Gheorghe SbârnăIon Calafeteanu

Ratificarea Tratatelor de Pace de la Paris in Parlamentul Romaniei intregite

PRP: 80 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
76 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ratificarea Tratatelor de Pace de la Paris in Parlamentul Romaniei intregite

Format
170x235
Număr pagini
404
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Ion Calafeteanu,
Gheorghe Sbârnă
Anul publicării
2022
ISBN
9786067978483

Rezumat Ratificarea Tratatelor de Pace de la Paris in Parlamentul Romaniei intregite - Gheorghe Sbârnă, Ion Calafeteanu

Si mai ales, d-lor, cand realitatea vietii brute adeseori ne aduce ca sa curmam in pamantul acesta, adeseori incarcat cu lucruri care ne apasa si ne dezgusta, e bine sa ne folosim de astfel de momente solemne, pentru a ne ridica in sfere mai inalte, pentru a ne inalta in sufletul nostru si sa luam curaj, vointa si indemn nobil din pildele celor din trecut, pentru a merge si mai departe pe aceeasi carare spre vesnica marire a neamului romanesc. Cand examinam acest tratat, nu trebuie sa uitam ca izvorul adevarat al unirii neamului romanesc nu este acest tratat, izvorul adevarat al unirii neamului nostru este constiinta vie a neamului romanesc si hotararea sa suverana, iar acest tratat insemneaza numai o recunoastere internationala, intarirea in domeniul international a unei uniri si a unui stat puternic si, credem, vesnic existent, al Romaniei Mari izvorate din viata nestramutata a intregului neam. Baza unirii noastre, baza Romaniei Mari, izvorul de drept al acestei infaptuiri marete, incantatoare pentru noi, sunt hotararile luate in Bucovina, in Basarabia si in Ardeal, expresie a vointei unitare a suveranitatii colective a intreg neamului romanesc, exprimate in mod solemn in sesiunea trecuta a Camerei, cand s-au votat legile pentru unirea pentru veci a tuturor provinciilor catre Romania Muma. - Deputatul Iuliu Maniu in Parlamentul Romaniei intregite, 26 august 1920
Detalii produs
Despre Gheorghe Sbârnă
Gheorghe Sbârnă
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Sbârnă inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Sbârnă se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Sbârnă. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Sbârnă este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Sbârnă in categoria Gheorghe Sbârnă astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ion Calafeteanu
Ion Calafeteanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ion Calafeteanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ion Calafeteanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ion Calafeteanu. Fiecare carte scrisa de Ion Calafeteanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ion Calafeteanu in categoria Ion Calafeteanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 80 Lei

76 Lei