Barbara MainguyDr. Lewis Mehl-Madrona

Reconfigureaza-ti mintea

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Reconfigureaza-ti mintea

Format
130x200
Număr pagini
382
Editura
For You
Autor
Barbara Mainguy,
Dr. Lewis Mehl-Madrona
Anul publicării
2019
ISBN
9786066392396

Rezumat Reconfigureaza-ti mintea - Barbara Mainguy, Dr. Lewis Mehl-Madrona

untem născuți într-o lume a poveștilor, care ne modelează rapid și inconștient comportamentul și dezvoltarea. Când ne spunem povestea personală, familială și culturală, ne transformăm tiparele vieții, precum și tiparele ce ne modelează comunitatea și societatea în care interacționăm.

Aplicând în domeniul terapiei narative cele mai recente descoperiri din neuroștiință despre memorie, cartografierea creierului și plasticitatea neuronală, Dr. Lewis Mehl-Madrona și Barbara Mainguy ne explică modul în care creierul se specializează în arta construirii de interpretări și scenarii. Autorii ne dezvăluie cum memoria funcționează prin poveste, cum creierul își reamintește lucrurile mai degrabă în formă narativă, nu descriptivă, și modul în care ceea ce ne spunem singuri ne modifică fiziologia și facilitează sănătatea sau boala.

Bazându-se pe experiența lor de zeci de ani în terapia narativă, autorii te învață cum să-ți schimbi povestea, oferindu-ți practici de cartografiere și reconfigurare a creierului ca să-ți descoperi povestitorul interior și să vezi dacă poveștile pe care ți le spui sunt funcționale sau disfuncționale, vindecătoare sau distrugătoare.

Reconfigurează-ți mintea și reconectează-te cu tine însuți și cu ceilalți la un nivel superior!
Detalii produs
Despre Barbara Mainguy
Barbara Mainguy
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Barbara Mainguy inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Barbara Mainguy se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Barbara Mainguy. Fiecare carte scrisa de Barbara Mainguy este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Barbara Mainguy in categoria Barbara Mainguy astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Lewis Mehl-Madrona
Dr. Lewis Mehl-Madrona
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Lewis Mehl-Madrona inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Lewis Mehl-Madrona se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Lewis Mehl-Madrona. Fiecare carte scrisa de Dr. Lewis Mehl-Madrona este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Lewis Mehl-Madrona in categoria Dr. Lewis Mehl-Madrona astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 42 Lei

31.5 Lei