PRP: 99.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.9 Lei

Nu e niciodată prea tâziu să îți iei puterea înapoi și să preiei controlul asupra viitorului tău. Descoperă două cărți care te inspiră să-ți construiești propriul drum spre succes pornind de la visurile și de la valorile tale. 

Bonus: Comandă cartea și ai acces gratuit la un webinar introductiv în framework-ul SHIFTSET.

Nu e niciodată prea tâziu să îți iei puterea înapoi și să preiei controlul asupra viitorului tău. Descoperă două cărți care te inspiră să-ți construiești propriul drum spre succes pornind de la visurile și de la valorile tale. 

Bonus: Comandă cartea și ai acces gratuit la un webinar introductiv în framework-ul SHIFTSET.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Îmi iau puterea înapoi

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Donald M. Epstein
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051239
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Resurse pentru schimbare - Cristian Onețiu, Simona Macovei, Donald M. Epstein, Andy Szekely

REZUMAT: Cum mi-am schimbat viața în 4 zile – Cristian Onețiu – Andy Szekely – Simona Macovei


Trei autori. Trei expertize diferite. O singură poveste care te motivează să îți transformi viața.


O carte de dezvoltare personală deghizată în roman, acest volum îți oferă o introducere prietenoasă în framework-ul SHIFTSET și inspirația de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața.


Ce este SHIFTSET?


Este un framework, un cadru conceptual creat de Andy Szekely și Cristian Onețiu, care te ajută să-ți înțelegi viața și să faci pașii necesari spre schimbare. Acesta pornește de la premisa că drumul spre succes începe cu o schimbare de MINDSET.


Resemnat, Reprimat, Rezilient sau Realizat? Frameworkul SHIFTSET te ajută să identifici în care dintre cele patru categorii te încadrezi momentan, stabilindu-ți punctul de plecare fără să îți lipească o etichetă.


Acest cadru de referință dinamic te ajută să adopți o mentalitate care te va purta pe drumul dorit și să renunți la obiceiurile care îți sabotează eforturile.


Despre carte: Povestea care te inspiră să-ți schimbi povestea


O carte despre alegeri dificile, șanse ratate și noi începuturi, povestea celor doi protagoniști, George și Andrei, îmbină expertizele în antreprenoriat, dezvoltare personală și scriere creativă ale autorilor pentru a-ți oferi motivația de care ai nevoie atunci când vrei să-ți construiești un altfel de viitor.

Andrei și George sunt doi foști colegi de facultate care au avut traiectorii personale și profesionale extrem de diferite, După încheierea studiilor, Andrei a luptat cu toate forțele pentru a-și construi cariera, devenind CEO-ul unei companii de succes. George a ales să se întoarcă în orașul natal, să devină funcționar și să-și întemeieze o familie frumoasă. 20 de ani mai târziu, amândoi încep să simtă povara alegerilor din trecut.


Așa încep 4 zile care le deschid drumul spre schimbare, 4 zile de aventuri, reîntâlniri și revelații care îți oferă și ție șansa să descoperi odată cu ei definiții diferite ale succesului și să analizezi ce înseamnă, de fapt, o viață împlinită.


Ești gata să pornești la drum alături de ei?


Recenzii:


Am învățat că destinul ține de alegere și nu de șansă și că trebuie să fii mereu deschis la alegerile pe care ți le dă viața. Ele vin sub diferite forme: un om, o slujbă, o carte... Cartea prietenilor mei, Cristi, Andy și Simona, vă poate schimba destinul indiferent de momentul vieții în care vă aflați... - Dan Negru, om de televiziune


O carte de dezvoltare personală deghizată într-o poveste captivantă care inspiră. O poveste autentică, un model care are puterea de a debloca vieți și de a crea o generație nouă de oameni cu viziune reală! - Cristina Bâtlan, antreprenoare


Cum vă puteți schimba viața în 4 zile, citind cele 400 de pagini antrenante şi care vă vor da curaj să începeţi anul cu speranța şi cu dorința de schimbare de destin. Simona, atentă la detalii cinematografice, căci are experiență şi talent cu carul, împreună cu Andy și Cristian vă vor furniza doza ideală de nădejde, șansă și umor, căci nu se știe niciodată de unde sare iepurele! Vă spune clarvăzătoarea că n-o să vă pară rău.– IRINA-MARGARETA NISTOR, critic de film


„Am început cartea ieri, am jucat aseară, nu m-am dus la restaurant cu colegii, m-am întors la hotel și am citit până am adormit. Dimineața am citit în avion, acum plec spre alt oraș și abia aștept să mai citesc câteva pagini. N-am mai pățit asta de mult… Sunt acolo cu ei, văd, simt, trăiesc odată cu ei, sunt eu în carte, ori sunt ei cu mine în viață. Mulțumesc, Simona Macovei, Cristian Onețiu și Andy Szekely!” – CARMEN TĂNASE, actriță


REZUMAT: Îmi iau puterea înapoi – Donald M. Epstein


Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!

 

Acest ghid te va purta dincolo de cărțile tradiționale care îți vorbesc despre vindecare. Dr. Epstein, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, te invită să descoperi o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, trup și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, pornind de la motorul central al ființei umane – creierul. 

 

Acum e momentul să pornești într-o călătorie către conștientizarea spirituală, care îți arată cum îți poți folosi mintea și gândurile pentru a restabili echilibrul sufletului și al trupului!

 

După ce a observat mii de oameni atât în practica sa de zi cu zi, cât și în cadrul seminariilor susținute, Dr. Epstein a descoperit douăsprezece ritmuri de bază sau etape ale conștiinței umane. Fiecare etapă înseamnă un pas în plus spre vindecare, astfel că, parcurgând cartea, ajungi să te dezbraci de traume, abuzuri sau rușini, ca de o haină mult prea strâmtă.

 

Cele douăsprezece etape te poartă dincolo de simptomele pe care le ai, cercetând cauzele lor. Astfel, vei învăța cum bolile cronice sunt rezultatul afecțiunilor din plan psihic și emoțional, dar și cum relațiile toxice au la rădăcină sentimentele și trăirile reprimate.

 

Această carte îți răspunde la întrebările:

 

1.     De ce mă îmbolnăvesc mereu?

2.     De ce mă simt blocat în trecut?

3.     De ce nu pot avea o gândire optimistă?

4.     De ce sunt stresat chiar și când pare că mă relaxez?

5.     De ce mă simt străin de mine?

 

Acum e momentul să întorci privirea către adâncurile inimii tale rănite și să-ți alini sufletul conștientizând durerile trecute!

Detalii produse
Despre Cristian Onețiu
Cristian Onețiu
Biografie
Cristian Onețiu este un antreprenor de succes, cu peste 15 ani de experiență în afaceri, care a reușit să treacă peste patru falimente și să creeze companii care astăzi au o cifră de afaceri cumulată de peste 100 de milioane de euro.
Autorul cărților:
Despre Simona Macovei
Simona Macovei
Biografie
Simona Macovei este creatoare de povești și personaje, scenarista din spatele unor seriale cunoscute precum Pariu cu viața, Iubire ca în filme, Inimă de țigan și Aniela, dar și al unor emisiuni precum Surprize, surprize! și Din dragoste.
Autorul cărților:
Despre Donald M. Epstein
Donald M. Epstein
Biografie
Donald M. Epstein este chiropractician și, totodată, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, care a avut un impact semnificativ în domeniul sănătății pentru diagnosticarea și tratarea tulburărilor musculo-scheletice. Începând cu anul 1983, Dr. Epstein și-a dedicat timpul instruind studenți și chiropracticieni în devenire, pentru a cunoaște îndeaproape această metodă revoluționară, care a ajutat la vindecarea a milioane de oameni din întreaga lume.
Autorul cărților:
Despre Andy Szekely
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

7 recenzii

5 stele

7

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Mihai Mihalcea

Captivant!

Era cât pe ce să o citesc în 4 zile! O carte care mi-a captat gândurile în această perioadă și care mi-a retrezit apetitul de a citi cărți care sunt greu de catalogat! E o carte de dezvoltare personală, e o carte de tip beletristică, încă nu am reușit să mă edific. Cert e că parcă aș dori să o recitesc din nou. Are atâtea învățăminte subtile și mă captivează atât de puternic încât am sentimentul că voi reveni la această carte curând.

Recenzie pentru cartea Cum mi-am schimbat viața în 4 zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

H

Hustiu Roxana

o carte de pastrat in fiecare biblioteca

Cumpar 4-5 carti pe luna si nu le citesc pe toate, integral. Aici m-a atras titlul si am cumparat-o instinctiv. Seara, pe la 22.30 am inceput sa o citesc si desi eram franta de oboseala, nu am putut sa o las din mana pana nu am terminat toate cele 400 de pagini, pe la 4 dimineata. Este o carte excelenta, relaxanta dar si educativa, ce m-a prins de la primele pagini si m-a lasat deja in asteptarea urmatorului volum... Felicitari Bookzone si felicitari autorilor! Demult nu am mai fost atat de incantata de o lectura buna! O voi recomanda cu mare drag tuturor prietenilor

Recenzie pentru cartea Cum mi-am schimbat viața în 4 zile

2

Răspunde

Comentarii(0)

V

Vrednicu Helena

Recomand să citiți

Îndiferent în ce stadiu ești cu vindecarea, „Îmi iau puterea înapoi” este o carte pe care trebuie să o citești

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

1

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniel Mocofan

Îmi iau puterea înapoi

Învăț cum „eu” îmi afectez procesul în vindecare

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilinca

De ajutor

Cartea asta este ca o biblie pentru mine. Mă întorc mereu la ea

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

H

Horațiu

Recomand

Foarte util pentru a vedea unde ești acum și cum poți progresa

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-33.4%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-11.1%
BestSeller
-36.2%
-55.7%
-15%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
BestSeller
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-20%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Uită tot ce știi despre traume

Uită tot ce știi despre traume

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 48 Lei
BestSeller
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-15.4%
-59.4%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-15%
Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei 25.5 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Resurse pentru schimbare

Nou
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
Nou
-35.5%
Nou
-9.3%
-18.1%
Pachet Secrete Dezvăluite

Pachet Secrete Dezvăluite

PRP: 109.8 Lei 89.9 Lei
Nou
BestSeller
-8.3%
-36.1%
Pachet Bazele succesului

Pachet Bazele succesului

PRP: 104.9 Lei 67 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-34.1%
Nou
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20.4%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-18.4%
The Greatness Mindset

The Greatness Mindset

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
Nou
-10%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-39.8%
Pachet MANIFEST

Pachet MANIFEST

PRP: 98 Lei 59 Lei
-39.5%
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
BestSeller
-20%
Memorie fără limite

Memorie fără limite

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-52.3%
Nou
-25%
Pachet Cunoaște-te cu adevărat

Pachet Cunoaște-te cu adevărat

PRP: 119.9 Lei 89.9 Lei
PRP: 99.9 Lei

64.9 Lei