Shona Innes

Seria Shona Innes

PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.9 Lei

Cărțile incluse în pachetul Shona Innes folosesc povești simpatice și ilustrații pentru a ajuta copiii să înțeleagă și să depășească situații dificile. 

Cărțile incluse în pachetul Shona Innes folosesc povești simpatice și ilustrații pentru a ajuta copiii să înțeleagă și să depășească situații dificile. 

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Viata e delicata ca vantul

Format
200x230
Număr pagini
36
Editura
Bookzone
Autor
Shona Innes
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700914
Limba
Română

Rezumat Seria Shona Innes -

Toate cărțile din seria scrisă de Shona Innes, psiholog cu o îndelungată experiență în consilierea copiilor, oferă o abordare blândă și directă a problemelor emoționale specifice copiilor. Aceste cărți îi încurajează pe cei mici să discute subiecte dficile cu familia și prietenii.


Viața este delicată ca vântul îi ajută pe copii să înțeleagă dispariția unei persoane dragi, asemănând viața cu un vânt mereu în mișcare. Atunci când vântul este prezent, lucrurile se mișcă și zboară. Dar când vântul pleacă în alt loc, orice mișcare încetează. Pornind de la această comparație, autoarea explorează emoțiile pe care le putem trăi atunci când o persoană iubită ne părăsește, cum putem face față dorului și cum îi putem păstra vie amintirea.


Locul de joacă e ca o junglă a fost creată pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă că oamenii au personalități extrem de diferite. Pornind de la asemănarea locului de joacă cu o junglă în care trăiesc diferite tipuri de animale, unele mai poznașe, altele cam morocănoase, cei mici sunt învățați să observe comportamentele celorlalți și să aleagă cea mai bună strategie în fiecare situație.


Familia e ca o prăjitură prezintă copiilor conceptul de familie într-un mod absolut delicios. Asemenea prăjiturilor, familiile au diferite dimensiuni și ingrediente. Anumite familii sunt dulci și se distrează tot timpul, altele au foarte multe reguli care condimentează fiecare zi, însă toate le oferă celor mici sprijinul și iubirea de care au nevoie pentru a crește.


Cum te ajută aceste cărți:


  • Vei putea să răspunzi mai ușor întrebărilor celui mic.
  • Vei construi o relație deschisă, bazată pe încredere, în care copilul își poate exprima sentimentele în siguranță.
  • Vei învăța cum să comunici cu copilul într-un mod simplu pe care acesta îl poate înțelege.


Cum îi ajută cărțile pe cei mici:


  • Vor primi răspunsuri la întrebări care până acum îi nelinișteau.
  • Vor înțelege că este normal să ceară ajutorul adulților atunci când nu înțeleg ce se întâmplă.
  • Vor învăța să își exprime sentimentele și emoțiile într-un mod sănătos și să depășească situații dificile.  


Recenzii


Cred că seria de cărți ar trebui să se găsească pe rafturile fiecărei case, școli sau biblioteci; sau, mai degrabă, nu ar trebui să stea pe raft, și să fie citită iar și iar, atât de importante sunt mesajele din aceste cărți. Pot fi citite copiilor de la o vârstă foarte fragedă. – Childrensbooksdaily.com


Cartea cu ilustrații scrisă de Shona Innes este o achiziție adorabilă, care ar trebui să se regăsească în sala de clasă și în colecția personală de cărți. O carte pentru copii drăgălașă și absolut adorabilă, Familia e ca o prăjitură, prezintă importanța familiei. Innes subliniază faptul că fiecare familie este unică în felul ei: dimensiunile, culturile și chiar definiția familiei variază foarte mult... nu există două familii la fel, și asta este ok. - Jenna, GoodReads ReviewLocul de joacă e ca o junglă abordează tot ce ține de „politica” locurilor de joacă, bullying-ul, excluderea, prietenia, bunătatea. De multe ori, pentru copii este dificil să se orienteze în locurile de joacă (trebuie să știi să fii bun cu ceilalți, dar și ce să faci dacă rămâi singur), iar această carte tratează minunat subiectul. - The Book Squirrel (Goodreads Review)

Crazy Sale

Fragment din carte

Detalii produse
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0
PRP: 60 Lei

29.9 Lei