Stephen Hawking. Biografie ilustrata

PRP: 29.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.86 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Stephen Hawking. Biografie ilustrata

Format
205x255
Număr pagini
32
Editura
Niculescu
Anul publicării
2023
ISBN
9786063808142

Rezumat Stephen Hawking. Biografie ilustrata

Seria BIOGRAFIE ILUSTRATĂ descrie în culori vii vieţile unor oameni extraordinari, prezentând într-un mod nou și captivant peste 250 de întâmplări fascinante.

 

Anne Frank

 

Poate ai aflat deja că Anne Frank a scris un jurnal, dar ştiai că avea o pisică pe care o chema Moortje? Sau că îi plăcea să patineze?

 

Această relatare grafică a vieții ei le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Anne a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la Al Doilea Război Mondial la pericolul prejudecăţilor.


Cleopatra

 

Poate ai aflat deja că Cleopatra a fost regina Egiptului, dar ştiai că s-a căsătorit cu fratele său mai mic? Sau că putea vorbi nouă limbi?

 

Această relatare grafică a vieții ei le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Cleopatra a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la romani la zodiacul egiptean.

 

 

Frida Kahlo

 

Poate ai aflat deja că Frida Kahlo a fost o artistă, dar ştiai că a locuit într-o casă zugrăvită în azuriu? Sau că avea două maimuţe păianjen?

 

Această relatare grafică a vieții ei le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Frida a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la Revoluţia Mexicană la importanţa încrederii în sine.

 

 

Jane Austen

 

Probabil ai aflat deja că Jane Austen a fost o scriitoare, dar ştiai că a avut şapte fraţi şi surori?

Sau că nimeni nu ştie sigur cum arăta, de fapt?

 

Această relatare ilustrată a vieţii ei le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Jane a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la perioada Regenţei la frumusețea naraţiunii.


 

Martin Luther King Jr.

 

Poate ai aflat deja că Martin Luther King Jr. a ținut un discurs important, dar știai că îi plăcea să-i facă farse surorii sale? Sau că la început numele său era Michael?

 

Această relatare grafică a vieții lui le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Martin a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la mișcarea pentru drepturile civile la puterea cuvintelor.

 

 

Mozart

 

Poate ai aflat deja că Mozart era un copil-minune, dar știai că avea un graur ca animal de companie? Sau că scrisorile sale sunt pline de glume rimate despre caca?

 

Această relatare grafică a vieții lui le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Mozart a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la Epoca Luminilor la importanța efortului și a perseverenței.

 

 

Nikola Tesla

 

Poate ai aflat deja că Nikola Tesla era un inginer genial, dar știai că-și putea vizualiza invențiile? Sau că suferea de fobie față de perle?

 

Această relatare grafică a vieții lui le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Nikola a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la cum funcționează electricitatea la puterea imaginației.

 

Stephen Hawking

 

Poate ai aflat deja că Stephen Hawking a fost un om de știință, dar știai că pe când era doar un băiețel ținea albine în pivniță? Sau că a trecut peste picioarele Prințului Charles cu scaunul său cu rotile?

 

Această relatare grafică a vieții lui le prezintă copiilor o imagine a lumii în care Stephen a crescut, oferindu-le în același timp informații educative despre aproape orice, de la găurile negre la Big Bang.

Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


BestSeller
-59.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-59.4%
-53.3%
SPAȚIUL și misterele sale

SPAȚIUL și misterele sale

PRP: 49 Lei 22.9 Lei
-59.4%
-33.5%
-35%
Istoria lumii pentru copii

Istoria lumii pentru copii

PRP: 50 Lei 32.5 Lei
-32.8%
-34.9%
-53.3%
-35%
-15%
Viata dinozaurilor

Viata dinozaurilor

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-15%
Mari si oceane

Mari si oceane

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-15%
-15%
Micul Biolog - Insecte

Micul Biolog - Insecte

PRP: 18 Lei 15.3 Lei
PRP: 29.9 Lei

26.86 Lei