Anne de MontarlotÉlisabeth Cadoche

Sindromul impostorului

PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sindromul impostorului

Număr pagini
256
Editura
Philobia
Autor
Anne de Montarlot,
Élisabeth Cadoche
ISBN
9786306614028

Rezumat Sindromul impostorului - Anne de Montarlot, Élisabeth Cadoche

Unele dintre noi consideră că nu își merită succesul. În ciuda semnelor clare de reuşită sau a performanţelor, lipsa încrederii în sine ne afectează pe multiple planuri: teama permanentă de eşec, autodevalorizarea, sentimentul că nu ni se cuvine nimic… Sindromul impostorului, sursă de comportamente inadaptate şi chiar disfuncţionale, ne împiedică să ne exprimăm întregul potenţial, ducând la o reală suferinţă psihologică.


Cu toate acestea, există speranţă: poţi învăţa să crezi în tine! Este valabil chiar şi pentru cele care se consideră total incapabile şi care se îndoiesc de sine de când se ştiu.


Împletind informaţii, studii ştiinţifice, studii de caz şi interviuri, lucrarea de faţă îţi va da cheile pentru a-ţi conştientiza propria valoare. Cu ajutorul acestei cărţi, vei înţelege de ce tip de lipsă de încredere suferi; nu te vei mai raporta în permanență la părerile celorlalţi; vei învăţa să te iubeşti mai mult; îţi vei transforma punctele slabe în atuuri; vei îndrăzni – în relaţia de cuplu, acasă şi la serviciu și îţi vei învăţa fetele cum să aibă încredere în ele.


În sfârşit, o carte care ajută femeile să pulverizeze tavanul de sticlă (al propriilor ambiţii) şi să se împlinească pe deplin.

Detalii produs
Despre Anne de Montarlot
Anne de Montarlot
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anne de Montarlot inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anne de Montarlot se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anne de Montarlot. Fiecare carte scrisa de Anne de Montarlot este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anne de Montarlot in categoria Anne de Montarlot astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Sindromul impostorului
Despre Élisabeth Cadoche
Élisabeth Cadoche
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Élisabeth Cadoche inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Élisabeth Cadoche se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Élisabeth Cadoche. Fiecare carte scrisa de Élisabeth Cadoche este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Élisabeth Cadoche in categoria Élisabeth Cadoche astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Sindromul impostorului
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-25%
Sindromul impostorului

Sindromul impostorului

PRP: 48 Lei 36 Lei
PRP: 48 Lei

36 Lei