Sandru Adrian

Parchetul European. Reglementare. Controverse. Explicatii

PRP: 99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
78.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Parchetul European. Reglementare. Controverse. Explicatii

Format
145x200
Număr pagini
616
Editura
Universul Juridic
Autor
Sandru Adrian
Anul publicării
2021
ISBN
9786063907777

Rezumat Parchetul European. Reglementare. Controverse. Explicatii - Sandru Adrian

Lucrarea Parchetul European. Reglementare. Controverse. Explicatii trateaza in mod structurat, coroborat si aplicat prevederile reglementarilor europene in materie, impreuna cu dispozitiile corespondente din Codul de procedura penala, relevand astfel chintesenta imbinarii acestora in procesul penal roman, printr-o abordare teoretica, orientata mereu spre practica. Pentru a facilita intelegerea problemelor tratate, cartea contine, dincolo de analiza dispozitiilor europene, comparatii si corelatii intre institutiile corespondente din dreptul roman si studiaza aplicabilitatea concreta in dreptul intern a modalitatii de lucru a Parchetului European (EPPO). Originalitatea lucrarii reiese si din structura inedita in acest context, tributara delimitarii parte generala-parte speciala, delimitare care insa nu se regaseste in prevederile europene analizate.

 

Utilitatea demersului stiintific privind nou creata institutie europeana nu se limiteaza la granitele autohtone, intrucat fiecare capitol porneste de la explicatii referitoare la reglementarea europeana sau la situatii juridice prevazute exhaustiv de normele europene, valide indiferent de legislatia nationala aplicabila. Totodata, sunt propuse abordari integrate la nivel european ale unor institutii de procedura penala in vederea indeplinirii efective a scopului pentru care EPPO a fost infiintat.

 

In fine, cartea de fata este destinata profesionistilor angrenati in procedurile EPPO, prin faptul ca pune in discutie o serie de intrebari de o insemnatate deosebita, pornind de la probleme teoretice, privind eficienta Parchetului European in atingerea scopului sau declarat, si ajungand la aspecte practice, precum natura termenelor prevazute in Regulamentul EPPO, gestionarea cazurilor prin intermediul Case Management System sau rezolvarea incompatibilitatilor dintre legislatia europeana si reglementarile nationale.

Detalii produs
Despre Sandru Adrian
Sandru Adrian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sandru Adrian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sandru Adrian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sandru Adrian. Fiecare carte scrisa de Sandru Adrian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sandru Adrian in categoria Sandru Adrian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Parchetul European. Reglementare. Controverse. Explicatii
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Drept, Non-fictiune, Carti de specialitate

BestSeller
-33.9%
BestSeller
-29%
Nou
-33.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 39 Lei
-33.5%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 27.94 Lei
-40.2%
-1.1%
Cartea sanatatii femeii

Cartea sanatatii femeii

PRP: 89.9 Lei 88.9 Lei
-32.5%
Esențialul in reumatologie

Esențialul in reumatologie

PRP: 295 Lei 199 Lei
-10%
Vindecare prin detoxificare

Vindecare prin detoxificare

PRP: 158 Lei 142.2 Lei
-17.2%
PRP: 99 Lei

78.2 Lei