Maria CattaneoSara RoveranoValentina Chiorino

Soseste bebelusul

Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei
PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.75 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Soseste bebelusul

Dimensiune
148x208
Număr pagini
144
Editura
Lizuka Educativ
Autor
Sara Roverano,
Maria Cattaneo,
Valentina Chiorino
Anul publicării
2018
ISBN
9786068714349

Rezumat Soseste bebelusul - Valentina Chiorino, Maria Cattaneo, Sara Roverano

O carte lejeră, dar, în același timp, profundă, care povestește cu precizie la ce să te aștepți în perioada imediat următoare nașterii, în spital – acele zile petrecute în cămașă de noapte, când începe povestea ta ca mamă - și odată întoarsă acasă, zile cruciale, deoarece, într-un mod diferit, dar în același timp la fel, temele inițiale ale maternității vor continua să reapară pe toată durata vieții. Aștepți acest copil în perioada sarcinii, vei aștepta să crească în greutate și în înălțime. Îl vei primi cu brațele deschise când va începe să meargă și apoi te vei regăsi așteptându-l în fața discotecii, gândindu-te la care ar fi distanța corectă dintre îngrijorarea ta de mamă și gustul său pentru aventură. O lectură potrivită nu doar pentru femei – este mai indicat să fie citită înainte de naștere – dar și pentru partenerii acestora, pentru a înțelege cum și unde să se „poziționeze” după nașterea fiului/fiicei în acest nou echilibru familial. Este utilă și pentru cei care se îngrijesc de starea de sănătate a femeii gravide și în perioada postpartum: medici, moașe, infirmiere, infirmiere specializate în puericultură, psihologi... O carte asupra scenariilor psihologice al postpartumului, care a luat naștere din experiența autoarelor, medici psihologi și psihoterapeuți, în departamentul de Maternitate și Neonatologie al Clinicii Mangiagalli din Milano, Fundația IRCCS Ca’ Granda Ospedale Maggiore Policlinico.

Detalii produs
Despre Valentina Chiorino
Valentina Chiorino
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valentina Chiorino inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valentina Chiorino se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valentina Chiorino. Fiecare carte scrisa de Valentina Chiorino este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valentina Chiorino in categoria Valentina Chiorino astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Soseste bebelusul
Despre Maria Cattaneo
Maria Cattaneo
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Cattaneo inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Cattaneo se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Cattaneo. Fiecare carte scrisa de Maria Cattaneo este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Cattaneo in categoria Maria Cattaneo astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Soseste bebelusul
Despre Sara Roverano
Sara Roverano
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sara Roverano inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sara Roverano se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sara Roverano. Fiecare carte scrisa de Sara Roverano este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sara Roverano in categoria Sara Roverano astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Soseste bebelusul
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Soseste bebelusul

Soseste bebelusul

PRP: 25 Lei 23.75 Lei

Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

Nou
BestSeller
-16.7%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-33.9%
-15%
-15%
-25%
Hardcover
-20%
-10%
BestSeller
-31.4%

Cumparate impreuna cu Soseste bebelusul

PRP: 25 Lei

23.75 Lei