Elena BarbuFlorentina FântânaruHedi Hoka

Pachet Terapia Constelatiilor familiale

PRP: 99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69 Lei

Prin „terapia constelațiilor familiale”, înveți cum te poți elibera din strânsoarea traumei familiale. Ca să primești viața cu brațele deschise și să simți din nou bucuria de a trăi, ca să obții relații iubitoare sau o viață plină de abundență, este nevoie să îți refaci legătura cu părinții tăi, începând cu mama. Pachetul format din cărțile scrise de Dr. Elena Barbu și Psiholog Dr. Hedi Hoka îți oferă un spațiu sigur și lipsit de judecată în care îți poți deschide sufletul și poți onora destinul strămoșilor tăi. 

Prin „terapia constelațiilor familiale”, înveți cum te poți elibera din strânsoarea traumei familiale. Ca să primești viața cu brațele deschise și să simți din nou bucuria de a trăi, ca să obții relații iubitoare sau o viață plină de abundență, este nevoie să îți refaci legătura cu părinții tăi, începând cu mama. Pachetul format din cărțile scrise de Dr. Elena Barbu și Psiholog Dr. Hedi Hoka îți oferă un spațiu sigur și lipsit de judecată în care îți poți deschide sufletul și poți onora destinul strămoșilor tăi. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - În adâncul sufletului

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Hedi Hoka
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050966
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Terapia Constelatiilor familiale - Elena Barbu, Hedi Hoka, Florentina Fântânaru

Darul Constelațiilor - Dr. Elena Barbu și Florentina Fântânaru


 Părinţii dăruiesc şi copiii primesc. Viața curge de sus în jos, ca râul spre ocean. Fiecare generație acceptă durerea, înainte de a-și revendica iubirea.


Toți aparținem unui sistem familial, cu toate legăturile vizibile și invizibile care ne unesc. Când într-o familie cineva este uitat sau exclus, a avut un destin greu, a trăit o nedreptate sau o iubire neîmplinită, curgerea iubirii de la o generație la alta este oprită și copiii sunt primii care simt efectele acestei schimbări.

Dr. Elena Barbu, medic primar în Radiologie-Imagistică Medicală, a observat, în cei 25 de ani de carieră, cum unii copii acceptau mai ușor darul vieții, atunci când acesta venea din partea unor părinți împăcați cu propriile familii și cu destinele lor. Alții, dimpotrivă, se îmbolnăveau și oglindeau durerea și lacrimile neplânse ale predecesorilor lor, atunci când în acea familie avusese loc o tragedie. Întrebările fără răspuns din practica sa medicală au determinat-o pe autoare să caute răspunsuri care au ajuns la sufletul familiei și la loialitățile invizibile din spatele bolilor și al eșecurilor în dragoste și carieră.


Într-un dialog revelator cu Florentina Fântânaru, Dr. Elena Barbu dezvăluie cum putem să ne împăcăm cu noi înșine, dincolo de orice judecată, și cum ne putem primi părinții în inimă, bucurându-ne de viața care a venit prin ei și primind darurile constelațiilor familiale. Această carte te poate ajuta, cu înțelepciune și blândețe, să descurci firele încurcate ale destinului tău.

 

În Adâncul Sufletului - Hedi Hoka


Nu voi repeta greșelile părinților mei...


În adâncul sufletului, știi că familia din care provii a influențat decisiv traiectoria vieții tale.


Relațiile tale cu cei din jur, modul în care te percepi pe tine însuți și locul tău în societate, dorința de a avea copii sau de a-ţi urmări ambițiile profesionale, toate acestea pot fi influențate de conflictele nerezolvate din familie. Corpul tău păstrează inclusiv emoțiile și senzațiile fizice rezultate în urma situațiilor traumatice, dar de cele mai multe ori, acestea nu sunt experimentate sub formă de amintiri, ci ca reacții fizice care îți perturbă prezentul.


Metoda constelațiilor familiale te ajută să identifici sursa tiparelor dăunătoare de comportament și să obții o înțelegere mai bună a dinamicilor inconștiente din familie pe care le resimțim cu toții adesea sub forma anxietăților, temerilor, lipsurilor, frustrărilor, furiilor, problemelor de sănătate sau a episoadelor depresive.

În Adâncul sufletului îți propune un răspuns la întrebările încuietoare pe care le ai despre traumele moștenite, cu ajutorul metodei inedite de terapie care a schimbat tot ceea ce știam despre legăturile de familie.

Detalii produse
Despre Elena Barbu
Elena Barbu
Biografie
Dr. Elena Barbu este medic primar specializat în Radiologie-Imagistică Medicală, cercetător științific și autoarea conceptului Imagistica Sufletului. Dr. Elena Barbu are o experiență de peste 25 de ani în ecografie, metodă cu ajutorul căreia vede imaginile corpului. De mai bine de un deceniu, în calitate de facilitator de Constelații familiale, Dr. Elena Barbu vede Imaginile Sufletului. Autoarea a avut privilegiul de a primi tainele și darurile constelațiilor direct de la Bert Hellinger, părintele constelațiilor familiale.
Autorul cărților:
Despre Hedi Hoka
Hedi Hoka
Biografie
HEDI HOKA este doctor în psihologie, psiholog principal în Colegiul Psihologilor din România, terapeut, autor, trainer, profesor asociat mindfulness la Mindful Academy International și facilitator de constelații familiale. Pasionată de neuropsihologie, Hedi Hoka a căutat întotdeauna să transpună într-un limbaj cât mai simplu mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor umane.

A învățat despre mindfulness în Statele Unite ale Americii și este fondator al European Academy For Mindfulness. După un deceniu la catedra Facultăţii de Psihologie Aplicată a Universităţii „Babeş Bolyai”, Hedi Hoka a decis să își aprofundeze cunoștințele profesionale prin studiul psihoterapiei fenomenologice, descoperind, astfel, călătoria traumelor transgeneraționale.
Autorul cărților:
Despre Florentina Fântânaru
Florentina Fântânaru
Biografie
Este jurnalist și realizator de emisiuni cu 25 de ani de experiență în radio și televiziune. De mai bine de 15 ani, ea aduce în fața românilor personalități importante în cadrul emisiunii De-a Viața Ascunsele.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

17 recenzii

5 stele

17

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


D

Dodea Vlad

Aceasta carte este mai mult decât un dar,este o parte din sufletul și experienta autoarei,oferite celor care doresc sa simta pace și reconciliere, in inima lor. Celor care simt ca este "ceva" care ne conduce spre anumite decizii și experiente și este dincolo de planul fizic. Mulțumesc tare mult pentru aceste file de jurnal pline cu emoție și onestitate!

Recenzie pentru cartea Darul constelațiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ileana Cozma

O calatorie ghidata spre Sufletul Tau!

Cartea "Darul constelatiilor" este un dialog venit dintr-o INIMA MARE pe care nu il mai poti lasa din mana, atat de multa valoare sufleteasca ofera! Cu fiecare pagina lecturata devii mai constient si mai disponibil pentru a primi mesajul din inima Elenei pentru inima Ta! Recomand, din toata inima, aceasta lectura pentru ca: Este o calatorie ghidata spre Sufletul Tau! 💕

Recenzie pentru cartea Darul constelațiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adela Clipa

Mesajul cărții Darul Constelatiilor, reprezintă esența noilor constelații familiale spirituale. Cartea reprezinta un ghid pentru suflet, un instrument ce aprinde becuri pentru o pista de aterizare spre regăsirea sufletului rătăcit. Ghidează cu blândețe călătoria intrebatorilor DE CE EU? DE CE MIE? către răspunsul și adevărul fiecăruia din noi. "A crea înseamnă a face ceva ce n-a mai existat înainte. Nimic nu-i mai vulnerabil decât asta."

Recenzie pentru cartea Darul constelațiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Voicila (Popa) Deea

Din suflet pentru suflet! 🤗

Nimic nu mi este nou in aceasta carte! O iubesc pe Elena! Este un înger pe pământ! Glasul ei bland răsuna prin fiecare cuvânt din carte si mi bucura inima, imi încălzește sufletul! Primesc cu bucurie si credință tot ce transmite prin aceasta carte si nu numai! Sunt fericita pt ca am ales acest drum si înțeleg si văd altfel lucrurile! Este un dar pt suflet, un dar pe care mi l fac ori de câte ori simt! Cu respect, Elena, pt tot ceea ce esti si sunt după ce te am întâlnit!

Recenzie pentru cartea Darul constelațiilor

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Stanciu-Dumitrache

Am ascultat-o pe autoare intr-un Podcast si mi-a plăcut tare mult blândețea ei. La fel e si in cazul cărții. Si mai utila mi se pare pentru cei curioși in legătura cu constelațiile familiale, raspunde la multe întrebări si analizează relația cu părinții.

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Angela Samoilă

O scriitură deosebit de frumoasă. Pe lângă placerea de a citi, îți transmite idei prin care înveți să depășești situații dureroase, să mergi înainte, să te descoperi, să te cunoști. Argumentarea adusă curge lin in sufletul tău,că un balsam,iar fiecare pagină citită te - ndeamnă la descoperirea următoarei. Sensibilitatea cu care autoarea depășește obstacolele te învață prin analiza făcută să te iubești, să mai urci o treaptă spre desăvârșire.

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicoleta Samoila

O carte miracol. Un ajutor de nădejde în alinarea durerilor profunde, în imblânzirea destinului, și-n urcusul spre desăvârșirea sufletului. Aceasta carte trebuie tradusă în toate limbile, pentru toți oamenii.

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Seu Cosmina

Este o carte care transmite atat de multa caldura sufletească incat parca te asezi in bratele mamei sau a bunicii care iti povesteste din intelepciunea vietii transmisa din generatii in generatii. Totul e clar, e firesc. Pot sa simt iubirea transmisa si adorm zambind 💜 bucuroasă ca pot sa o daruiesc mai departe 🤗

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-20.4%
Nou
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-11.1%
BestSeller
-36.5%
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-49.2%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-40.8%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.6%
BestSeller
-56.8%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 44.9 Lei
Scrisoare
-69.9%
-40%
-24.9%
-25%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 54 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Terapia Constelatiilor familiale

Nou
-27.4%
Nou
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-11.1%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-13.1%
Transport
gratuit
BestSeller
-35.5%
Nou
-37.8%
Nou
-30.5%
Pachet Dincolo de răni

Pachet Dincolo de răni

PRP: 114.9 Lei 79.9 Lei
-33.4%
Transport
gratuit
BestSeller
-46.6%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 79 Lei
Nou
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-29.5%
Nou
-24%
Nou
-30.9%
-10%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-29.1%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 39 Lei
-40%
Constelatiile familiale

Constelatiile familiale

PRP: 48 Lei 28.8 Lei
Nou
-20%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 99 Lei

69 Lei