Kevin HorsleyMichael BhaskarMustafa Suleyman

Pachet Inteligenta secventiala

PRP: 104.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
74.9 Lei

Gândirea secvențială este testată mai mult ca oricând în epoca fluxului nesfârșit de conținut de pe rețelele sociale și a videoclipurilor de scurtă durată. Abilitatea de a reduce la tăcere toate distragerile din jur și de a te concentra asupra unui singur lucru a devenit esențială în societate și în câmpul muncii. În acest pachet captivant, Kevin Horsley, Marele Maestru al memorării și deținătorul unui record mondial, te învață cum să reții ceea ce contează, iar Mustafa Suleyman, CEO-ul Microsoft AI, te ajută să ocolești capcanele noilor tehnologii, care vor tot timpul și atenția ta.

Gândirea secvențială este testată mai mult ca oricând în epoca fluxului nesfârșit de conținut de pe rețelele sociale și a videoclipurilor de scurtă durată. Abilitatea de a reduce la tăcere toate distragerile din jur și de a te concentra asupra unui singur lucru a devenit esențială în societate și în câmpul muncii. În acest pachet captivant, Kevin Horsley, Marele Maestru al memorării și deținătorul unui record mondial, te învață cum să reții ceea ce contează, iar Mustafa Suleyman, CEO-ul Microsoft AI, te ajută să ocolești capcanele noilor tehnologii, care vor tot timpul și atenția ta.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Memorie fără limite

Dimensiune
130x200
Număr pagini
176
Editura
Bookzone
Autor
Kevin Horsley
Anul publicării
2024
Traducator
Talida Elena Boengiu
ISBN
9786303051925
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Inteligenta secventiala - Michael Bhaskar, Kevin Horsley, Mustafa Suleyman

Următorul Val - Mustafa Suleyman & Michael Bhaskar


BESTSELLER New York Times și Sunday Times


Cartea anului 2023 – The Economist și Financial Times


 „Un ghid excelent pentru a naviga în vremuri fără precedent.” – BILL GATES, cofondator Microsoft


 „Următorul val este o carte importantă, bine scrisă și cu adevărat fascinantă.” – YUVAL NOAH HARARI, autorul cărților Sapiens și 21 de lecții pentru secolul XXI


 „Sclipitoare... Multe cărți tratează subiectul inteligenței artificiale într-un stil hiperbolic sau apocaliptic. Cartea lui Suleyman dă totul peste cap.” – NIALL FERGUSON, istoric și autorul cărții Civilizația: Vestul și restul


 „O lectură esențială, cu argumente captivante și observații care ne pregătesc pentru ceea ce va urma.” – DANIEL KAHNEMAN, laureat al Premiului Nobel și autorul cărții Gândire rapidă, gândire lentă


 Fiecare civilizație umană are un mit al potopului, cu ziduri înalte de apă care distrug și refac lumea independent de voința omului. De la Epopeea lui Ghilgameş la povestea arcei lui Noe, umanitatea a conștientizat dintotdeauna riscul dezlănțuirii unei forțe pe care nu o poate controla sau înțelege.

Cu toate acestea, nimeni nu e pregătit pentru noul val de tehnologii avansate, care vor modela înseși fundamentele existenței noastre, redefinind ce înseamnă inteligența și viața. Omenirea se află acum într-un punct de cotitură. Vom reuși oare să ne păstrăm umanitatea într-o lume a secvențierii ADN-ului, a patogenilor, a armelor autonome și a controlului informatic?


Prin cartea sa, Mustafa Suleyman, cofondatorul DeepMind, una dintre cele mai importante companii de inteligență artificială din lume, ne avertizează în privința schimbărilor prin care va trece societatea umană și ne oferă un plan de acțiune pentru a ne croi un drum între catastrofă și distopie, în secolul inteligenței artificiale și al biotehnologiei sintetice.

 

„O explorare sinceră și pătrunzătoare a ceea ce ne rezervă viitorul... Foarte bine explicată.” – The Guardian


„Următorul val este pe cale să ne lovească și cartea aceasta este prognoza lui.” – Alain de Botton, scriitor și eseist


„Dacă vrei să înțelegi sensul, potențialul și amenințarea viitorului val de tehnologii transformatoare, atunci această carte este o lectură esențială.” – Stephen Fry, actor și scriitor


„Nimeni nu a reușit să surprindă mai bine revoluția IA în desfășurare decât Mustafa Suleyman.” – Eric Schmidt, fost CEO Google


„Minuțios documentată și mai relevantă ca oricând.” – Al Gore, fost vicepreședinte al Statelor Unite

 

Memorie fara limite - Kevin Horsley


Imaginează-ți cum ar arăta viața ta dacă ți-ai ai putea aminti orice, oricând!


 Kevin Horsley, unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării, te introduce în lumea fascinantă a memoriei, oferindu-ți strategii și tehnici testate pe propria minte, astfel încât să ajungi să ai și tu o memorie nelimitată indiferent de vârstă sau de profesie. Acum este momentul să afli tot ce trebuie să știi și să reții!


 În 2013, Kevin Horsley a doborât Recordul Mondial de Memorare pentru cel mai dificil test de memorie, iar după 25 de ani de analizat mintea și memoria, a scris o carte pentru toți oamenii care vor să aibă o memorie nelimitată.


 Cum să înveți mai mult într-un timp mai scurt?


 Cum să fii mai productiv și să ai mai mult succes?


 Cum să îți amintești zile de naștere, numere de telefon și detalii din viața de zi cu zi?


 Cum să accesezi orice informație ai nevoie, folosindu-ți mintea?


 Fie că te-ai simțit vreodată prea ocupat, prea stresat sau prea distras pentru a te concentra și a-ți termina la timp treaba, fie că ți se reproșează că uiți lucruri esențiale, iar scuza ta este că pur și simplu ai „o memorie proastă”, această carte îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de memorare și productivitatea. Vei deveni astfel un maestru care își dirijează cu pricepere memoria, indiferent de situație, de vârstă sau de profesie.

 

Această carte este pentru tine dacă:


 - Vrei să îți amintești mai mult în mai puțin timp;

- Vrei să fii mai productiv în tot ceea ce faci;

- Vrei să nu ți se mai reproșeze că ești o persoană uitucă;

- Vrei să îți optimizezi performanțele profesionale;

- Vrei să ajungi să ai memorie perfectă chiar și la 80 de ani;


 Această carte te va ajuta să nu uiți:


 -         Informații esențiale pentru examenul de licență, disertație sau chiar examenul auto;

-         Date, cifre și formule fără de care nu îți poți face meseria de zi cu zi;

-         Zile de naștere, numere de telefon sau evenimente cheie din viața ta;

-         Importanța de a avea o memorie bună indiferent de vârsta pe care o ai;

Detalii produse
Despre Michael Bhaskar
Michael Bhaskar
Biografie
MICHAEL BHASKAR este scriitor și editor stabilit în Marea Britanie. Este autorul cărților The Content Machine, Curation și Human Frontiers.
Autorul cărților:
Despre Kevin Horsley
Kevin Horsley
Biografie
Timp de peste 25 de ani, Kevin Horsley a analizat mintea și memoria, observând că există o prăpastie imensă între obținerea de informații și folosirea acestora. Este deținătorul a două recorduri mondiale pentru cel mai dificil test de memorie, este medaliat la Campionatul Mondial de Memorare și unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării. Autorul a patru cărți și designerul unui joc de matematică, Kevin Horsley susține prelegeri despre memorie în întreaga lume și oferă consultanță organizațiilor din SUA, Africa de Sud, Regatul Unit și Orientul Mijlociu care vor să-și ajute angajații să-și îmbunătățească procesele de învățare, motivație, creativitate și gândire.
Autorul cărților:
Despre Mustafa Suleyman
Mustafa Suleyman
Biografie
MUSTAFA SULEYMAN este cofondator Inflection AI și director executiv al Microsoft AI. Anterior, a cofondat DeepMind, companie de IA achiziționată de Google pentru 400 de milioane $, iar după un deceniu, a devenit vicepreședinte pentru gestionarea produselor bazate pe inteligență artificială și politica de IA la Google. În 2019 a fost decorat cu Ordinul Imperiului Britanic în Marea Britanie și a acceptat Silicon Valley Visionary Award în Statele Unite ale Americii. Prima sa carte, Următorul Val, a devenit un bestseller instant New York Times și a fost tradusă în 33 de limbi. În prezent, el conduce divizia IA a Microsoft și locuiește în Palo Alto, California.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

20 recenzii

5 stele

16

4 stele

3

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


G

Gabriela Popescu

O imagine de ansamblu asupra modurilor in care tehnologia poate evolua ca forma, eficienta si raspandire de la inceputul istoriei si pana in prezent.

Recenzie pentru cartea Următorul val

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilinca Florea

Toata lumea a auzit de inteligenta artificiala, dar cati dintre noi stim cum functioneaza cu adevarat? Urmatorul val este un ghid la care poti apela in ritmul tau daca vrei sa intelegi cum poate arata societatea viitorului.

Recenzie pentru cartea Următorul val

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Florina Pascu

Fascinanta lectura. Desi inteligenta artificiala este o tema polarizanta, Urmatorul val prezinta cu succes avantajele utilizarii acesteia si efectele pe care inteligenta artificiala le poate avea daca nu este inteleasa si folosita corespunzator.

Recenzie pentru cartea Următorul val

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dan Mirea

O carte care ne pune in fata problema morala a secolului 21: cum putem schimba lumea celor doua viteze pentru a crea societatea in care vrem sa traim?

Recenzie pentru cartea Următorul val

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lucreția Bob

Horsley oferă speranță și soluții practice, indiferent de vârstă. Este o carte care ar trebui citită de toată lumea. Am 60 de ani si aveam o problema cu reținerea lucrurilor, chiar a aniversărilor. Citind cartea aceasta, am reușit sa aplic metodele si sa am rezultate. Recomand...

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

J

Jupa Bianca

Experiențele și reușitele lui Kevin Horsley sunt o inspirație pentru oricine dorește să-și depășească limitele mentale. După ce am citit această carte, am învățat cum să-mi structurez informațiile pentru a le memora mai eficient.

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Vasilescu Paula

Faptul că acum pot să memorez rapid și eficient mi-a oferit încredere și a transformat modul în care abordez învățarea. Mulțumesc foarte mult 🩷

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgia Lupu

soluția ta e cartea asta

Această carte este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face în tine însuți.

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Nutritie & Sanatate

Nou
-18.4%
Sănătatea mușchilor

Sănătatea mușchilor

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
-18.4%
Mă simt bine la menopauză

Mă simt bine la menopauză

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Memorie fără limite

Memorie fără limite

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-9.1%
Tu eşti placebo

Tu eşti placebo

PRP: 64 Lei 58.15 Lei
-16.9%
-20.1%
Misiune fara sfarsit

Misiune fara sfarsit

PRP: 69.99 Lei 55.9 Lei
-16.9%
Nou
-15.4%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 59 Lei 49.9 Lei
-5%
In sfarsit nefumator

In sfarsit nefumator

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-20.8%
Înfruntă lucrurile dificile

Înfruntă lucrurile dificile

PRP: 63 Lei 49.9 Lei
-15%
Corpul meu, trauma mea, eul meu

Corpul meu, trauma mea, eul meu

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-9.9%
Tu si medicul din tine

Tu si medicul din tine

PRP: 46.5 Lei 41.88 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Inteligenta secventiala

Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-28.2%
PRP: 104.9 Lei

74.9 Lei