Sarah Penner

Societatea londoneza de spiritism

PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44.9 Lei

ALEGEREA EDITORILOR AMAZON ⭐ Cea mai bună carte a lunii martie 2023 în categoria mister, thriller și suspans ⭐


Bine ai venit în lumea mediumului Vaudeline d'Allaire. O lume misterioasă, la hotarul dintre viață și moarte. O lume populată de spiritele celor morți. Dintre aceștia, Vaudeline are o afinitate pentru cei vulnerabili, care nu se pot apăra: victimele crimelor nerezolvate.

Ea alege să le dea o voce și să le facă dreptate.

ALEGEREA EDITORILOR AMAZON ⭐ Cea mai bună carte a lunii martie 2023 în categoria mister, thriller și suspans ⭐


Bine ai venit în lumea mediumului Vaudeline d'Allaire. O lume misterioasă, la hotarul dintre viață și moarte. O lume populată de spiritele celor morți. Dintre aceștia, Vaudeline are o afinitate pentru cei vulnerabili, care nu se pot apăra: victimele crimelor nerezolvate.

Ea alege să le dea o voce și să le facă dreptate.

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Societatea londoneza de spiritism

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Sarah Penner
Anul publicării
2023
Traducator
Diana Morărașu
ISBN
9786303051390

Rezumat Societatea londoneza de spiritism - Sarah Penner

Suntem în 1873.

Într-o sală întunecată a unui castel abandonat de la periferia Parisului, începe o ședință de invocare a spiritelor. Ședința e condusă de cea mai celebră spiritistă a vremii, Vaudeline D’Allaire, care are o predilecție pentru a chema victimele crimelor, să afle cine le-a răpit viața. Desigur, D’Allaire e foarte apreciată atât de familiile în doliu, cât și de anchetatorii crimelor.


Lenna Wickes a venit la Paris să studieze arta spiritismului cu D’Allaire, dar motivul ei real e altul: își dorește să descopere cine a ucis-o pe sora ei Evie. Spre deosebire de Evie, o împătimită a artelor oculte, Lenna are o gândire bazată pe logică și rațiune, prin urmare, se îndoiește de existența vieții de apoi și de abilitatea celor vii de a interacționa cu spiritele morților.


O scrisoare cu chenar negru o invită pe D'Allaire în Anglia, la sediul Societății Londoneze de Spiritism. Lenna o însoțește, sperând că va primi răspunsuri legate de Evie. În timp ce investighează o crimă care ține prima pagină a ziarelor vremii, cele două femei descoperă câteva dintre cele mai sinistre secrete ale bărbaților influenți ai vremii, iar adevărul le pune într-un pericol pe viață și pe moarte.


Explorează atmosfera stranie și enigmatică a Londrei victoriene în acest roman gotic și întunecat, plin de suspans, de tensiune și de senzualitate subtilă, în timp ce amenințarea se împletește cu o poveste ambiguă despre iubire și dorință. 


Reviews:


„Spațiile misterioase descrise de Penner și energia întunecată pun în valoare dezvăluirile acestui roman de investigație din Londra victoriană.” – School Library Journal


„Mi-a plăcut mult modul misterios în care vestita spiritistă Vaudeline și ucenica ei Lenna sunt treptat absorbite de moartea misterioasă a domnului Volckman, prietenul lui Vaudeline și președintele Societății londoneze de spiritism, un grup format exclusiv din bărbați.

Ambele femei au motive să afle adevărul. Vaudeline luptă pentru reputația spiritismului, în timp ce activitatea Societății trezește zvonuri suspecte. Lenna vrea să afle cine a ucis-o pe sora ei Evie (fostă ucenică a lui Vaudeline). Și în timp ce ancheta evoluează, Lenna descoperă lucruri neașteptate despre sine.” – The Library Ladies


„Am savurat această poveste victoriană cu o atmosferă intensă, care redă atât de bine pasiunea pentru spiritism specifică perioadei.” – The Bashful Bookworm


„În timpul ședințelor de spiritism, o atmosferă intensă, gotică, infuzează narațiunea în moduri deopotrivă fascinante și înfiorătoare. Cititorii vor savura multiplele răsturnări de situație ale acestui roman polițist supranatural.” – Historical Novel Society„O proză senzuală, scrisă cu un suspans irezistibil, Societatea Londoneză de Spiritism explorează linia difuză dintre realitate și iluzie, și dezvăluie riscurile cumplite la care se expun femeile pentru a-i răzbuna pe cei dragi.” – BookLover Book Reviews


„Când crezi că poți anticipa finalul, cartea mai aduce o întorsătură de situație care te lasă fără cuvinte.”

Reading Reality


„Credeam că Sarah Penner nu-și poate depăși romanul epic de debut, The Lost Apothecary; dar ea a revenit cu acest volum fascinant. Cititorii vor savura această poveste ocultă plină de suspans, pe măsură ce sunt atrași într-o lume care nu se compară cu nimic altceva.” – Pam Jenoff, scriitoare.

Fragment din carte

Într-un castel părăsit din împrejurimile împădurite ale Parisului era pe cale să înceapă o ședință întunecată de spiritism.


Ceasul arăta treizeci și două de minute după miezul nopții. Lenna Wickes, ucenică în spiritism, ședea la o masă ovală, drapată cu o pânză neagră. La masă cu ea stăteau un domn și soția lui, ceilalți participanți la ședință. Aveau fețele posomorâte și răsuflarea agitată. Se aflau în ceea ce fusese odinioară salonul unui castel în paragină, care nu mai fusese locuit de o sută de ani. În spatele Lennei, tapetul sângeriu se jupuise de pe pereți, scoțând la iveală petele de mucegai care se ascundeau sub el.


Dacă totul avea să meargă bine în seara asta, fantoma pe care o căutau – cea a unei tinere ucise în chiar acest loc – urma să își facă apariția curând. 

Deasupra lor se auzi un zgrepțănat. Șoareci, desigur. Lenna le văzuse excrementele când intraseră, boabe mici, negre, împrăștiate de-a lungul plintelor. Dar apoi zgrepțănatul s-a preschimbat în hârșâit și… să fi fost o bufnitură zgomotul pe care tocmai l-a auzit? A alungat un fior, gândindu-se că, dacă fantomele existau cu adevărat, acest castel părăsit ar fi locul perfect pentru ele.


A aruncat o privire rapidă pe fereastră, în întuneric. Fulgi de nea mari și grei, atât de neobișnuiți pentru Paris, se așterneau împrejurul castelului. Aprinseseră câteva felinare afară, iar privirea Lennei s-a oprit asupra porții din metal din fața proprietății, înfășurată în vițe de iederă uscate, și care tremura din balamale.

Participanții la ședință, numiți companioni, s-au adunat la miezul nopții. Părinții victimei – pe care Lenna îi cunoscuse cu câteva zile înainte de acest eveniment – au ajuns primii. La scurtă vreme au sosit Lenna și maestra ei, renumitul medium care va conduce ședința din noaptea aceasta: Vaudeline D’Allaire.


Toți erau îmbrăcați în negru, iar energia din cameră nu era nici pe departe caldă sau primitoare. Părinții așteptau pe scaune, foindu-se nervoși, făcând gesturi repezite: tatăl a răsturnat un sfeșnic și și-a cerut zeci de scuze. Lenna, care stătea de partea cealaltă a mesei cu carnețelul deschis, nu-l putea condamna. Toți erau foarte agitați, și Lenna însăși își ștersese palmele transpirate de rochie de o duzină de ori.     


Nimeni nu-și dorea să petreacă această oră agonizantă sub îndrumarea lui Vaudeline. Prețul intrării era extrem de ridicat și nici măcar nu includea francii pe care-i ceruse în avans.


Spiritul pe care urmau să-l invoce în această noapte nu era unul obișnuit, dar neobișnuite erau și fantomele pe care Vaudeline le invitase să iasă în față. Pe coridoare nu bântuiau niște bunicuțe în cămăși de noapte albe, cu vieți lungi, trăite până la adânci bătrâneți. Nu erau nici victime ale războaielor, bărbați curajoși care ar fi trebuit să știe în ce se băgaseră. Nu, aceste fantome erau victime ale violenței, plecate prea curând din lumea celor vii. Toate fuseseră ucise. Și mai rău decât atât, toți ucigașii scăpaseră basma curată.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Societatea londoneza de spiritism înainte de a cumpăra.
Detalii produs
  • Societatea londoneza de spiritism Societatea londoneza de spiritism
  • Format 130x200
  • Număr pagini 400
  • Editura Bookzone
  • Autor Sarah Penner
  • Anul publicării 2023
  • Traducator Diana Morărașu
  • ISBN 9786303051390
  • Scor Bestseller
Despre Sarah Penner
Sarah Penner
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sarah Penner inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sarah Penner se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sarah Penner. Fiecare carte scrisa de Sarah Penner este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sarah Penner in categoria Sarah Penner astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Societatea londoneză de spiritism
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

Nou
-28.8%
Pachet Halloween 2023

Pachet Halloween 2023

PRP: 139 Lei 99 Lei
Nou
-22.5%
Nou
-48.6%
Pachet Colecția gotică

Pachet Colecția gotică

PRP: 173 Lei 89 Lei
Nou
-24.7%
Pachet Sărutul vrăjitoarei

Pachet Sărutul vrăjitoarei

PRP: 104.9 Lei 79 Lei
Nou
-39.5%
Pachet Misterele nopții

Pachet Misterele nopții

PRP: 114 Lei 69 Lei
Nou
-33.7%
Pachet Jocul cu moartea

Pachet Jocul cu moartea

PRP: 104 Lei 69 Lei

De la același autor

Nou
-10%
Nou
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-30.1%
Turnul nebunilor

Turnul nebunilor

PRP: 69.9 Lei 48.88 Lei
-15%
Lupanarul

Lupanarul

PRP: 59 Lei 50.15 Lei
Nou
-21.3%
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-30%
Nou
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-50.8%
-59.4%
Fiicele mafiei

Fiicele mafiei

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Darul croitoresei

Darul croitoresei

PRP: 49 Lei 39 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
BestSeller
-20.4%
Secretul ciocârliei

Secretul ciocârliei

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei
-8.4%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-20.4%

Cumparate impreuna cu Societatea londoneza de spiritism

Nou
-20%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Scrisoare
Nou
-21.2%
-20%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 39 Lei
Transport
gratuit
-39.8%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-29.6%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 69 Lei
-10%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-42.8%
Skandar Vol I +II

Skandar Vol I +II

PRP: 138 Lei 79 Lei
Nou
BestSeller
Scrisoare
Nou
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-49.2%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-20.4%
-30%
Testamentul lui Abraham

Testamentul lui Abraham

PRP: 79.9 Lei 55.93 Lei
-11.1%
Mă iubesc pe deplin

Mă iubesc pe deplin

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 49.9 Lei

44.9 Lei