PRP: 99.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.9 Lei

Cu toții ne dorim copii care să ajungă adulți echilibrați. Acei adulți care nu vor face greșelile pe care noi le-am făcut. Acei adulți care vor lua decizii mai înțelepte, care vor fi mai chibzuiți cu banii, care vor avea mai mult timp pentru copiii lor, care vor reuși să găsească un echilibru între viața profesională și viața personală. Nimic nu ne garantează că lucrurile vor sta așa pentru copiii noștri, dar stă în puterea noastră să le construim un viitor mai sigur. Descoperă două cărți care pot reprezenta fundația a ceea ce va urma! 

Cu toții ne dorim copii care să ajungă adulți echilibrați. Acei adulți care nu vor face greșelile pe care noi le-am făcut. Acei adulți care vor lua decizii mai înțelepte, care vor fi mai chibzuiți cu banii, care vor avea mai mult timp pentru copiii lor, care vor reuși să găsească un echilibru între viața profesională și viața personală. Nimic nu ne garantează că lucrurile vor sta așa pentru copiii noștri, dar stă în puterea noastră să le construim un viitor mai sigur. Descoperă două cărți care pot reprezenta fundația a ceea ce va urma! 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Sănătatea emoțională a copilului de azi

Format
145x205
Număr pagini
224
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Alex George
Anul publicării
2024
Liste
Biblioteca lui Morar
Traducator
Mihaela Apetrei
ISBN
9786303051895
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachetul O investitie in viitor - Dr. Alex George, Virginia Vasilache, Florin Enceanu, Roxana Bucur

Rezumat Educația financiară pe înțelesul copiilor - Roxana Bucur, Virginia Vasilache, Florin Enceanu – Bookzone


Educația financiară este cea mai importantă investiție în viitorul copilului tău! 

 

Această carte abordează teme financiare printr-o serie de povești captivante și activități interactive, care transformă învățarea într-o călătorie pe cât de distractivă, pe atât de educativă. Prin intermediul exemplelor concrete, învățarea financiară nu doar că devine interesantă, dar și relevantă pentru orice copil aflat la început de drum. 

 

De la noțiuni de bază despre bancomate și carduri bancare, până la concepte mai complexe precum bugetul personal sau perspectiva antreprenorială, Educația financiară pe înțelesul copiilor este plină de lecții valoroase, prezentate într-un limbaj accesibil pentru toți copiii. 

 

Cum au apărut banii? Cum îi câștigăm? Cum îi folosim? Ce este un cont bancar și cum funcționează? De ce este importantă economisirea banilor și cum putem face acest lucru?

 

Înțelegerea timpurie a acestor principii poate transforma copiii în adulții responsabili de mai târziu, acei adulți care sunt mult mai conștienți de deciziile lor financiare, contribuind la asigurarea unui viitor stabil.

 

Nu lăsa ca educația financiară să fie piesa lipsă din puzzle-ul educației copilului tău!

 

Educația financiară este componenta esențială, frecvent omisă, din educația școlară. Aceasta constituie elementul-cheie care completează învățarea unui copil și îl ajută să dea sens propriei educații, permițându-i să facă legătura între bagajul său de cunoștințe și un viitor prosper și sigur. 

 

Această carte pregătește copiii pentru un viitor în care:


 📌 Știu cum să ia decizii financiare responsabile și sănătoase;

 📌 Pot economisi lună de lună, îndeplinindu-și cu succes obiectivele;

 📌Sunt responsabili în relația cu banii, dar și chibzuiți, știind raportul dintre nevoie și dorință;

 📌 Își realizeză cu succes ideile de afaceri, alegând drumul antreprenoriatului;

 📌 Sunt independenți financiar și știu să-și asume cheltuielile fără mustrări de conștiință;


Dacă ești părinte sau cadru didactic, această carte te va ajuta:


📌 Să le vorbești copiilor într-un limbaj accesibil despre importanța banilor și gestionarea cheltuielilor;

📌 Să le explici copiilor ce este responsabilitatea financiară, pe înțelesul lor;

📌 Să înveți să fii sincer și deschis cu cei mici, în discuțiile delicate privind problemele financiare;

📌 Să le predai lecții de viață prin joc și joacă, astfel încât să nu-i plictisești;

📌 Să le asiguri un viitor bazat pe decizii financiare corecte și relații sănătoase cu banii;


Fragment


„— În primul recipient, punem jumătate din banii pe care îi primiți sau îi câștigați, explică domnul Preteanu. Acest 50% este destinat obiectivelor mari ‒ ca de exemplu să economisiți pentru o bicicletă nouă, un computer sau chiar pentru educația voastră în viitor. Apoi își îndreaptă atenția spre al doilea recipient.

—   Aici, în al doilea recipient, punem 40% din venituri. Acești bani sunt pentru dorințele voastre imediate, cum ar fi jocuri, jucării, dulciuri sau ieșiri cu prietenii. Este important să vă bucurați de banii voștri, dar cu moderație. În final, se oprește la ultimul recipient.

— Și nu în ultimul rând, 10% din banii voștri ar trebui să meargă spre fapte bune. Acest lucru poate însemna donații în scop caritabil, cumpărarea unui cadou pentru un prieten sau ajutorarea familiei.”

 

Recenzii


Cartea care o învață să aprecieze munca și să fie recunoscătoare pentru ceea ce avem.

„Am fost mereu transparentă cu fetița meu despre starea noastră financiară și despre modul în care gestionăm bugetul familiei. Astfel, a învățat să aprecieze munca și să fie recunoscătoare pentru ceea ce avem. Când am fost nevoiți să facem economii majore, am implicat-o și pe ea în procesul decizional și i-am explicat de ce este important să ajustăm cheltuielile. A fost o lecție valoroasă despre responsabilitatea financiară și solidaritatea în familie." - Corina, mamă unei fetițe în vârstă de 12 ani


Cartea care îl învață că satisfacția financiară nu vine întotdeauna din achizițiile imediate.

„Fiul meu a fost întotdeauna fascinat de tot ce înseamnă gadget-uri și tehnologie. În loc să îi interzic pur și simplu să își cheltuie economiile pe aceste lucruri, am încercat să îl învăț despre valoarea banilor și să îi ofer alternative. Am căutat împreună modalități de a economisi pentru achizițiile pe care și le dorea și l-am încurajat să exploreze și alte pasiuni care nu implicau cheltuieli mari. Astfel, a învățat că satisfacția financiară nu vine întotdeauna din achizițiile imediate, ci și din planificarea și prioritizarea pe termen lung." - Lucian, tatăl unui băiat în vârstă de 13 ani


Rezumat Sanatatea emotionala a copilului de azi - Dr. Alex George


Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune

 

Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune.

 

De la tensiunea dintre colegi și stresul examenelor, la probleme cu bullyingul online și tulburări de anxietate, viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate.

 

Ei au nevoie de susținere și îndrumare blândă pentru a face față presiunii pe care societatea modernă o pune asupra lor.

 

De aceea, Dr. Alex George, Ambasador pentru Sănătatea Mintală a Tinerilor, a adunat în această carte un set de instrumente și practici utile care le arată micilor cititori cum să aibă grijă de starea lor psihologică și emoțională, așa cum au grijă și de sănătatea corpului lor.

Folosind un limbaj accesibil, presărat cu umor datorită ilustrațiilor memorabile, el le prezintă tinerilor modalități prin care își pot dezvolta reziliența mentală și emoțională, dar și încrederea în puterea lor de a îndepărta norii negri oricând aceștia încep să se adune deasupra lor.

Indiferent de circumstanțe, folosind lecțiile învățate din carte, ei pot transforma orice zi într-o zi mai bună.

 

Această carte ajută viitorii adulți să:

 

·        Știe cum să își rezolve problemele pe care nu ți le spune

·        Își recunoască emoțiile, să le accepte și să învețe să aibă grijă de sănătatea lor emoțională

·        Se deschidă emoțional și să caute ajutor vorbind cu adulți de încredere

·        Dobândească tehnicile necesare de a își înțelege sentimentele astfel încât să devină un adult echilibrat emoțional

·        Își înțeleagă mai bine gândurile și sentimentele

·        Aibă mai multă încredere în sine

·        Capete o reziliență mai mare la frustrare și să treacă cu optimism peste orice obstacol

 

Detalii produse
Despre Dr. Alex George
Dr. Alex George
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Alex George inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Alex George se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Alex George. Fiecare carte scrisa de Dr. Alex George este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Alex George in categoria Dr. Alex George astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Virginia Vasilache
Virginia Vasilache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Virginia Vasilache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Virginia Vasilache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Virginia Vasilache. Fiecare carte scrisa de Virginia Vasilache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Virginia Vasilache in categoria Virginia Vasilache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Florin Enceanu
Florin Enceanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florin Enceanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florin Enceanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florin Enceanu. Fiecare carte scrisa de Florin Enceanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florin Enceanu in categoria Florin Enceanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Roxana Bucur
Roxana Bucur
Biografie
Roxana Bucur se bucură de o poziție remarcabilă în Top 23 de experți financiari din România, în timp ce jonglează cu succes printre provocările antreprenoriatului în educație financiară pentru adulți și copii. În momentul de față, aceasta are peste 200 de clienți și gestionează lunar puțin peste 800.000 de euro, punând umărul profesional la realizarea obiectivelor importante din viața unui om: susținerea copiilor lui, retragerea eficientă din activitate, închiderea anticipată a creditelor imobiliare, siguranță financiară și independență financiară față de orice și oricine: stat, angajator, familie, instituțiile financiare din piață.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

26 recenzii

5 stele

26

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


T

Tatiana Mosutan

Cărți și povești!

Multumesc echipa Bookzone, pentru rapiditate, promptitudine. Cărțile au ajuns, totul impecabil. Reacția copilului:" ce tare, în cartea asta vorbește despre bani și troc!"😉. Nerăbdătoare să o citim și să aflăm mai multe.

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandru Enescu

Aceasta carte este foarte frumoasa si interesanta ca un jurnal care te învață despre bani un lucru ce multi copii si-l doresc dar nu prea știu aceste metode ca trocul. Te învață sa fi mai controlat cu bani ca sa ai o economisire mai ușoara.👍👍👍

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sima Matei Vali

Această carte este un must-have pentru orice familie. Autorii reușesc să îmbine foarte plăcut teoria cu exercițiile practice. Ultimul capitol în care se revine la termenii financiari și la calitățile pe care trebuie să le deții pentru un viitor mai bun mi se pare foarte clar. E ca un plan de atac pus într-o notă distractivă care le captează copiilor atenția și curiozitatea. Mulțumim!

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dana Vladone

Este o lectură foarte utilă pentru cei mici, cu dialoguri vii, concepte explicate, jocuri și ilustrații. Îi pune pe cei mici să se gândească la viitorul lor financiarc și le oferă o bază solidă despre ce înseamnă să fie responsabili cu banii lor. Mulțumim și nouă ne-a plăcut mult!

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Ioana Stoian

Autorii au reușit să traducă pe înțelesul copiilor conceptele din educația financiară într-un mod accesibil copiilor. Povestea în sine din carte e amuzantă și captivantă pentru cei mici. Mă bucur că există o astfel de carte pe piață. Mi se pare esențial să vorbim cu micuții despre bani și să evităm pe cât posibil clișeele cu care am fost noi învățați. În țara noastră parcă e subiect tabu și ne mai întrebăm de ce rata copiilor anxioși crește pe zi ce trece. Trebuie să le dăm voie să aibă aripi, să îi motivăm să viseze și să îi facem să înțeleagă că este perfect în regulă să își dorească să obțină libertatea financiară . Mulțumim! 5 stele 🥰

Recenzie pentru cartea Educație financiară pe înțelesul copiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Flavia

5

Apreciem modul în care autorul încurajează copiii să-și exploreze și să-și exprime emoțiile în mod liber și sănătos. Am parcurs-o împreună cu fetița și ne-au plăcut ilustrațiile. Cuprinde sfaturi foarte bune și atinge subiectul încrederii în sine, lucru care îi ajută și susține mult pe cei mici. Recomand!

Recenzie pentru cartea Sănătatea emoțională a copilului de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Vica Diaconu

Ilustrațiile chiar sunt foarte drăguțe pentru cei mici, le captivează atenția. Exemplele la fel mi se par foarte bune cu aplicabilitate. Subiectele sunt pe înțelesul celor mici și văd că fata mea e curioasă la fiecare pagină din carte.

Recenzie pentru cartea Sănătatea emoțională a copilului de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Valeria Rațiu

Fetiței mele i-au plăcut foarte mult ilustrațiile vii din carte. Mă roagă să îi dau cartea de fiecare dată când avem timp liber. Sunt multe teme importante prezentate de autor. Mulțumim!

Recenzie pentru cartea Sănătatea emoțională a copilului de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pamela Ioan

Cartea a reușit să îi mențină interesul fiului meu. Cred că le e de mare ajutor micuților pentru dezvoltarea unei stări emoționale sănătoase.

Recenzie pentru cartea Sănătatea emoțională a copilului de azi

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
BestSeller
-30.1%
Nou
-10%
BestSeller
-20.4%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-20.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-25.6%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 29 Lei
-35.1%
-3.3%
-20.4%
-15%
-20.4%
BestSeller
-31.4%
-20.4%
-33.6%
7 zile fără ecrane

7 zile fără ecrane

PRP: 45 Lei 29.9 Lei
Integrame careuri magice

Integrame careuri magice

12 Lei

Cumparate impreuna cu Pachetul O investitie in viitor

-20%
BestSeller
-20.4%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-25.6%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 29 Lei
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
-35.5%
Nou
-31.9%
Nou
-10%
BestSeller
-8.3%
Nou
BestSeller
-18.4%
Nou
-18.4%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-12.5%
De ce nu ia foc apa?

De ce nu ia foc apa?

PRP: 39.9 Lei 34.9 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-57.2%
BestSeller
-34.1%
-34.4%
Pachet Emoții fără țipete

Pachet Emoții fără țipete

PRP: 98.9 Lei 64.9 Lei
Nou
-18.4%
PRP: 99.9 Lei

64.9 Lei