PRP: 70 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
55 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Randuielile vietii monahale

Format
160x230
Număr pagini
536
Editura
Sophia
Autor
Sf. Vasile cel Mare,
Sf. Pahomie cel Mare,
Sf. Ioan Casian
Anul publicării
2023
ISBN
9789731369211

Rezumat Randuielile vietii monahale - Sf. Ioan Casian, Sf. Pahomie cel Mare, Sf. Vasile cel Mare

Scrise de către mari sfinți ai Bisericii, cu multă căldură, dragoste și înțelegere față de neputințele omenești, dar și cu o cunoaștere profundă a culmilor de viață duhovnicească la care poate ajunge omul cu ajutorul harului dumnezeiesc, Rânduielile vieții monahale reprezintă un excelent îndrumar pentru orice creștin – fie monah, fie mirean – care se străduiește să rămână pe calea către Dumnezeu în aceste vremuri agresive și nesigure, pline de informații contradictorii despre cine suntem sau despre cine ar trebui să fim. În rânduielile înfățișate aici – adresate în literă mai ales monahilor, însă în duh tuturor celor ce caută să fie asemenea lui Hristos –, fiecare cititor poate găsi cuvânt de învățătură, de mângâiere, de călăuzire, de lămurire, de aprindere a doririi de Dumnezeu. Cuvânt pentru sine, așa cum este el în fața lui Dumnezeu în clipa în care ia cartea în mână: începător plin de râvnă sau înaintat întru desăvârșire; nevoitor statornic pe cale sau șovăielnic și descurajat; cuprins de întunericul deznădejdii sau desfătându‑se întru lumina cea dumnezeiască; tânjind după pocăință sau veselindu‑se întru bună făptuire; fie că inima lui se îndreaptă cu dor spre viața monahală, fie că‑și dorește bucuria curată a vieții de familie.


Mai mult, omul învață cum să procedeze în orice împrejurare și cum să transforme fiecare provocare pe care o întâlnește într‑un prilej de înaintare pe calea spre Împărăție. Suntem învățați atât despre cele din afară – cum să ne îmbrăcăm, cum să vorbim, cum să tăcem, cum să ne hrănim, cum să muncim, cum să ne purtăm pretutindeni –, cât și despre cele dinlăuntru – cum să ne rugăm, cum să ascultăm, cum să ne raportăm la noi înșine și la ceilalți, cum să ne înțelegem simțirile lăuntrice, cum să ne împărtășim, cum să ne mărturisim gândurile, cum să ne pocăim –, toate pe temeiul Sfintei Scripturi, dreptarul de neclintit al vieții creștinești. Aceasta pentru că Rânduielile nu sunt o culegere de reguli seci și fără viață, ci o carte vie, cu îndrumări ivite, prin insuflare dumnezeiască, din nevoile și din doririle unor oameni vii – desigur, trăitori în alte vremuri, dar căutându‑L și ei, ca și noi, pe Hristos, Care „ieri și azi și în veci este același” (Evrei 13, 8) și știind și ei, ca și noi, că viața și bucuria noastră nu sunt aici, ci în Împărăția Lui cea nepieritoare.


Detalii produs
Despre Sf. Ioan Casian
Sf. Ioan Casian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Ioan Casian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Ioan Casian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Ioan Casian. Fiecare carte scrisa de Sf. Ioan Casian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Ioan Casian in categoria Sf. Ioan Casian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Randuielile vietii monahale
Despre Sf. Pahomie cel Mare
Sf. Pahomie cel Mare
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Pahomie cel Mare inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Pahomie cel Mare se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Pahomie cel Mare. Fiecare carte scrisa de Sf. Pahomie cel Mare este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Pahomie cel Mare in categoria Sf. Pahomie cel Mare astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Randuielile vietii monahale
Despre Sf. Vasile cel Mare
Sf. Vasile cel Mare
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Vasile cel Mare inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Vasile cel Mare se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Vasile cel Mare. Fiecare carte scrisa de Sf. Vasile cel Mare este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Vasile cel Mare in categoria Sf. Vasile cel Mare astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Randuielile vietii monahale
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-21.4%

Alte carti din categoriile: Religie, Crestinism

BestSeller
-51.2%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 21.9 Lei
Nou
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
Nou
BestSeller
-37.5%
Scrisoare
BestSeller
-59.4%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-33.4%
Nou
-10%
Cartea apropierii de Dumnezeu

Cartea apropierii de Dumnezeu

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-14.4%
Pelerinul rus

Pelerinul rus

PRP: 35 Lei 29.95 Lei
-25%
Puterea mea este Dumnezeu

Puterea mea este Dumnezeu

PRP: 20 Lei 15 Lei
-30.3%
-42.4%
Ce a spus Dumnezeu

Ce a spus Dumnezeu

PRP: 45 Lei 25.9 Lei
-25%
Filocalia lui Origen

Filocalia lui Origen

PRP: 48.5 Lei 36.38 Lei
-35.3%
-15.8%
Biblia NTR medie Clasic

Biblia NTR medie Clasic

PRP: 165 Lei 139 Lei

Cumparate impreuna cu Randuielile vietii monahale

-38.7%
-35%
-51.7%
Psaltire

Psaltire

PRP: 18 Lei 8.7 Lei
Trei ceasuri în iad

Trei ceasuri în iad

35 Lei
-30%
Cuvinte și îndemnuri

Cuvinte și îndemnuri

PRP: 16 Lei 11.2 Lei
-35%
BestSeller
-51.2%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 21.9 Lei
PRP: 70 Lei

55 Lei