Armand Gosu

Rusia, o ecuatie complicata

Convorbiri cu Lucian Popescu
PRP: 49.95 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.95 Lei

Ediţia a II-a adăugită, cu cele mai recente texte despre războiul din Ucraina

Ediţia a II-a adăugită, cu cele mai recente texte despre războiul din Ucraina

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Rusia, o ecuatie complicata

Format
130x200
Număr pagini
464
Editura
Polirom
Autor
Armand Gosu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734689316

Rezumat Rusia, o ecuatie complicata - Armand Gosu

„Indiferent de (re)sentimentele noastre faţă de Rusia, această uriaşă entitate statală ne însoţeşte istoria modernă, ca o inexorabilă umbră geopolitică. Avem deci toate motivele pentru a căuta să descifrăm ce se petrece cu adevărat pe marea scenă euroasiatică din vecinătatea României euroatlantice. Profesorul Armand Goşu se dovedeşte cel mai competent ghid spre «complicata ecuaţie» a Federaţiei Ruse din secolul XXI. El nu este un expert improvizat, ci un istoric profesionist şi un intelectual public format în şcoala jurnalistică de la BBC, aşadar impregnat de valorile libertăţii. Volumul de faţă include interviurile acordate de Armand Goşu după anexarea peninsulei Crimeea şi declanşarea conflictului hibrid din estul Ucrainei, urmate de tensiunile tot mai acute dintre Kremlin şi puterile occidentale.


Incursiunile în culisele puterii lui Vladimir Putin îi oferă cititorului panorama plină de nuanţe, paradoxuri şi simulacre a unui regim autocratic unic în felul său. Analizele lui Armand Goşu sînt articulate elegant şi se inspiră din monitorizarea directă a evenimentelor, ceea ce ne permite să traversăm nevătămaţi labirintul slav întins între Sankt-Petersburg şi Vladivostok.” (Teodor Baconschi)

Detalii produs
Despre Armand Gosu
Armand Gosu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Armand Gosu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Armand Gosu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Armand Gosu. Fiecare carte scrisa de Armand Gosu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Armand Gosu in categoria Armand Gosu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 49.95 Lei

39.95 Lei