interacționat cu prima care a apărut. E posibil să faci asta, te simți foarte straniu, pentru că ești înstrăinat de lumea aceea, dar odată ce-ai făcut-o, odată ce inițierea a avut loc, nu mai ai nevoie să vii în fiecare noapte și să zici: am interacționat cu umbra, și umbra e neagră și violentă, sau umbra e roșie și violentă, și vrea asta, sau anima e cutare sau cutare. Nu ai nevoie de nimic de genul acesta. Înveți pe măsură ce mergi mai departe, prin limbajul pe care ele te învață James Hillman

Detalii produs
  • Tanguirea mortilor. Psihologia dupa Cartea Rosie a lui Jung Tanguirea mortilor. Psihologia dupa Cartea Rosie a lui Jung
  • Număr pagini 272
  • Editura Trei
  • Autor Sonu Shamdasani,James Hillman
  • Anul publicării 2018
  • ISBN 9786064005113
  • Scor Bestseller
Despre James Hillman
James Hillman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre James Hillman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. James Hillman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale James Hillman. Fiecare carte scrisa de James Hillman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre James Hillman in categoria James Hillman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Forta caracterului si viata care dainuie, Tânguirea morţilor. Psihologia după Cartea Roşie a lui Jung
Despre Sonu Shamdasani
Sonu Shamdasani
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sonu Shamdasani inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sonu Shamdasani se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sonu Shamdasani. Fiecare carte scrisa de Sonu Shamdasani este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sonu Shamdasani in categoria Sonu Shamdasani astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tânguirea morţilor. Psihologia după Cartea Roşie a lui Jung
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Psihologie

BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-10%
Rataciti in labirint

Rataciti in labirint

PRP: 52 Lei 46.8 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-10%
Psihologia banilor

Psihologia banilor

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-40.7%
-30%
-15%
Suflete de sticlă

Suflete de sticlă

PRP: 54 Lei 45.9 Lei
-10%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 56 Lei 50.4 Lei
-15%
Hrană pentru creier

Hrană pentru creier

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-15%
Hotii de atentie

Hotii de atentie

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-15%
Accepta iubirea

Accepta iubirea

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-33.9%
Cum să-ți vindeci inima

Cum să-ți vindeci inima

PRP: 59 Lei 39 Lei
-25%
Gestionează-ți emoțiile!

Gestionează-ți emoțiile!

PRP: 34 Lei 25.5 Lei
-15%
Eliberati de durere

Eliberati de durere

PRP: 49 Lei 41.65 Lei
-10%
Neurostiinta fericirii

Neurostiinta fericirii

PRP: 58 Lei 52.2 Lei
-15%
Nu exista parti rele

Nu exista parti rele

PRP: 51 Lei 43.35 Lei
-10%
-15%
 Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala

PRP: 39.9 Lei 33.91 Lei
-15%
PRP: 35 Lei

17.5 Lei