PRP: 39.96 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.4 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Alice in Tara Minunilor - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar!

Editura
Aramis
Autor
dupa Lewis Caroll
ISBN
9786060090410
Limba
Română

Rezumat Pachet Povestile cu care am crescut - lectii de citit 1 - după Frații Grimm, după Rudyard Kipling, dupa Lewis Caroll, după Hans Christian Andersen

Hansel si Gretel

Cei mai mici cititori pot descoperi singuri acum povestea tristă, dar sfârșită cu bine, a celor doi frați, Hänsel și Gretel.

Repovestită pe înțelesul copiilor de 5-7 ani și însoțită de o grafică aparte, povestea semnată de Frații Grimm se prezintă într-o formă accesibilă celor care învață să citească cu litere mari de tipar.


Degetica

Peripețiile Degețicăi se desfășoară de acum și direct sub ochii curioși ai micilor cititori.

Repovestită pe înțelesul copiilor de 5-7 ani și însoțită de o grafică aparte, povestea semnată de Hans Christian Andersen se prezintă într-o formă accesibilă celor care învață să citească cu litere mari de tipar.


Cartea junglei

Minunatele aventuri ale lui Mowgli, copilul rătăcit în junglă și crescut de animalele sălbatice, se dezvăluie de acum direct și micilor cititori.

Repovestită pe înțelesul copiilor de 5-7 ani și însoțită de o grafică aparte, povestea semnată de Rudyard Kipling se prezintă într-o formă accesibilă celor care învață să citească cu litere mari de tipar


Alice in Tara Minunilor

Fascinanta călătorie pe care Alice o face în Țara Minunilor este acum și la îndemâna celor mai mici cititori.

Repovestită pe înțelesul copiilor de 5-7 ani și însoțită de o grafică aparte, povestea semnată de Lewis Carroll se prezintă într-o formă accesibilă celor care învață să citească cu litere mari de tipar.
Detalii produse
Despre după Frații Grimm
după Frații Grimm
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre după Frații Grimm inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. după Frații Grimm se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale după Frații Grimm. Fiecare carte scrisa de după Frații Grimm este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre după Frații Grimm in categoria după Frații Grimm astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre după Rudyard Kipling
după Rudyard Kipling
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre după Rudyard Kipling inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. după Rudyard Kipling se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale după Rudyard Kipling. Fiecare carte scrisa de după Rudyard Kipling este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre după Rudyard Kipling in categoria după Rudyard Kipling astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre dupa Lewis Caroll
dupa Lewis Caroll
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre dupa Lewis Caroll inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. dupa Lewis Caroll se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale dupa Lewis Caroll. Fiecare carte scrisa de dupa Lewis Caroll este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre dupa Lewis Caroll in categoria dupa Lewis Caroll astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre după Hans Christian Andersen
după Hans Christian Andersen
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre după Hans Christian Andersen inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. după Hans Christian Andersen se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale după Hans Christian Andersen. Fiecare carte scrisa de după Hans Christian Andersen este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre după Hans Christian Andersen in categoria după Hans Christian Andersen astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 39.96 Lei

22.4 Lei