Fiona ValpyLisa See

Pachet Istoria la feminin

PRP: 318 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
159.9 Lei

Iubire. Prietenie. Dramatism. Povești care te poartă într-o călătorie dincolo de spațiu și timp. Scrise de două maestre ale ficțiunii istorice, Lisa See și Fiona Valpy, cărțile din acest pachet au în centru protagoniste puternice care înfruntă cele mai întunecate zile ale istoriei păstrând mereu în inimă iubirea, prietenia și speranța. Sunt cărți care ne reamintesc tuturor câtă putere se ascunde în noi, care ne inspiră să nu renunțăm la visurile noastre indiferent ce obstacole ne apar în cale. 

Iubire. Prietenie. Dramatism. Povești care te poartă într-o călătorie dincolo de spațiu și timp. Scrise de două maestre ale ficțiunii istorice, Lisa See și Fiona Valpy, cărțile din acest pachet au în centru protagoniste puternice care înfruntă cele mai întunecate zile ale istoriei păstrând mereu în inimă iubirea, prietenia și speranța. Sunt cărți care ne reamintesc tuturor câtă putere se ascunde în noi, care ne inspiră să nu renunțăm la visurile noastre indiferent ce obstacole ne apar în cale. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Darul croitoresei

Format
130x200
Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
Fiona Valpy
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639917
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Istoria la feminin - Lisa See, Fiona Valpy

REZUMAT Doamna Tan și cercul binelui – Lisa See


„Într-o lume în care femeile se bucură de prea puțină libertate, prieteniile dintre ele modelează o carte care emoționează prin delicatețea trăirilor.”— Kirkus

Reviews


Fără mâl lotusul nu poate crește, fără suferință, iubirea și prietenia nu pot înflori.


Inspirată de viața extraordinară a unei femei doctor din China secolului al XV-lea, povestea creată de Lisa See ne invită să descoperim prin ochii lui Tan Yunxian lumea misterioasă din timpul înfloritoarei dinastii Ming.


Într-o societate condusă de bărbați și guvernată de ierarhii stricte, Tan Yunxian era sortită să devină mamă și soție. Și nimic mai mult. Totuși ea începe să creadă că poate fi mult mai mult, atunci când bunica sa începe să o învețe cum să trateze eficient bolile femeilor. Astfel, pe măsură ce deprinde principiile medicinei tradiționale chinezești, ea înțelege că vindecarea bolilor este parte din menirea sa.


Însă cum va reuși ea să-și urmeze destinul într-o societate rigidă hotărâtă să-i zdrobească speranțele? Uneori, singurul său sprijin este Meiling, fiica moașei cu care bunica sa colabora adesea. Însă într-o lume plină de intrigi, până și prietenia de-o viață cu Meiling este pusă la încercare.


REZUMAT Insula femeilor mării – Lisa See


„Insula femeilor mării te scufundă într-o lume și o poveste cum nu ai mai întâlnit până acum și îți amintește cât de puternice pot și trebuie să fie femeile pentru a supraviețui. ” - Kristin Hannah, autoarea romanului Privighetoarea


Cufundă-te în adâncurile mării - singura păstrătoare a lacrimilor și secretelor femeilor haenyeo


Împletind cu măiestrie trecutul și prezentul, LISA SEE ne invită să descoperim lumea femeilor haenyeo alături de micuțele Young-sook și Mi-ja, două prietene care vor deveni și ele cândva scufundătoare curajoase și vor duce mai departe tradițiile și cultura unei insule unde femeile sunt cele care asigură supraviețuirea familiei, în timp ce tații stau acasă cu copiii.


Cele două prietene cresc și îndură împreună povara ocupației japoneze. Însă, atunci când aceasta se încheie în 1945, iar Coreea este divizată în cele două zone de influență care vor deveni Coreea de Nord și Coreea de Sud, legătura care le unește este pusă la încercare mai mult decât oricând.


REZUMAT Darul Croitoresei – Fiona Valpy

 

Paris, 1940. Într-un oraș ocupat de naziști, trei tinere croitorese luptă pentru a supraviețui. Viețile lor sunt întrețesute cu secrete periculoase. Deși războiul o înfricoșează, Mireille luptă în cadrul Mișcării de Rezistență, Claire este sedusă de un ofițer german, iar Vivienne își asumă o misiune atât de periculoasă, încât nu poate destăinui nimănui adevărul.

 

Două generații mai târziu, Harriet, nepoata de origine engleză a lui Claire, vine la Paris, disperată să ştie mai multe despre rădăcinile ei și să afle răspunsuri la întrebările sale despre trecut. Destinul îi poartă pașii tocmai către clădirea veche de pe Rue Cardinale, unde, cândva, bunica ei lucrase, iar Harriet începe să descoasă fir cu fir istoria familiei sale.

 

Astfel, tânăra descoperă o poveste neașteptată, mai sumbră și mai dureroasă decât și-ar fi putut imagina vreodată.

 

REZUMAT Secretul ciocârliei – Fiona Valpy

 

Scoția, Lacul Ewe, 1940. În ciuda războiului, diferențele sociale sunt încă puternice în micul sat de munte de pe malul Lacului Ewe și amenință să îi despartă pe doi tineri îndrăgostiți, Flora, fiica îngrijitorului domeniului de vânătoare, și Alec, fiul moșierului, cel mai puternic om din regiune.

 

Însă, când Marina Regală stabilește în sat o bază militară pentru convoaiele arctice, viața în această comunitate extrem de strânsă se schimbă pentru totdeauna. Tensiunile dintre cele două familii cresc, iar, pentru Flora și Alec, orice șansă la iubire și fericire pare sortită să piară printre valurile înghețate ale Lacului Ewe.

 

Câteva decenii mai târziu, fiica Florei, cântăreața Lexie Gordon, este forțată să se întoarcă în sat, în cabana în care își petrecuse copilăriaPe măsură ce reconstruiește bucată cu bucată povestea părinților ei, trecutul îi dezvăluie sacrificiile devastatoare pe care generațiile anterioare le făcuseră în numele său.

Va reuși ea să ierte trecutul, să plângă după tot ceea ce a fost pierdut și să-și găsească, în sfârșit, propriul loc în lume? 

 

 REZUMAT Povestitoarea din Casablanca – Fiona Valpy

 

Un oraș straniu și o prietenie adevărată îi oferă speranță unei copile. Însă poate acest loc, la zeci de ani distanță, să-i ofere o a doua șansă unui suflet rătăcit?

 

Maroc, 1941. După căderea Franței sub ocupația naziștilor, o fetiță în vârstă de 12 ani fuge alături de familia sa în Casablanca, unde așteaptă șansa de a pleca în America. Viața de aici este intensă precum lumina soarelui în deşert și fiecare peisaj, fiecare mireasmă, fiecare sunet îi par copleșitoare unei fete care nu crezuse niciodată că va descoperi un oraș atât de diferit.

 

70 de ani mai târziu, un alt suflet rătăcit ajunge în port, în căutarea unei noi vieți. Zoe și soțul ei sunt pe cale să înceapă o nouă viață în acest loc straniu. Însă totul se schimbă când descoperă o cutie din lemn de santal care ascunde jurnalul lui Josie, fetița care cândva admirase Oceanul Atlantic de la aceeași fereastră, dar care trăise într-un oraș foarte diferit de cel de astăzi.

 

În curând, Zoe începe să-și privească noua casă prin ochii lui Josie. Însă va reuși această nouă perspectivă să o ajute să transforme tragedia în speranță și să-și vindece inima rănită?

 

REZUMAT Labirintul de chiparoși – Fiona Valpy

 

Toscana, 1940. Izolată în Italia devastată de război, Beatrice trebuie să renunțe la visul său de a preda limba engleză în însorita peninsulă. În mijlocul dezastrului, ea găsește adăpost la Villa delle Colombe și se refugiază în grădina minunată a Francescăi și a lui Edoardo, care ascunde în inima sa un labirint de chiparoşi.

 

Dar Beatrice nu este singura care încearcă să fugă din fața războiului. Și alte suflete înspăimântate își doresc să se ascundă de istorie printre chiparoși. Însă, pe măsură ce războiul se apropie, rezidenții vilei sunt forțați să facă lucruri cândva de neimaginat...

 

2015. Tess ajunge la vilă cu inima încă îndurerată după moartea soțului ei. Beatrice, acum custodele clădirii, o îndrumă spre liniștea tămăduitoare a grădinii, însă orice speranță la pace și vindecare este spulberată de apariția lui Marco, proprietarul care își dorește să dea vila pe mâna dezvoltatorilor.

Astfel, Beatrice este nevoită să dezvăluie trecutul dureros al acestui loc, dacă își dorește să îl salveze. Pe măsură ce istoria prinde viață din cuvintele acesteia, Tess descoperă că Villa delle Colombe a fost dintotdeauna un adevărat bastion al speranței în vremuri întunecate. Va reuși ea să-l convingă pe Marco să-i ofere vilei o nouă șansă la viață și ei o nouă șansă la fericire?

 

Detalii produse
Despre Lisa See
Lisa See
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lisa See inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lisa See se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lisa See. Fiecare carte scrisa de Lisa See este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lisa See in categoria Lisa See astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Fiona Valpy
Fiona Valpy
Biografie
Fiona Valpy este o autoare de bestellere ale cărei povești împletesc într-un mod irezistibil iubirea și istoria. Cărțile sale au în centru femei puternice care trebuie să facă față celor mai întunecate momente ale istoriei. Datorită documentării atente din spatele fiecărei povești, romanele sale reușesc să readucă la viață trecutul și să transmită mai departe lecții importante despre puterea incredibilă a iubirii și a prieteniei de a ne salva de întuneric în cele mai dificile momente. Pline de personaje remarcabile și descrieri evocatoare, cărțile Fionei Valpy s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.76

17 recenzii

5 stele

13

4 stele

4

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


L

Lavinia BM

Povestea este draguta si captivanta, in acelasi stil in care autoarea m-a obisnuit :)

Recenzie pentru cartea Labirintul de chiparoși

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dorina Moldovan

O poveste frumoasa despre iubire, prietenie și capacitatea de vindecare a rănilor din suflet.

Recenzie pentru cartea Labirintul de chiparoși

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sidonia

M-a emotionat mult povestea lui Josie dar si a Zoei. Ma declar un fan al Fionei Valpy si sincer nu aveam asteptari asa mari, insa m-au surprins povestile ei.

Recenzie pentru cartea Povestitoarea din Casablanca

0

Răspunde

Comentarii(0)

K

Käthe

Am citit cartea asta în câteva ore. Nu cred ca e o noutate faptul cât de mult o iubesc pe Valpy. Scrierile ei sunt atât de frumoase și atât de ușor de parcurs.

Recenzie pentru cartea Povestitoarea din Casablanca

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Tatiana Scutelnicu

Recomand

Foarte frumoasa povestea. Recomand.

Recenzie pentru cartea Secretul ciocârliei

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Oprescu

Pauză pentru lectură

O carte foarte bine scrisă. Sunt două timpuri discutate și observ că îmi place acest tip de lectură

Recenzie pentru cartea Secretul ciocârliei

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Delia

O carte despre curaj, prietenie și dragoste.

Impresionantă povestea celor trei croitorese!

Recenzie pentru cartea Darul croitoresei

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diaconu Valentina

Darul croitoresei

Acest roman dezvăluie istoria familiei, reunește generații și este, per total, o carte puternică ce îți oferă speranță și un sentiment constant de tristețe

Recenzie pentru cartea Darul croitoresei

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
Marea amintirilor

Marea amintirilor

PRP: 28 Lei 23.8 Lei
-15%
Frumoasele chinezoaice

Frumoasele chinezoaice

PRP: 39.99 Lei 33.99 Lei
-15%
Dragostea florii de bujor

Dragostea florii de bujor

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-34.7%
Secretul de la Castel

Secretul de la Castel

PRP: 36 Lei 23.5 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-30.1%
Scandal în înalta societate

Scandal în înalta societate

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-27.5%
Doamna Tan și cercul binelui

Doamna Tan și cercul binelui

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
Insula femeilor mării

Insula femeilor mării

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-20%
Gambitul Hoților

Gambitul Hoților

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-44.1%
BestSeller
-73.7%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-43.9%
Verity

Verity

PRP: 56.9 Lei 31.9 Lei
-32.1%
-50.1%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-53.3%
La bine și la rău

La bine și la rău

PRP: 49 Lei 22.9 Lei
-44.1%
-69.5%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Păcatul nostru

Păcatul nostru

PRP: 49 Lei 24.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Istoria la feminin

-40.4%
Transport
gratuit
-45.6%
Pachet Invatam cu Fixiki

Pachet Invatam cu Fixiki

PRP: 90 Lei 49 Lei
-65.5%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 16.9 Lei
-65%
Cascada ingerilor

Cascada ingerilor

PRP: 49.99 Lei 17.5 Lei
-31.7%
Psaltire

Psaltire

PRP: 18 Lei 12.3 Lei
-52%
Pachet Rezistența feminină

Pachet Rezistența feminină

PRP: 99.8 Lei 47.9 Lei
-17.5%
-20%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-45.5%
Pachet Lisa See

Pachet Lisa See

PRP: 110 Lei 59.9 Lei
PRP: 318 Lei

159.9 Lei