Dr. Cristian AndreiHal Runkel

Pachetul cuplurilor constiente

PRP: 104 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Renumitul psihoterapeut Dr. Cristian Andrei și Hal Runkel, autorul bestsellerului Fără Țipete, îți transformă radical relația, cu ajutorul unor metode revoluționare, care au dat rezultate pentru mii de cupluri care au ajuns la un moment dat în impas. Cei doi terapeuți te invită să faci un lucru la care, poate, nici nu te-ai fi gândit: în loc să-ți concentrezi întreaga atenție asupra partenerului tău, să te focusezi mai mult pe tine. „Ușor de zis, greu de făcut…”, ai putea spune, dar nu e nici pe departe atât de complicat pe cât ai crede. 

Renumitul psihoterapeut Dr. Cristian Andrei și Hal Runkel, autorul bestsellerului Fără Țipete, îți transformă radical relația, cu ajutorul unor metode revoluționare, care au dat rezultate pentru mii de cupluri care au ajuns la un moment dat în impas. Cei doi terapeuți te invită să faci un lucru la care, poate, nici nu te-ai fi gândit: în loc să-ți concentrezi întreaga atenție asupra partenerului tău, să te focusezi mai mult pe tine. „Ușor de zis, greu de făcut…”, ai putea spune, dar nu e nici pe departe atât de complicat pe cât ai crede. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Harta Femeii

Dimensiune
130x200
Număr pagini
216
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Cristian Andrei
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050973
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachetul cuplurilor constiente - Dr. Cristian Andrei, Hal Runkel

Rezumat Nu mai e ca la început - Hal Runkel 


„Aceasta este probabil prima carte despre relațiile de cuplu care-ți spune că majoritatea lucrurilor pe care le-ai învățat – cum funcționează și cum să le îmbunătățești – sunt nu numai greșite, ci chiar nocive. Și este cu siguranță prima carte despre relațiile de cuplu care-ți spune că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru voi este să înveți să te concentrezi mai puțin pe partenerul tău și mai mult pe tine însuți... pentru binele amândurora.– Hal Runkel


Transformă un început promițător într-o promisiune de-o viață!


Fiecare cuplu își dorește să păstreze relația de la început – când totul părea perfect, înainte de copii, ipoteci, dificultăți financiare și probleme de sănătate. Dar adevărul este unul brutal: relațiile devin din ce în ce mai greu de întreținut.Cele mai multe relații se destramă, deoarece partenerii nu știu să își gestioneze „flăcările” interioare, iar relația ajunge să fie mistuită într-un adevărat incediu. Astfel, dacă îți dorești o relație armonioasă pe termen lung, trebuie să accepți că e normal să nu mai fie ca la început, pentru că nici voi nu mai sunteți aceiași. O relație matură nu mai este pusă în mișcare de fluturii din stomac, ci de decizii raționale, de responsabilități și așteptări pe care le aveți unul de la celălalt.


Pentru a-ți cultiva o relație sănătoasă, Hal Runkel, creatorul metodei revoluționare Fără țipete, te ghidează pas cu pas spre o schimbare radicală, al cărei rezultat constă în acceptarea faptului că anumite conflicte sunt inevitabile, dar și în deprinderea tehnicilor care te ajută să transformi aceste conflicte în experiențe benefice pentru relația ta. Primul pas? Să înveți să te concentrezi asupra singurei persoane pe care o poți controla cu adevărat: tu însuţi.

„Hal Runkel te învață cum să te bazezi pe tine, nu pe celălalt, dacă vrei să obții o conviețuire ca în rai. Este un îndemn pe care îl adresez și eu celor care se așază câte doi pe canapeaua din cabinetul meu de psihoterapie. Cel mai adesea, omul care are dificultăți de cuplu tinde să vorbească despre greșelile celuilalt.” Dr. Cristian Andrei


Această carte este pentru tine dacă:


-         Simți că tu și partenerul tău ați devenit două persoane diferite;

-         Oricât te-ai strădui, conflictul dintre voi este inevitabil;

-         Consideri că partenerul tău nu-ți mai satisfice nevoile emoționale;

-         Încerci să-ți faci partenerul fericit, pentru că asta îți face viața mai ușoară;

-         Rămâi în relație doar de dragul copiilor sau din obișnuință;


Această carte o să-ți arate:


·       Cum să nu te concentrezi pe compatibilitate, ci pe angajament personal și integritate.

·       Cum să accepți conflictele ca pe o oportunitate de dezvoltare.

·       Cum să creezi o conexiune profundă, care nu se bazează pe ceea ce aveți în comun, ci pe ceea ce se află în interiorul vostru.

·       Cum să te maturizezi, astfel încât să nu mai cauți validarea partenerului tău, ci doar validarea ta.


Recenzii


Mereu am visat la Făt-Frumos, iar când l-am găsit, am vrut să fug din castel.


„Mereu am știut cum vreau să arate bărbatul ideal. Întâmplarea face că l-am și găsit, dar mi-a fost îngrozitor de frică să îl țin aproape de mine. Îi găseam tot felul de imperfecțiuni – nu râde mereu la glumele mele, își sună mama prea des, e prea dezordonat. Citind cartea, am înțeles că adevărata problemă se află la mine, iar dacă nu o rezolvam rapid, urma să rămân singură pentru totdeauna. Hal Runkel mi-a arătat că frica mea venea dintr-o stimă de sină scăzută și din faptul că am fost obișnuită să mă autosabotez, neștiind cum să primesc fericirea în viața mea. Merit eu un bărbat atât de minunat? Acum știu că da. Și mai știu că iubesc toate imperfecțiunile lui, așa cum le iubește și el pe ale mele.” – Daria


Mama soțului meu se afla în centrul tuturor deciziilor noastre. Trebuia să iau o măsură!


„Soacra mea părea să fie în centrul tuturor deciziilor noastre, iar eu mă simțeam adesea ignorată de soțul meu. După ce am citit abordările lui Hal Runkel și am aplicat strategiile recomandate, lucrurile au început să se schimbe. Am înțeles că nu sunt singura care se confruntă cu acest tip de dinamică în relația cu soacra și că există modalități constructive de a aborda această situație. Cartea m-a învățat cum să comunic mai eficient cu soțul meu, pentru a găsi soluții care să funcționeze pentru amândoi.” – Carmen


Nu mai aveam energia necesară pentru a-mi petrece timpul cu soția și copiii mei…


„De curând, am ajuns la un punct de cotitură în viața mea. Având un rol esențial în cadrul unei corporații, voiam să mă implic 100%, să dau tot ce am mai bun la locul de muncă. Și am dat atât de mult, încât pentru acasă nu a mai rămas… nimic. Când îmi vedeam soția și copiii, mă simțeam extenuat. Pentru fiecare vorbă și gest depuneam un efort considerabil, până când soția mi-a dat un ultimatum. Cartea de față m-a ajutat enorm, pentru că am făcut primii pași spre a găsi un echilibru între viața personală și cea profesională, reușind să îmi salvez relația și viața de familie.” – Radu


 Fragment


„Toate relațiile sunt clădite pe încredere! Încrederea și siguranța trebuie să fie cele mai importante calități în orice căsnicie! NU, acestea sunt cele mai importante calități la un șofer de autobuz. Vrei ca șoferul de autobuz să fie precaut și grijuliu pentru ca tu să poți ajunge fără incidente la destinație. De cele mai multe ori, călătoria în sine nu te interesează – important este să ajungi cu bine la destinație. În cazul unei călătorii cu autobuzul, o astfel de predictibilitate este minunată. În cazul căsniciei, însă, încrederea și siguranța sunt extrem de supraestimate. Nu doar supraestimate, ci și înșelătoare. Asta pentru că o căsnicie este în mod inerent diferită de o călătorie cu autobuzul. O căsnicie nu este doar o călătorie pe care o faci în speranța că vei ajunge cu bine la destinație. O căsnicie este o aventură. Este o călătorie care te schimbă și te ajută să te dezvolți. Cu toate că încrederea și siguranța pot fi plăcute și reprezintă cu siguranță indicii ale unei relații aflate în dezvoltare, majoritatea oamenilor pun mult prea mult preț pe aceste sentimente. Acest lucru îndepărtează cuplurile și le duce înspre complacere, îndreptățire și plictiseală. Iar plictiseala ucide căsniciile.”


Rezumat Harta Femeii - Dr. Cristian Andrei

 

De-a lungul carierei sale de psihoterapeut, Dr. Cristian Andrei i-au trecut pragul cabinetului bărbați care purtau în spate povara nenumăratelor relații eșuate. Întrebarea lor era mereu aceeași: „Doctore, ce fac greșit?”. Iar răspunsul său a fost de fiecare dată același: nu încerci să înțelegi femeia de lângă tine.

 

Ce-și doresc femeile și nu înțeleg bărbații?

 

Este o întrebare dificilă, dar această carte îți oferă răspunsurile pe care le cauți, deoarece va răspunde la cele mai frecvente întrebări pe care și le pun bărbații privind femeile din viața lor.

 

◼ De ce Ea pare mereu nemulțumită și deranjată de tot ce fac?

◼ De ce Ea face crize de gelozie, deși „e doar în capul ei”?

◼ De ce Ea vrea să se uite în telefonul meu?

◼ De ce Ea nu mă lasă să am prietene?

 

Învățați să comunicați cu adevărat în viață, dar și în pat!

 

Ați ajuns împreună, deși vorbiți limbaje cu totul și cu totul diferite. Atât de diferite, încât uneori vă întrebați cum de formați tocmai voi un cuplu. Bărbatul - rațional și logic, în timp ce femeia - emotivă, delicată și sensibilă. Ea are nevoie de povești, de romantism, de șoapte, iar el pare că nu înțelege asta. Și așa apare conflictul, care înseamnă reproșuri, crize și lacrimi din partea femeilor, și confuzie și întrebări din partea bărbatului.

 

Ce-i de făcut în eterna confruntare dintre femei și bărbați? Dr. Cristian Andrei vă invită să porniți împreună în căutarea relației echilibrate și pasionale după care amândoi tânjiți cu atâta ardoare.

 

Veți descoperi împreună, pagină cu pagină, universul interior al femeii, dar și perspectiva bărbatului, pentru a putea în sfârșit să începeți să comunicați cu adevărat în viață, dar și în pat.

 

Cum ajută această carte bărbații:

 

·        Învață ce gândesc și ce își doresc femeile.

·        Primesc indicii clare de cum să le privească, cum să le vorbească.

·        Învață să devină mai buni, mai doriți, mai agreabili, fără să repete greșelile din trecut.

·        Învață cum să-și crească stima de sine și să se simtă mai bărbați decât s-au simțit vreodată.

 

Această carte vă ajută să găsiți un limbaj comun, pentru o relație plină de sens. Limbajul lui rațional, logic și rigid se va împleti armonios cu limbajul tău emoțional și sensibil, formându-se o relație așa cum v-ați dorit amândoi – plină de înțelegere, în care partenerii nu mai vorbesc limbi diferite.

Detalii produse
Despre Dr. Cristian Andrei
Dr. Cristian Andrei
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Cristian Andrei inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Cristian Andrei se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Cristian Andrei. Fiecare carte scrisa de Dr. Cristian Andrei este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Cristian Andrei in categoria Dr. Cristian Andrei astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Hal Runkel
Hal Runkel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Hal Runkel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Hal Runkel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Hal Runkel. Fiecare carte scrisa de Hal Runkel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Hal Runkel in categoria Hal Runkel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.83

12 recenzii

5 stele

10

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


N

Nicoleta Alexandrescu

O lectură plăcută pe un subiect sensibil: comunicarea în cuplu. Sfaturile practice te ajută să faci pași mici pentru schimbări mari .

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Manuela Călin

A fost o carte foarte bună, de la prima până la ultima pagină. Am citit-o împreună cu soțul meu. A durat ceva să o terminăm, dar faptul că amândoi am citit-o a fost de ajutor. Conține informații inclusiv despre cum să gestionezi relația cu socrii.

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Victoria Pătru

Îți oferă soluții practice și accesibile. Este o carte genială prin simplitatea abordării. Înveți foarte multe lucruri atât despre tine cât și despre dinamica relației în care te afli.

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Clara Pană

Titlul nu trebuie luat ca atare. El face referire la reacțiile noastre din punct de vedere emoțional și modul în care acționăm pe baza lor. Unii oameni țipă, alții se închid în ei. Sfaturile se aplică oricărui cuplu, indiferent dacă sunteți căsătoriți sau nu.

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniel Mitran

Este ce trebuie

Am citit-o rapid, dar cu grijă, zic eu. Domnul doctor are un fel aparte de a scrie. Am teoria, acum îmi rămâne să pun în practică

Recenzie pentru cartea Harta Femeii

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anca Iriceanu

Este o carte pentru bărbați, dar am vrut să o citesc și eu, ca femeie

Lectura nu este deranjantă și am întâlnit capitole interensante. Simt că am intrat pe teren periculos. I-o voi recomanda și iubitului meu

Recenzie pentru cartea Harta Femeii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-30%
Nou
-24%
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Relatii si sex, Comunicare, Fericire

Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.8%
-10%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-20%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-42.4%
BestSeller
-53.3%
-49.2%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
BestSeller
-30.2%
-15%
Cine e de vina?

Cine e de vina?

PRP: 50 Lei 42.5 Lei
-5%
Regulile seductiei

Regulile seductiei

PRP: 25 Lei 23.75 Lei
Nou
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Arta de a te iubi

Arta de a te iubi

54 Lei
BestSeller
-40.8%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Redefinește fericirea

Redefinește fericirea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachetul cuplurilor constiente

-25.3%
Era candva perfect

Era candva perfect

PRP: 62.9 Lei 47 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-26.1%
Pachet Adevărul despre succes

Pachet Adevărul despre succes

PRP: 114.9 Lei 84.9 Lei
-25%
Pachet Cunoaște-te cu adevărat

Pachet Cunoaște-te cu adevărat

PRP: 119.9 Lei 89.9 Lei
PRP: 104 Lei

79 Lei