Dr Kit Chee

Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)

PRP: 34.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.24 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)

Editura
Aramis
Autor
Dr Kit Chee
ISBN
9786067065992

Rezumat Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica) - Dr Kit Chee

• „ADHD este o problemă reală de sănătate, care afectează, într-o măsură mai mică sau mai mare, între 2 şi 5% dintre copii.“ • „ADHD se prezintă în două moduri: printr-o purtare impulsivă, lipsită de automotivaţie (denumită comportament hiperactiv-impulsiv) şi prin probleme de atenţie, ale memoriei de scurtă durată şi de învăţare (deficit de atenţie-probleme de învăţare).“ „Este foarte dezordonat.“ „Când era la grădiniţă nu puteai să-l pierzi nicio clipă din ochi.“ „Tot ce-i spun îi intră pe o ureche şi îi iese pe alta.“ „Se plânge că nu are prieteni şi nimeni nu se joacă cu el.“ „Se mişcă tot timpul.“ „Uită de la mână pân’ la gură.“ „Învăţătoarea se plânge că nu este atent în clasă.“ „Îşi uită mereu câte ceva la şcoală.“ Vă sunt aceste afirmaţii familiare? Regăsiţi portretul copilului dumneavoastră în ele? Credem că fiecare părinte a spus cel puţin o dată aşa ceva despre copilul lui. Întrebarea este: în ce caz vorbim despre ADHD? Pentru că diferenţa dintre un temperament normal, dar dificil, şi ADHD nu poate fi definită foarte clar, în termeni de alb sau negru. „Mult timp ADHD a fost greu de identificat şi afecta considerabil învăţarea şi comportamentul copiilor. Cartea apărută la editura Aramis deschide calea spre colaborare între părinţi şi cadre didactice în vederea rezolvării manifestărilor ADHD, ca: neatenţia, impulsivitatea şi neîmplinirea. Întrucât copiii cu ADHD au dificultăţi asociate de citire, scriere, matematică sau de limbaj, ghidul prezintă sfaturi practice în acest sens, precum şi cauzele care determină disfuncţiile“ afirmă conf. univ. dr Vasile Molan. Titlul "Sa intelegem ADHD" vă oferă răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră „Să înţelegem ADHD“, autori Dr Christopher Green şi Dr Kit Chee – 15 ani de experienţă şi rezultate extraordinare în tratamentul ADHD.
Detalii produs
  • Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica) Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)
  • Editura Aramis
  • Autor Dr Kit Chee
  • ISBN 9786067065992
  • Scor Bestseller
Despre Dr Kit Chee
Dr Kit Chee
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr Kit Chee inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr Kit Chee se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr Kit Chee. Fiecare carte scrisa de Dr Kit Chee este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr Kit Chee in categoria Dr Kit Chee astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Sa intelegem ADHD (Deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica)
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

Nou
BestSeller
-16.7%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-33.9%
-15%
Hardcover
-20%
-15%
-25%
BestSeller
-31.4%
PRP: 34.99 Lei

26.24 Lei