Mary Man-KongMichael MoccioOlivier Chéné

Pachet Super Mario + Lupul pacalit de iepure

PRP: 142 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
109 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Lupul păcălit de iepure

Format
200x230
Număr pagini
40
Editura
Bookzone
Autor
Olivier Chéné
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050577
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Super Mario + Lupul pacalit de iepure - Michael Moccio, Mary Man-Kong, Olivier Chéné

Distrează-te cu Mario și Luigi. Carte de activități


Pregătește-te să-ți dezvolți Superputerile și să-i ajuți pe Mario, Luigi, Prințesa Peach și Toad să-l înfrunte pe temutul Bowser, regele clanului Koopa, și armata sa de răufăcători din Regatul Înghețat. Rezolvă puzzle-urile, găsește drumul prin labirinturile misterioase și aventurează-te în jocuri interactive, în care personajele prind viață cu ajutorul decupajelor creative.


Această carte de activități îi învață pe cei mici:


۰ Să rezolve puzzle-uri distractive, pentru a-și dezvolta gândirea strategică.

۰ Să găsească drumul prin labirinturi întortocheate, pentru a-și dezvolta simțul de observație.

۰ Să rezolve mistere alături de prieteni, pentru a-și dezvolta abilitatea de a lucra în echipă.

۰ Să învețe să scrie cuvinte scurte, pentru a-și dezvolta vocabularul.


Cartea este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.


Mario în Regatul Ciupercilor


Când Mario se trezește pe tărâmul magic al Regatului Ciupercilor, descoperă o lume amenințată de temutul Bowser și armata sa de răufăcători. Pornind în căutarea fratelui său dispărut, Luigi, Mario își unește forțele cu neînfricata prințesă Peach, cu ciupercuța Toad, dar și cu o maimuță furioasă din cale-afară, pentru a-i putea face față fiorosului Bowser. Luigi trebuie salvat cu orice preț! Să înceapă aventura!


Cartea este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani!


Marea aventură a lui Mario. Prima mea lectură (nivel 3)


Marea aventură a lui Mario continuă dincolo de ecrane! Îndrăgitul erou îi ajută pe copii să facă primul pas în lumea fascinantă a lecturii și să-și descopere dragostea pentru citit. Datorită textelor scurte, adaptate și ușor de parcurs, copilul tău se va alătura peripețiilor lui Mario, Luigi și prietenilor neînfricați din Regatul Ciupercilor, ajutându-i să-i înfrângă pe fiorosul Bowser și gașca sa de răufăcători.


Cartea este dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani!


Recenzii


„Mario a fost copilăria mea! Pe atunci, nu existau filme cu efecte speciale sau cărți frumos ilustrate. Existau, în schimb, acele casete galbene, pe care le inseram în jocul care se conecta la un televizor mic și vechi. Tata mi-a adus prima casetă, apoi când mergeam în bazar, îmi mai cumpăra și altele. Mi-ar plăcea ca și copilul meu să crească cu Mario. Dar pentru că e mic și nu vreau să-l țin în fața ecranelor, aceste cărți sunt cea mai bună opțiune de a-i face cunoștință cu eroul copilăriei mele.” – Camy


„O surpriză minunată pentru copilul meu, dar și pentru mine, pentru că uneori și adulții o dau în mintea copiilor!” – Jennifer


„Înainte de culcare, parcurg cu băiețelul meu aceste cărticele. Cu ajutorul lor a învățat să citească primele cuvinte, iar surpriza a fost cu atât mai mare cu cât mi-a spus că vrea să învețe să fie la fel de curajos ca micul Mario și să aibă la fel de mulți prieteni.” – Geo


Lupul păcălit de iepure - Olivier Chéné


Toți cei care au în grijă educația copiilor vor găsi inspirație în această carte. „Lupul păcălit de... iepure” este o poveste moralizatoare în care inteligența copiilor e din nou hrănită. De această dată, cele două personaje – un lup înfometat și un iepure pungaș -, parcă desprinse dintr-o fabulă, le oferă copiilor o lecție despre viclenie, trădare și aparențe înșelătoare.

 

Este o luni dimineața ca oricare alta și Lupul rătăcește pe câmp. El caută la întâmplare printre vizuini dacă nu cumva vreo cârtiță, vreun iepure sau vreun șoarece nu vor să se lase înfulecați. Pentru că tartina cu iepure are ca principal ingredient evident... iepurele, începe vânătoarea.

 

Când Lu Lup îl întâlnește pe Roger Iepure, Agent de Vânzări Morcovi, vor izbucni chicotelile celor mici.

 

Ce învață copiii?

·      Află despre arta negocierii și a vânzării într-un mod amuzant

·      Înțeleg comportamente umane împrumutate animalelor, precum viclean, trădător, prefăcut, mai dificil de explicat fără această poveste.

·      Asociază povestea cu numeroase proverbe populare,a căror semnificație o vor înțelege astfel.

 

Care este finalul și cum poate să fie acest episod asimilat unui proverb sau zicătoare, veți descoperi împreună cu cei mici prin multe râsete nestăpânite.

 

Să fie oare valabilă zicătoarea:

Cum i-a venit de hac iepurele lupului? Sau mai degrabă invers?

 

Cu siguranță haioasa fabulă va oferi prilej de multe discuții și bună dispoziție alături de cei mici, atrași de amuzantele ilustrații.

 

Alege să înveselești un copil și să îi transmiți astfel și multe învățăminte.


Detalii produse
Despre Michael Moccio
Michael Moccio
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michael Moccio inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michael Moccio se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michael Moccio. Fiecare carte scrisa de Michael Moccio este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michael Moccio in categoria Michael Moccio astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mary Man-Kong
Mary Man-Kong
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mary Man-Kong inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mary Man-Kong se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mary Man-Kong. Fiecare carte scrisa de Mary Man-Kong este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mary Man-Kong in categoria Mary Man-Kong astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Olivier Chéné
Olivier Chéné
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Olivier Chéné inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Olivier Chéné se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Olivier Chéné. Fiecare carte scrisa de Olivier Chéné este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Olivier Chéné in categoria Olivier Chéné astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Povesti si povestiri, Carti educative, Carti 3-5 ani

Nou
-35%
Frumoasa adormită

Frumoasa adormită

PRP: 3 Lei 1.95 Lei
Hardcover
Nou
-25.6%
Lupul păcălit de iepure

Lupul păcălit de iepure

PRP: 39 Lei 29 Lei
-17%
-40%
Cenuşăreasa

Cenuşăreasa

PRP: 3.5 Lei 2.1 Lei
-40%
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

PRP: 3.5 Lei 2.1 Lei
-33.3%
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
-33.3%
Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei 20 Lei
-35.1%
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

PRP: 3.5 Lei 2.27 Lei
-33.3%
Nou
-35%
Povestea bradului

Povestea bradului

PRP: 2.4 Lei 1.56 Lei
-26.5%
 Tup. Imposibil e doar un cuvant

Tup. Imposibil e doar un cuvant

PRP: 65 Lei 47.75 Lei
-20%
Pachet Aventurile lui ȚUP

Pachet Aventurile lui ȚUP

PRP: 156 Lei 124.8 Lei
-3.3%
-30%
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

PRP: 34 Lei 23.8 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Super Mario + Lupul pacalit de iepure

PRP: 142 Lei

109 Lei