Elena M. CÎMPAN

Poeme de fluturi

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Poeme de fluturi

Format
130x200
Număr pagini
118
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Elena M. CÎMPAN
Anul publicării
2020
ISBN
9786067975680

Rezumat Poeme de fluturi - Elena M. CÎMPAN

Poetă, traducătoare (mai ales din poezia germană de azi) și critic literar de bun-gust, Elena M. Cîmpan ne oferă în volumul de față cele mai „calde” poeme ale sale. La propriu și la figurat. O poezie în care confesivitatea și reflecția își dau mâna și în ideea celor foarte vechi, ce știau că lucrurile lumii acesteia există, doar dacă sunt scrise. (Ioan Radu Văcărescu) Odată, într-o vizită de vară, gazda, o femeie tânără și delicată, mi-a spus la sosire: „Ți-am făcut o pâine, să o iei cu tine!” Atât de mult m-au impresionat, mai întâi gestul, apoi bunătatea, frumusețea pâinii, ca de nisip, învelită într-un ștergar, încât cred că valoarea acelui moment este pentru poet convertibilă în norocul de-a fi întâmpinat cu poezie peste tot în lume. (Elena M. Cîmpan) ELENA M. CÎMPAN s‑a născut la 28 august 1967, în Lucăceşti, Drăgoiești, Suceava. Studii la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Litere, specializarea Limba şi literatura română‑Limba şi literatura germană (1987‑1991) și la Universitatea „Babeș‑Bolyai” din Cluj‑Napoca, Facultatea de Studii Europene, Master în Management şi Negocieri Internaționale şi Europene (2016‑2018). Între 1998 şi 2002 a fost inspectoare de limba şi literatura română la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița‑Năsăud. Membră a Uniunii Scriitorilor din România și a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Profesoară la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița. A scris poezie, jurnal, eseu, proză scurtă, critică literară, jurnalism; a tradus poezie din limba germană. Prezentă în antologii, colaborează la reviste din țară și din străinătate. Volume de poezie: Dile(m)ne, Dansul verde, De la tu la el, Pianul și alte poeme, Sentimentele lucrurilor, Postume antume (Editura Limes, Cluj‑Napoca), Dulcele meu amar (Editura Eikon, Cluj‑Napoca), Poezia noastră cea de toate zilele, Cel mai frumos poem (Editura Nico, Târgu‑Mureș), Lăcrămioare de zăpadă (Editura Karuna, Cluj‑Napoca), Damian (Editura Danimar, Deva), Poeme pentru minte, inimă și literatură (Editura Barna'S, Bistrița), Intrarea în timp (Editura Nosa Nostra, Bistrița).
Detalii produs
Despre Elena M. CÎMPAN
Elena M. CÎMPAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena M. CÎMPAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena M. CÎMPAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena M. CÎMPAN. Fiecare carte scrisa de Elena M. CÎMPAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena M. CÎMPAN in categoria Elena M. CÎMPAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti de poezii

Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

Poezii si vorbe-n vant

Poezii si vorbe-n vant

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Iubiri si pacate - Poezii

Iubiri si pacate - Poezii

PRP: 39 Lei

19.9 Lei

Toate la timpul meu

Toate la timpul meu

PRP: 43 Lei

34.9 Lei

Poezii alese

Poezii alese

PRP: 9.5 Lei

7.1 Lei

Balade vesele si triste

Balade vesele si triste

PRP: 19.9 Lei

12.93 Lei

A râs și tata

A râs și tata

PRP: 39 Lei

26.9 Lei

Cum iubim

Cum iubim

PRP: 39 Lei

34.9 Lei

Poezii

Poezii

PRP: 29 Lei

25.5 Lei

Pe tine te

Pe tine te

PRP: 34 Lei

29.9 Lei

Versez

Versez

PRP: 47.2 Lei

41.5 Lei

Soare

Soare

PRP: 34.9 Lei

27.9 Lei

PRP: 20 Lei

19 Lei