Lauren Blakely

Pachet Seria Big Rock

PRP: 309 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
109 Lei

Seria completă Big Rock de Lauren Blakely e aici, să te poarte pe culmile senzualității și ale plăcerilor vinovate. Șapte prieteni din New York îți dezvăluie, la persoana întâi, modul în care și-au găsit jumătatea. Peripeții irezistibile, dorință nesățioasă, pasiune răvășitoare și, desigur, un intens climax literar te așteaptă.


Nu rata o serie ideală pentru lecturi solitare, dar deosebit de satisfăcătoare, sau pentru lecturi fierbinți în doi. 

Seria completă Big Rock de Lauren Blakely e aici, să te poarte pe culmile senzualității și ale plăcerilor vinovate. Șapte prieteni din New York îți dezvăluie, la persoana întâi, modul în care și-au găsit jumătatea. Peripeții irezistibile, dorință nesățioasă, pasiune răvășitoare și, desigur, un intens climax literar te așteaptă.


Nu rata o serie ideală pentru lecturi solitare, dar deosebit de satisfăcătoare, sau pentru lecturi fierbinți în doi. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Inelul cu diamant

Dimensiune
130x200
Număr pagini
272
Editura
Bookzone
Autor
Lauren Blakely
Anul publicării
2022
ISBN
9786069557051
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Seria Big Rock - Lauren Blakely

Prezentare Inelul cu diamant

 

Nu doar mișcarea oceanului contează, doamnelor. Cu siguranță, importantă e și mărimea vaporului. Iar eu funcționez la turație maximă. De fapt, am TOT ce-mi trebuie. Sunt sexy ca un zeu, bogat ca un magnat, isteț ca dracu’ și super dotat.


Sigur, poate că sunt un playboy. Dar eu sunt playboyul de treabă. Ceea ce mă face unic. Singura problemă e că tata are nevoie de mine pentru a încheia o afacere, iar pentru asta trebuie să par cumsecade și responsabil. Așa că o rog pe prietena mea cea mai bună și parteneră de afaceri să facă pe logodnica mea săptămâna următoare. Charlotte acceptă imediat. Are și ea motivele ei să spună «da» atunci când o rog să poarte inelul ăsta cu diamant.


Problema e că ea nu se preface deloc când o duc pe culmile fericirii printre cearșafuri, iar eu nu pot să mă prefac că nu simt cu adevărat ceva pentru ea.

În ce naiba m-am băgat, cu… inelul ăsta cu diamant?

 

Recenzie Inelul cu diamant

 

„Inelul cu diamant este cinci carate de chimie spumoasă, de glume ingenioase și de scene fierbinți care topesc lenjeria și care fac degetele de la picioare să se strângă! Această poveste de dragoste hilară și sinceră, de la prieteni la îndrăgostiți, te va da gata!Laurelin Paige, autoare de bestsellere NYT

 

 

Prezentare Mister O

 

Poți să-mi spui Mister O. „O” de la org*sm. Fiindcă plăcerea TA e super-puterea mea.


Să fac o femeie să exclame „Oh, Doamne, ce bine!” e singurul meu scop, iar dacă un bărbat nu e în stare să-și facă treaba, ar trebui să se care naibii din dormitor. Vorbesc aici despre extaz din ăla de-ți încârligă degetele de la picioare, îți face creierii muci și-ți încleștează degetele în cearșaf. Așa cum îmi iese mie de fiecare dată. Aș zice că asta face din mine un supererou al plăcerii, iar misiunea mea e să-mi fac treaba bine întotdeauna.


Și apoi totul se dă peste cap când o anumită femeie mă roagă să o învăț cum să cucerească un bărbat. Singura problemă? E sora celui mai bun prieten al meu, dar e mult prea ispititoare ca să-i rezist – mai ales când descopăr că dulcea și senzuala Harper posedă totodată și o minte obscenă, pe care nu vrea s-o lase să se irosească. Mda, cu ce greșesc dacă îi dau femeii pe care am dorit-o în secret câteva lecții de „seducție fără obligații”?

 

Recenzie Mister O

 

„Voi face o declarație îndrăzneață chiar acum. Nick Hammer ar putea fi eroul meu PREFERAT Lauren Blakely. vreodată. Amuzant, cochet și delicios de sexy.” – Lacey Black, scriitoare.

 

 

Prezentare Marele DA

 

Iată ce trebuie să știți despre mine – sunt înstărit, bine dotat și îmi place să spun glume. Femeilor le place un tip care le face să râdă. Cu atât mai mult cu cât e loial și muncitor. Posed toate astea, plus un cont frumușel în bancă, mulțumită afacerii mele în domeniul construcțiilor, care este în plină expansiune. Da, știu cum să-mi folosesc toate uneltele.


Pe scenă intră Natalie. Fierbinte, sexy, inteligentă și… e noua mea asistentă. Ceea ce o face să fie total inaccesibilă... Hei, sunt un tip decent. Cu adevărat. Mă străduiesc să stau departe de genul de tentații pe care ea le aduce la muncă.


Până într-o noapte în Las Vegas. Da, ați mai auzit-o pe asta. După prea multe cocktailuri, niciunul dintre noi nu mai poate nega tensiunea acumulată în ultimele șase luni. Prin urmare, inevitabilul se întâmpă – în camera mea de hotel. În camera ei. În spatele aparatului de jocuri mecanice Titanic de la Flamingo (nu întrebați!). Și, înainte de a putea să o fac să mai spună încă o dată „Ah, Dumnezeule, chiar acolo, DA!”, amândoi zicem da – marele „da” – într-o capelă de pe marginea drumului, în fața unui tip cu perciuni falși și o costumație de un auriu strălucitor.


Vom anula totul mâine dimineață, nu? Problema este că... Nu știu cum să-mi țin mâinile departe de viitoarea mea fostă soție.

 

Recenzie Marele da

 

„Am făcut o pasiune pentru Lauren Blakely. Tipa asta știe să scrie din perspectiva unui bărbat într-un mod atât de amuzant, fierbinte și emoționant, care este unic în genul romanelor de dragoste." – The Romance Reviews

 

 

Prezentare Pachetul complet

 

Bună, eu sunt Chase. Sunt medic la urgențe. Dar și în timpul meu liber, tratez tot felul de urgente. Ca de exemplu, foamea ta de senzații intense.

 

Misiunea mea e să-i ajut pe cei aflați în nevoie, iar când îmi șoptești în miezul nopții că ai nevoie de mine, sunt mai mult decât încântat să-ți ofer mai mult decât ți-ai imaginat că poți primi. În astfel de momente, n-am nevoie de stetoscop să-ți ascult inima.

 

Dar am și eu o nevoie urgentă. Caut o locuință. Iar singurul om care mă poate ajuta e prietena mea cea mai bună, Josie. Josie e superbă, e loială și amuzantă. E cofetăreasă. Dar adevăratele ei dulciuri nu se află în vitrină.

Iată o situație dificilă. Presimt c-o să-mi lase gura apă în fiecare zi...

 

Recenzie Pachetul complet

 

„Cartea asta are totul: umor, romantism, anxietate, dramă și prăjituri. Da, am zis prăjituri. Aceste deserturi delicioase sunt parte a poveștii, întocmai ca prietenia minunată, inima zdrobită și chimia incendiară, irezistibilă.” – The Book Hookup

 

Prezentare Plăceri vinovate

 

Eu sunt Max și mă pricep la două lucruri. În primul rând, la mașini. Îmi place să le pătrund sub capotă, să le fac motorul să vibreze și să mă asigur că toate componentele sunt așa cum trebuie. Să prevenim supraîncălzirea, nu-i așa?

 

Pe de altă parte, îmi plac femeile supraîncălzite, care îmi țipă numele ca și cum ar fi ultimul cuvânt pe care și-l pot aminti, când se încolăcesc în jurul meu și accelerează până la paroxism.

 

Dar cel mai mult îmi place Ea: singura femeie care mi-a scăpat. Cel mai bun mecanic pe care-l cunosc. Și lucrează pentru concurență. E cazul să îmi pun centura de siguranță, altfel, risc să mă accidentez fatal...

 

Recenzie Plăceri vinovate

 

„Dacă ar trebui să pariez pe o autoare care să livreze constant o poveste de dragoste FANTASTICĂ, iar și iar, mi-aș pune toți banii pe Lauren Blakely. Ea scrie comedii de dragoste minunate de fiecare dată - irezistibile, amuzante și mereu originale. Sunt pasionată.” – Harlequin Junkie

 

Prezentare Tare ca piatra

 

Salut, eu sunt Patrick și sunt ghid turistic. Îmi place să te plimb pe tărâmuri pe care n-ai bănuit că le poți explora. E ceva irezistibil în forța viscerală a naturii, în energia primară a pădurilor dese, care ascund mistere fascinante. Nopțile sub cerul liber sunt specialitatea mea. Știu să te ridic până la stele.

 

Acum, însă, sunt pe un traseu periculos. Mia e o clientă importantă. E sora celui mai bun prieten al meu. E o femeie complicată, care a lăsat în urmă multe inimi zdrobite. Totodată, e fata pe care o iubesc în secret de când am văzut-o prima oară.

 

Cum va decurge această călătorie cu cod roșu de furtună emoțională și prognoză de descărcări electrice răvășitoare?

 

Recenzie Tare ca piatra

 

„Patrick e un narator adorabil. Are o viziune excelentă asupra vieții. Mi-a plăcut faptul că nu e un aventurier care a fost târât într-o relație. Faptul că știa că a întâlnit o persoană specială în Mia, înainte să inițieze o relație romantică mi-a plăcut mult. Am adorat maturitatea acestui comportament.” – A Novel Glimpse

 

BONUS:

Prezentare Pețitoarea

 

Mă cheamă Evie și mă pricep să combin orice. Ținute elegante. Culori. Mâncăruri. Băuturi. Oameni care caută iubirea.

Iar combinațiile mele funcționează de minune. Pentru că sunt o expertă a iubirii și detectez șansa iubirii, înainte ca viitoarea pereche să-și dea seama de ceea ce-i așteaptă.

 

Într-o zi, însă, la rugămintea unei prietene, accept să lucrez la un caz mai dificil.

Dylan e multimilionar. E atrăgător de-ți sucește mințile. Dar e de o bună credință absolută și de o naivitate care ar fi adorabilă, dacă nu ar fi atât de periculoasă.

 

Când îl cunosc, descopăr că are ochi frumoși. Urmează o conversație inteligentă. Apoi, privirea îmi alunecă magnetic spre sud. Și îmi pierd șirul cuvintelor.

 

Și totuși, Dylan e un client. Conduita profesională îmi spune să păstrez distanța.

Dar corpul meu are alte idei...

 

Recenzie Pețitoarea

 

„M-a cucerit chimia subtilă de la început, care s-a accentuat treptat în timp ce Evie și Dylan discutau, apoi s-a transformat în pasiune dezlănțuită. Dacă îți cauți un roman contemporan relaxant cu momente de umor, glumițe adorabile și un strop de ironie, vei savura Pețitoarea.” – Caffeinated Book Reviewer.

Detalii produse
Despre Lauren Blakely
Lauren Blakely
Biografie
Lauren Blakely – autoare de bestsellere #1 New York Times, Wall Street Journal, Audible Bestselling author, a scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute. Succesul răsunător pe scenele literare se datorează stilului contemporan de a crea povești de dragoste complete, spumoase, romantice și amuzante, dar în aceeași măsură sexy, incredibil de ușor de vizualizat și pline de pasiune. A scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.38

16 recenzii

5 stele

7

4 stele

8

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


L

Lori

Puțin dezamăgită de acest volum. 🙃

Nu am reușit deloc să mă atașez de personaje, în special de cel feminin... 🙊 Nici de povestea lor nu am fost foarte impresionantă, dar mi-a plăcut cât de cât de personajul masculin, mai ales că toată cartea este narată din perspectiva lui. De fapt, toată seria este văzută prin ochii personajelor masculine. Am adorat lucrul acesta. 😍

Recenzie pentru cartea Marele DA

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Ruhe Stone

a fost o carte ușurică, exact ceea ce voiam la moment. nu mai țineam foarte bine minte detalii din primele două volume, dar nu m-a afectat deloc pentru că fiecare carte din seria asta are o poveste independentă de celelalte. se mai intersectează personajele prin anumite legături și relații dar nimic care să mă facă să răsfoiesc cărțile anterioare, ceea ce plăcut pentru persoanele care citesc volumele la o distanță măricică. da, da, și eu mă număr acolo. cel puțin la unele serii. ideea asta de „căsătorie la beție” am mai întâlnit-o într-o carte și anume „pe partea greșita a raiului” de Lexie. B. Newman dar, față de cartea respectivă, aceasta mi-a plăcut mult mai mult. nu o să fac vreo comparație, am adus-o în discuție doar pentru cei interesați de o altă carte cu acest subiect. am avut parte de personaje foarte faine, care deși își mai pierdeau capul uneori, erau mature și de încredere. sigur, ideea să te căsătorești când ești beat în orașul tutuor oportunităților nu este matur și logic deloc dar a fost momentul lor de rebeliune (nu spun dacă și singurul 😜) iar eu m-am distrat maxim cu ei. mi-a plăcut foarte mult caracterul lor și relațiile pe care țineau să le aibe cu oamenii dragi, sinceritatea lor dar mai ales umorul. Doamne, erau epici împreună ăștia doi. EPICI. felul în care au hotărât să rezolve lucrurile și gândirea lui (dar și promisiunea ei) mi-au topit inima. după ce mi-au sfărâmat-o puțin, desigur. =)) am multe experiențe care susțin ideea de „cartea potrivită la momentul potrivit” și cred că și aceasta se poate băga aici. a fost, cum spuneam și mai sus, ceea ce aveam nevoie, un romance ușurel, erotic și drăguț, dar totuși i-am scăzut din punctaj pentru simplul fapt că la început mi se părea că merg greu lucrurile. în rest, minunată mai scriu faptul că, așa cum se știe, aceasta e o părere subiectivă așadar vă urez lectură plăcută sau spor în căutarea altei cărți pe placul vostru.

Recenzie pentru cartea Marele DA

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Claudia

oarte frumoasa și povestea lui Nick. La fel de arogant ca și cel mai bun prieten al lui, Nick trăiește succesul datorita serialului lui. Adorat de femei, invidiat de bărbați, Nick simte o atracție puternica față de Harper. Dar ea este interzisa după ca Spencer i-a promis lui Nick ce e mai rău dacă pune ochii pe sora lui. Si aici avem parte de înțelegeri: Harper îl însoțește la petreceri ca un " tampon " iar el o învață cum să se poarte și ce sa facă în preajma bărbaților care o atrag. Si bineînțeles, după acordul lor, se lasă cu îndrăgosteală. Au de trecut și ei câteva hopuri, va invit pe voi sa citiți sa aflați care sunt. Romantica, amuzanta, reala- o poveste pe care o recomand cu drag!

Recenzie pentru cartea Mister O

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Badin

"Mister O" este o carte foarte amuzanta și foarte drăguță, care se citește extrem de repede.😀 Mi-a plăcut mult :))

Recenzie pentru cartea Mister O

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Camelia Bucuroaia

Recomand

O carte ușoară, lectură plăcută,acțiune,erotism,umor,situații amuzante,in două seri am ajuns la final.

Recenzie pentru cartea Inelul cu diamant

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Szaiak

Avem rețeta de bază a genului: un el bogat, arătos și arogant. O ea frumoasă, cu probleme și isteață.

Pentru ca tatăl lui să-și poată vinde afacerea și să plece in sfârșit în călătoria mult visată, Spencer este nevoit să-și pună viața pe pauză. Pentru câteva săptămâni trebuie să se transforme în cumințenia pământului și să pună lacăt pe agendă. Ca să fie cât mai credibil că a lăsat picanteriile în urmă, își trage și o logodnică, Își convinge amica să intre-n rol și este sigur că nimic rău nu se poate întâmpla. Charlotte nu este doar partenera de afaceri ci și cea mai bună prietenă. Este hărțuită de către fostul logodnic așa că propunerea lui Spencer vine taman la fix. Cum anume vor decurge lucrurile este de la sine înțeles si nu vă mai plictisesc cu amănunte. Ce pot spune, îmi place cartea. Este o poveste drăguță, amuzantă și realistă. Umorul este picant, aroganța lui Spencer dincolo de orice limite dar nu face rău nimănui, sarcasmul lui Charlotte este revigorant. Relațiile cu familia sunt înduioșătoare iar bunul simț și educația care înving de fiecare dată diferențiază povestea de multe altele. Chiar cred că Spencer este un bombonel tare simpatic. Că unora li se pare cea mai proastă carte ever, serios că mă lasă rece. De fiecare dată o recitesc cu aceeași plăcere.

Recenzie pentru cartea Inelul cu diamant

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
BestSeller
-73.7%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
BestSeller
-67.6%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-51.9%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 23.5 Lei
-59.4%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-27.5%
Cavalerul fără de onoare

Cavalerul fără de onoare

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
-49.8%
Provocare

Provocare

PRP: 32.9 Lei 16.5 Lei
BestSeller
-40.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
-54.1%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 17.9 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-61.8%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 14.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Terapie senzuală

Terapie senzuală

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
-63.5%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-49.2%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-36.2%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-59.4%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Seria Big Rock

-61.7%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 89.9 Lei
-35%
Dragoste la prima avere

Dragoste la prima avere

PRP: 71.5 Lei 46.5 Lei
PRP: 309 Lei

109 Lei