Dr. Alexandru CiureaParintele Necula

Pachet Tainele mintii si ale sufletului

PRP: 118 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Profesorul Ciurea și-a dedicat viața deslușirii misterelor creierului uman și și-a folosit cunoștințele pentru a salva mii de vieți în decursul unei cariere care se întinde pe mai bine de 50 de ani. Iar astăzi el ne prezintă în cuvinte simple ce a descoperit despre „bijuteria” pe care fiecare dintre noi a primit-o în dar, însă pe care puțini dintre noi o cunosc cu adevărat.


Astfel, în aceste cărți vei descoperi răspunsuri la întrebările tale despre sănătatea creierului, dar și descoperiri care te vor pune pe gânduri, demonstrându-ți că mintea umană este mai mult decât o operă de artă, este un templu în care se realizează conexiunea cu divinul.

Profesorul Ciurea și-a dedicat viața deslușirii misterelor creierului uman și și-a folosit cunoștințele pentru a salva mii de vieți în decursul unei cariere care se întinde pe mai bine de 50 de ani. Iar astăzi el ne prezintă în cuvinte simple ce a descoperit despre „bijuteria” pe care fiecare dintre noi a primit-o în dar, însă pe care puțini dintre noi o cunosc cu adevărat.


Astfel, în aceste cărți vei descoperi răspunsuri la întrebările tale despre sănătatea creierului, dar și descoperiri care te vor pune pe gânduri, demonstrându-ți că mintea umană este mai mult decât o operă de artă, este un templu în care se realizează conexiunea cu divinul.

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

Format
137x200
Număr pagini
272
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Alexandru Ciurea
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639696
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Tainele mintii si ale sufletului - Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Parintele Necula

Rezumat – Regăsirea prin știință și credință – Părintele Constantin Necula – Profesorul Ciurea


Putem vorbi despre știință fără credință sau despre credință fără știință? Poate știința să aducă vindecare dacă nu așezăm la rădăcina sa credința?


Părintele Necula și Profesorul Ciurea te invită să privești dincolo de idei preconcepute și să meditezi la rolul științei și al credinței în istoria lumii, dar și în viețile noastre de aici și de acum.


O carte care te ajută să-ți regăsești sensul între știință și credință


Lumea modernă încearcă să ne convingă că știința și credința sunt incompatibile, însă această carte ne reamintește că știința și credința nu pot exista una fără cealaltă, fiind, de fapt, două abordări complementare ce au la bază aceeași dorință profund umană: dorința de a înțelege lumea și locul nostru în ea.

Părintele Necula și Profesorul Ciurea pornesc de la fundamentele teoretice ale specializărilor lor, teologia și neurochirurgia, pentru a arăta că oamenii sunt făcuți în egală măsură pentru cunoaștere și credință, pentru adevăr și iubire.


„Există însă o trăsătură de caracter care unește credința de cercetarea științifică, omul credincios de omul studios întru știință? Personal, zic că da. Nu, nu curiozitatea, uneori ucigașă și mediocră prin rezultate. Mă refer la curaj. Curajul nu ca oponent fricii. Nu opusul sentimentului de teamă, ci curajul ca dar al lui Dumnezeu.” – Părintele Constantin Necula


„Toate datele ştiinţifice actuale din toate domeniile concluzionează că nu există practic materie, ci există energie. Totul în acest univers se datorează unei energii. Aceste date converg în mod cert spre „energia supremă” care coordonează întreaga lume şi pe care o definim cu numele suprem de DUMNEZEU.” –Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea

 

Rezumat - Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor – Dr. Alexandru Vlad Ciurea


Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie

 

O carte care îți răspunde la întrebări:

 

·        Ce alimente ar trebui să consumăm pentru a sprijini performanțele intelectuale?

·        Cât de eficiente sunt stimulente precum cafeaua? Cum și când ar trebui consumate?

·        Cum ne putem antrena creierul pentru a fi cât mai sănătos?

·        Ce se întâmplă atunci când visăm, dormim sau suntem stresați?

·        Ce putem face pentru a ne ajuta creierul să se odihnească?

·        Cum recunoaștem depresia și epuizarea nervoasă și ce putem face pentru a ne regăsi echilibrul?

·        Ce impact au gândurile pozitive și negative asupra sănătății creierului nostru?

·        Ce este neuroplasticitatea și în ce măsură se regenerează celulele nervoase?

 

Aceasta carte este pentru tine dacă:

 

·        Te simți obosit permanent sau te confrunți cu sindromul burnout și ai nevoie de sfaturi avizate pentru a depăși această stare.

·        Vrei să înveți să ai grijă de creierul tău pentru a te feri de boli degenerative precum Alzheimer și Parkinson, sau de afecțiuni neurovasculare care pot duce la accidente vasculare grave.

·        Îți dorești să performezi mai bine la locul de muncă fără să sacrifici timpul petrecut cu prietenii sau familia.

·        Ești părinte și vrei să-i asiguri copilului tău mediul ideal pentru o dezvoltare armonioasă a sistemului nervos.

·        Ești interesat de un stil de viață sănătos și vrei să descoperi ce schimbări poți face pentru a-ți menține creierul într-o stare optimă.

·        Ești pur și simplu curios și îți dorești să afli mai multe despre bijuteria care îți permite să te bucuri de viață.  

 

 

S.O.S. Creierul tău are nevoie de ajutor

 

Alimentație nesănătoasă. Poluare. Stres. Ritmul nebun al vieții poate provoca degradarea celulelor nervoase și a vieții noastre.

 

Urmând sfaturile accesibile ale Profesorului Ciurea, vei învăța să îți formezi obiceiuri sănătoase pentru a preveni instalarea epuizării nervoase, a depresiei sau a unor boli degenerative, precum Alzheimer. 

 

Alege o viață echilibrată și o carte plină de recomandări de ținut minte.

 

Detalii produse
Despre Dr. Alexandru Vlad Ciurea
Dr. Alexandru Vlad Ciurea
Biografie
Dr. Alexandru Ciurea este un nume renumit in domeniul medicinei, recunoscut pentru expertiza si contributiile sale in domeniul neurochirurgiei. Cu o cariera impresionanta si o reputatie solida, el este considerat unul dintre cei mai respectati neurochirurgi ai timpului nostru.

Cu o munca dedicata si o sete continua de cunoastere, Dr. Ciurea si-a dezvoltat expertiza in interventiile chirurgicale ale creierului si ale sistemului nervos central. A adus contributii semnificative in tratarea tumorilor cerebrale, a malformatiilor arteriovenoase si a altor afectiuni neurologice grave. In plus, a fost implicat in cercetari stiintifice si a publicat numeroase studii in reviste de specialitate, contribuind la avansarea cunostintelor in domeniu.

Dr. Alexandru Ciurea este recunoscut nu doar pentru expertiza sa tehnica, ci si pentru abordarea sa empatica fata de pacienti. El intelege impactul emotional si psihologic al afectiunilor neurologice asupra pacientilor si familiilor lor si acorda o atentie deosebita in furnizarea de ingrijiri medicale complete si suport emotional.

Activitatea sa profesionala nu se limiteaza doar la practica medicala. Dr. Ciurea este si implicat in educatia si formarea viitoarelor generatii de medici, contribuind la pregatirea si mentoratul tinerilor specialisti in neurochirurgie. El organizeaza si participa activ la conferinte, simpozioane si cursuri de specialitate, unde isi impartaseste cunostintele si experienta acumulata de-a lungul anilor.

De-a lungul carierei sale, Dr. Alexandru Ciurea a fost recunoscut si premiat pentru contributiile sale deosebite in domeniul neurochirurgiei. El este membru al unor prestigioase asociatii medicale si chirurgicale, atat la nivel national, cat si international.

Cu toate acestea, modestia si devotamentul sau raman caracteristici esentiale ale personalitatii sale. Dr. Ciurea este cunoscut pentru atitudinea sa umila si pentru faptul ca pune mereu pe primul loc binele pacientului.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Parintele Necula
Parintele Necula
Biografie
Părintele Constantin Necula este profesor de teologie în cadrul universității Lucian Blaga din Sibiu. Parintele Necula este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati preoti ortodocsi din Romania. In afara de slujirea sa religioasa, el este, de asemenea, un autor prolific, avand o serie de carti publicate, multe dintre ele disponibile pe platforma Bookzone.ro. Cu o personalitate carismatica si un mesaj profund spiritual, Parintele Necula a reusit sa atraga un public larg prin scrierile sale si prin predicatorii intense.

Dupa absolvirea facultatii, Parintele Necula a fost hirotonit preot, iar apoi a devenit renumit pentru prediciarile sale inspirate si pline de intelepciune. Carisma sa, daruirea totala si abilitatea de a comunica cu usurinta au facut ca biserica sa fie mereu plina de credinciosi dornici sa asculte cuvintele sale. Pe langa activitatea de slujire religioasa, Parintele Necula a ales sa-si imparta si cunostintele si experienta prin intermediul scrisului.

Cu o abordare moderna a spiritualitatii si cu un stil captivant de scriere, Parintele Necula a publicat mai multe carti care abordeaza diverse teme legate de credinta, spiritualitate, moralitate si viata de zi cu zi. Printre cele mai cunoscute lucrari ale sale se numara "Smerenia", "Vremea trezirii", "Duhul lui Cristos in cultura seculara" si "Puterea iertarii". Aceste carti au avut un impact semnificativ asupra cititorilor, oferindu-le inspiratie, incurajare si indrumare spirituala.

Pe platforma Bookzone.ro, Parintele Necula a adunat o comunitate de cititori fideli, dornici sa exploreze profunzimile credintei si sa descopere invataturile sale. Informatiile, gandurile si intelepciunea oferite de Parintele Necula au fost apreciate de un public variat, indiferent de religie sau apartenenta confesionala. Cartile sale au avut un impact semnificativ asupra vietilor multor oameni, ajutandu-i sa-si regaseasca sensul si directia in viata.

Parintele Necula nu este doar un autor prolific, ci si un vorbitor public respectat. A sustinut numeroase conferinte si prelegeri pe teme religioase, etice si sociale, reusind sa aduca un suflu nou in discutiile contemporane si sa ofere perspective valoroase asupra problemelor curente
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

9 recenzii

5 stele

9

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


E

Emanuel Darie

Superlativ!

O carte cu adevărat interesantă. Merită citită! Din experiența autorilor se poate trage o singură concluzie: nu există știință fără credință și nici invers.

Recenzie pentru cartea Regasirea fiintei prin stiinta si credinta

1

Răspunde

Comentarii(0)

V

Veronica Bakk

O carte usor de citit care te tine captivat de la inceput pana la sfarsit. Sunt oferite informatii usor de inteles de catre cei care nu avem cunostinte medicale. O carte care poate fi citita si de un adolescent si de un batran, daca suntem interesati sa fim sanatosi.

Recenzie pentru cartea Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Murariu

O carte plină de sfaturi utile si învățături despre cum funcționează această bijuterie. Domnul profesor doctor este o enciclopedie

Recenzie pentru cartea Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lidia Stanescu

Modest

Ma asteptam la mai mult, dar nu este. Nu merită cumpărată. Fața de cărțile medicilor străini care au făcut ani de cercetare si au ce spune, această cartemodest este departe de a te fascina.

Recenzie pentru cartea Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bogdan Pintilie

Foarte bună cartea. 👏👏👏

Recenzie pentru cartea Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

1

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-14%
Scrisoare
BestSeller
-37.3%
Scrisoare
BestSeller
-28.6%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 35 Lei
Nou
BestSeller
-8.3%
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-29%
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-40%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 25.2 Lei
-35.8%
-10%
Vindecarea creierului

Vindecarea creierului

PRP: 184 Lei 165.6 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Tainele mintii si ale sufletului

BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-13.1%
-35.5%
Nou
BestSeller
BestSeller
-23.9%
Transport
gratuit
BestSeller
-46.6%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 79 Lei
-10%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-11.1%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-29.1%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 39 Lei
Nou
-29.5%
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Scrisoare
Nou
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Nou
-20%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
Nou
-11.1%
Nou
-25.6%
PRP: 118 Lei

79 Lei