Shona Innes

Locul de joaca e ca o jungla

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
13.9 Lei

Locul de joacă ne învață cum să interacționăm cu ceilalți și cum să fim noi înșine. Ajută-l pe cel mic să înțeleagă comportamentul celorlalți copii și să-și aleagă cei mai potriviți parteneri de joacă.

Locul de joacă ne învață cum să interacționăm cu ceilalți și cum să fim noi înșine. Ajută-l pe cel mic să înțeleagă comportamentul celorlalți copii și să-și aleagă cei mai potriviți parteneri de joacă.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Locul de joaca e ca o jungla

Format
200x230
Număr pagini
36
Editura
Bookzone
Autor
Shona Innes
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700907

Rezumat Locul de joaca e ca o jungla -

Locul de joacă e ca o junglă a fost creată pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă că oamenii au personalități diferite. Pornind de la asemănarea locului de joacă cu o junglă în care trăiesc diferite tipuri de animale, unele mai poznașe, altele cam morocănoase, cei mici sunt învățați să observe comportamentele celorlalți și să aleagă cea mai bună strategie în fiecare situație.


Shona Innes – un psiholog cu peste 20 de ani de experiență în consilierea copiilor, abordează cu bândețe și sinceritate acest subiect, încurajându-i pe cei mici să observe cu atenție comportamentul celor din jur, să fie toleranți și înțelegători atunci când acest lucru este posibil, dar și să ceară ajutorul unui adult dacă nu se simt în siguranță. 


Recenzii


Locul de joacă e ca o junglă abordează tot ce ține de „politica” locurilor de joacă, bullying-ul, excluderea, prietenia, bunătatea. De multe ori, pentru copii este dificil să se orienteze în locurile de joacă (trebuie să știi să fii bun cu ceilalți, dar și ce să faci dacă rămâi singur), iar această carte tratează minunat subiectul. - The Book Squirrel (Goodreads Review)Cred că seria de cărți ar trebui să se găsească pe rafturile fiecărei case, școli sau biblioteci; sau, mai degrabă, nu ar trebui să stea pe raft, și să fie citită iar și iar, atât de importante sunt mesajele din aceste cărți. Pot fi citite copiilor de la o vârstă foarte fragedă. – Childrensbooksdaily.com

Crazy Sale

Fragment din carte

Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0
De la același autor

PRP: 20 Lei

13.9 Lei