Lupu Valentina Lidia

Pledoarie pentru un just echilibru intre viata profesionala si cea de familie

PRP: 72 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
68.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Pledoarie pentru un just echilibru intre viata profesionala si cea de familie

Format
145x200
Număr pagini
400
Editura
Universul Juridic
Autor
Lupu Valentina Lidia
Anul publicării
2022
ISBN
9786063909931

Rezumat Pledoarie pentru un just echilibru intre viata profesionala si cea de familie - Lupu Valentina Lidia

Lucrarea trateaza o problema de actualitate, respectiv imbunatațirea echilibrului intre viața profesionala și cea de familie, cu multiple implicatii atat in domeniul relațiilor de munca, cat si in plan social. Aceasta propune o abordare originala a temei alese, care imbina elemente specifice sociologiei, psihologiei și științelor juridice, in scopul oferirii unei imagini clare asupra importanței și necesitații unui just echilibru, a unei binevenite armonizari intre viața profesionala și cea de familie, in mod deosebit asupra intregului spectru de politici și planurilor de acțiune dedicate sprijinirii salariaților cu responsabilitați familiale. Din punct de vedere structural, lucrarea cuprinde patru titluri, divizate in douazeci și doua de capitole, accentul fiind pus pe: (i) cauzele și efectele dezechilibrului intre viața profesionala și cea de familie; (ii) modul in care principalii reprezentanți cu atribuții și/sau influența in relațiile de munca pot contribui la promovarea echilibrului intre viața profesionala și cea de familie; (iii) analiza prevederilor internaționale, europene și naționale incidente; (iv) adoptarea la nivel national a celor mai bune solutii in materie, pornind de la preceptele internationale si europene și de la masurile adoptate de catre celelalte state membre ale Uniunii Europene. Prin modul in care este conceputa și realizata, lucrarea se adreseaza atat teoreticienilor și practicienilor (angajatorilor, salariaților, organizațiilor sindicale etc.), cat și decidenților politici, o parte importanta din aceasta fiind alocata propunerilor de lege ferenda menite sa contribuie la promovarea justului echilibru intre viața profesionala și cea de familie.
Detalii produs
Despre Lupu Valentina Lidia
Lupu Valentina Lidia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lupu Valentina Lidia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lupu Valentina Lidia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lupu Valentina Lidia. Fiecare carte scrisa de Lupu Valentina Lidia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lupu Valentina Lidia in categoria Lupu Valentina Lidia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 72 Lei

68.4 Lei