Flore POP

Studii de guvernanta si guvernare. Abordari actuale

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.75 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Studii de guvernanta si guvernare. Abordari actuale

Format
145x205
Număr pagini
286
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Flore POP
Anul publicării
2021
ISBN
9786068770628

Rezumat Studii de guvernanta si guvernare. Abordari actuale - Flore POP

Fiind o structura "atipica" in esichierul organizatiilor regionale si mondiale, Uniunea Europeana opereaza cu reguli noi de guvernanta, care constituie un sistem unic si relativ coerent de institutii "multilevel", non-ierarhice, regulatorii si policentrice, reguli ce favorizeaza un mixt decizional pentru straturi multiple de actori publici si privati, etatisti ori non-etatisti, la un nivel regional si unional. Noua guvernanta aduce astfel un suflu proaspat. Demersul de fata incearca sa faca putina lumina pentru spatiul nostru est si central-european in cateva aspecte sectoriale ale guvernantei, tinand cont de acquis-ul comunitar si de evolutiile impuse prin intrarea in vigoare, la 1 decembrie 2009, a Tratatului de la Lisabona. - Flore Pop

Detalii produs
Despre Flore POP
Flore POP
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Flore POP inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Flore POP se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Flore POP. Fiecare carte scrisa de Flore POP este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Flore POP in categoria Flore POP astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 45 Lei

42.75 Lei