Constantin Radu

Personalitatea in scris. Grafologie

PRP: 186 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
163.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Personalitatea in scris. Grafologie

Format
145x210
Număr pagini
928
Editura
Pro Universitaria
Autor
Constantin Radu
Anul publicării
2022
ISBN
9786062613747

Rezumat Personalitatea in scris. Grafologie - Constantin Radu

Lucrarea de fața se adreseaza unui cerc larg de cititori. Ea vine ca raspuns la numeroasele solicitari facute de persoane interesate de știința grafologiei. Acest interes este firesc daca avem in vedere ca in lume sunt mii de carți ce trateaza aceasta știința, dar la care foarte puțini romani au avut acces și s-au putut documenta. Și aceasta pentru ca in cea de-a doua jumatate a secolului trecut, așa cum Sociologia și Psihologia in 1977 fusesera desființate, Micul Dicționar Filozofic definea Cibernetica și Grafologia, ca „științe idealiste”, pentru cea de a doua etichetarea fiind și de „ghicitorie in scris” și „știința reacționara” și bineințeles ca a fost interzisa. Totuși, dintre acei foarte puțini și cu șansa sa fie aproape de publicațiile de grafologie din afara Romaniei a fost prof dr. docent Andrei Athanasiu (1922-2005), care, prin lucrarile sale Bazele științifice ale grafologiei (teza de doctorat, 1949) și Scris și personalitate (1970), a asigurat continuitatea școlii romanești de grafologie intemeiata de mari personalitați, precum prof. Gh. Marinescu, prof. C.I. Parhon, dr. M. Derevici, Helena Bogdanovici, Mihail Negru, Aurel Boia și, nu in ultimul rand, Henri Stahl care a corespondat cu cel mai de seama grafolog al inceputului de secol XX din Franța, Jules Crépieux-Jamin.
Detalii produs
  • Personalitatea in scris. Grafologie
  • Format 145x210
  • Număr pagini 928
  • Editura Pro Universitaria
  • Autor Constantin Radu
  • Anul publicării 2022
  • ISBN 9786062613747
  • Scor Bestseller
Despre Constantin Radu
Constantin Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constantin Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constantin Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constantin Radu. Fiecare carte scrisa de Constantin Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constantin Radu in categoria Constantin Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 186 Lei

163.6 Lei