Dr. Cristian AndreiOana Nicolau

Pachet Dorintele inimii

PRP: 99.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69 Lei

Află ambele perspective despre ce înseamnă o viață de cuplu trainică și sănătoasă!


Aprofundând tainele inimii vei înțelege unde dorințele și așteptările noastre se întrepătrund și unde este mai bine ca fiecare partener să își păstreze independența. Cu o carte scrisă de un expert consacrat în viața de cuplu , Dr. Cristian Andrei, și un specialist în psihosexualitate, Oana Nicolau, aflăm când trebuie să dormim separat, împreună și care sunt nopțile în care ar fi bine să nu dormim deloc.

În perioada 9.07 – 19.07 toate comenzile care includ acest titlu vor primi automat ghidul electronic 30 Day Kit for a Happy Couple!

Află ambele perspective despre ce înseamnă o viață de cuplu trainică și sănătoasă!


Aprofundând tainele inimii vei înțelege unde dorințele și așteptările noastre se întrepătrund și unde este mai bine ca fiecare partener să își păstreze independența. Cu o carte scrisă de un expert consacrat în viața de cuplu , Dr. Cristian Andrei, și un specialist în psihosexualitate, Oana Nicolau, aflăm când trebuie să dormim separat, împreună și care sunt nopțile în care ar fi bine să nu dormim deloc.

În perioada 9.07 – 19.07 toate comenzile care includ acest titlu vor primi automat ghidul electronic 30 Day Kit for a Happy Couple!

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Harta Femeii

Dimensiune
130x200
Număr pagini
216
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Cristian Andrei
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050973
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Dorintele inimii - Dr. Cristian Andrei, Oana Nicolau

Iubirea la imperfect – Oana Nicolau


Ce îi face pe oameni să intre în relații interzise? Sufletul unui bărbat se deschide într-un tablou complex al iubirii și al căutării de sine.


Enigmatic și seducător, Marc ajunge în cabinetul de psihoterapie cu dorința de a deveni adultul sănătos de care soţia şi copiii lui au nevoie. Mistuit de pasiunea pentru o femeie căsătorită, el se confruntă cu propriile dorințe interzise, dar și cu imagini adânc îngropate ale unei copilării dureroase. Explorând limitele iubirii și ale moralității, Iubirea la imperfect oferă o privire intimă în dormitorul și sufletul celui mai complex client care s-a așezat pe canapeaua din cabinetul Oanei Nicolau.


„Oana Nicolau ne oferă, prin Iubirea la imperfect, o incursiune captivantă în complexitatea relațiilor și a frământărilor interioare. Această poveste, inspirată din realitate, este un testament al abilității sale de a transforma terapia într-o experiență profundă și revelatoare. O lectură esențială pentru toți cei interesați de dinamica sufletului uman, de puterea transformatoare a psihoterapiei, de căutare și creștere și, bineînțeles, de educație sexuală, atât de necesară în spațiul social românesc.” – Dr. Mihail Pautov


Iubirea la Imperfect este pentru tine dacă...


... Te-ai săturat de relații imature și îți dorești ceva de durată.

... Vrei să înțelegi atât nevoile și sentimentele tale, cât și pe cele ale partenerului tău.

... Vrei să înțelegi vulnerabilitatea masculină și subiectele tabu din relație.

... Vrei să știi de ce unii bărbați sunt infideli și când trebuie să spui stop relației.

... Îți dorești să știi unde ai greșit în trecut și ce poți face mai bine în relațiile cu ceilalți.


Trăiești fiecare emoție transmisă


„Minunată cartea această! Nu numai faptul că o citești cu sufletul trepidând și vrând parcă s-o devorezi cât mai repede, pentru a vedea finalul unei povești de dragoste deosebite. Dar efectiv îți vibrează ființă și trăiești fiecare emoție transmisă, cu aceeași intensitate cu care trăiește și personajul!!! Felicitări Oana, pentru modul în care ai reușit să transcrii emoția la acest nivel! 😍❤️” - Ana Maria


O evadare în lumea plăcerilor interzise


„Am reușit să mă identific cu ambele personaje și să trăiesc fiecare moment al poveștii lor într-un mod personal. A fost o călătorie emoționantă și mă simt recunoscătoare pentru că am avut ocazia să experimentez universul pe care l-ai creat. O carte pe care nu am putut sa o las din mana pana la final. Cred că abilitatea ta de a transpune emoții și trăiri în cuvinte este remarcabilă. Cartea ta nu doar că mi-a oferit o evadare plăcută, dar m-a făcut să reflectez asupra propriei mele experiențe. Îți mulțumesc pentru această creație captivantă și aștept cu nerăbdare să explorez și alte opere ale tale în viitor.” – Irina


Harta Femeii - Dr. Cristian Andrei


De-a lungul carierei sale de psihoterapeut, Dr. Cristian Andrei i-au trecut pragul cabinetului bărbați care purtau în spate povara nenumăratelor relații eșuate. Întrebarea lor era mereu aceeași: „Doctore, ce fac greșit?”. Iar răspunsul său a fost de fiecare dată același: nu încerci să înțelegi femeia de lângă tine.

Ce-și doresc femeile și nu înțeleg bărbații?


Este o întrebare dificilă, dar această carte îți oferă răspunsurile pe care le cauți, deoarece va răspunde la cele mai frecvente întrebări pe care și le pun bărbații privind femeile din viața lor.


◼ De ce Ea pare mereu nemulțumită și deranjată de tot ce fac?

◼ De ce Ea face crize de gelozie, deși „e doar în capul ei”?

◼ De ce Ea vrea să se uite în telefonul meu?

◼ De ce Ea nu mă lasă să am prietene?


Învățați să comunicați cu adevărat în viață, dar și în pat!


Ați ajuns împreună, deși vorbiți limbaje cu totul și cu totul diferite. Atât de diferite, încât uneori vă întrebați cum de formați tocmai voi un cuplu. Bărbatul - rațional și logic, în timp ce femeia - emotivă, delicată și sensibilă. Ea are nevoie de povești, de romantism, de șoapte, iar el pare că nu înțelege asta. Și așa apare conflictul, care înseamnă reproșuri, crize și lacrimi din partea femeilor, și confuzie și întrebări din partea bărbatului.


Ce-i de făcut în eterna confruntare dintre femei și bărbați? Dr. Cristian Andrei vă invită să porniți împreună în căutarea relației echilibrate și pasionale după care amândoi tânjiți cu atâta ardoare.


Veți descoperi împreună, pagină cu pagină, universul interior al femeii, dar și perspectiva bărbatului, pentru a putea în sfârșit să începeți să comunicați cu adevărat în viață, dar și în pat.


Cum ajută această carte bărbații:


1.     Învață ce gândesc și ce își doresc femeile.

2.     Primesc indicii clare de cum să le privească, cum să le vorbească.

3.     Învață să devină mai buni, mai doriți, mai agreabili, fără să repete greșelile din trecut.

4.     Învață cum să-și crească stima de sine și să se simtă mai bărbați decât s-au simțit vreodată.


Această carte vă ajută să găsiți un limbaj comun, pentru o relație plină de sens. Limbajul lui rațional, logic și rigid se va împleti armonios cu limbajul tău emoțional și sensibil, formându-se o relație așa cum v-ați dorit amândoi – plină de înțelegere, în care partenerii nu mai vorbesc limbi diferite.

Detalii produse
Despre Dr. Cristian Andrei
Dr. Cristian Andrei
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Cristian Andrei inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Cristian Andrei se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Cristian Andrei. Fiecare carte scrisa de Dr. Cristian Andrei este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Cristian Andrei in categoria Dr. Cristian Andrei astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Oana Nicolau
Oana Nicolau
Biografie
OANA NICOLAU este psihoterapeut specializat în relația de cuplu și coordonează o echipă de peste 80 de psihoterapeuți în cadrul clinicii care îi poartă numele. În trecut, a fost expertul în relații de la Căsătoriți pe nevăzute, show-ul matrimonial de la PRO TV și autorul cărții „A de la armonie”. Este activă pe social media, unde oferă conținut despre relaţii, psihosexualitate, creștere personală și stil de viață sănătos. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 30 de ani.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Adelina Neagoe

"Iubirea la imperfect" are ceva de oferit fiecărui cititor. Este o poveste universală despre dragoste, pierdere, regăsire și puterea de a merge mai departe.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Popa

Stilul de scriere al Oanei Nicolau este captivant și plin de viață. Dialogurile sunt naturale și bine construite. Combo-ul ideal dintre realitate și ficțiune.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Munteanu

Cititorii pot găsi în această carte puterea de a face schimbări în propriile vieți. Fie că este vorba de relații, carieră sau dezvoltare personală, povestea oferă lecții valoroase și motivația de a evolua.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Stancu

"Iubirea la imperfect" este o poveste spusă cu o sinceritate dezarmantă. Oana Nicolau nu se ferește să exploreze aspectele mai întunecate ale relațiilor și ale psihicului uman.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniel Mitran

Este ce trebuie

Am citit-o rapid, dar cu grijă, zic eu. Domnul doctor are un fel aparte de a scrie. Am teoria, acum îmi rămâne să pun în practică

Recenzie pentru cartea Harta Femeii

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anca Iriceanu

Este o carte pentru bărbați, dar am vrut să o citesc și eu, ca femeie

Lectura nu este deranjantă și am întâlnit capitole interensante. Simt că am intrat pe teren periculos. I-o voi recomanda și iubitului meu

Recenzie pentru cartea Harta Femeii

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-30%
Nou
-24%
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.8%
-20%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-53.3%
BestSeller
-59.4%
-49.2%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-25%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 54 Lei
-15%
Revoluția iubirii

Revoluția iubirii

PRP: 48 Lei 40.8 Lei
-24.9%
BestSeller
-59.4%
-59.4%
Colectionarul de despartiri

Colectionarul de despartiri

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25%
Scrisoare
-69.9%
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
Nou
-42.4%
-15%
Love Unfu*ked

Love Unfu*ked

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
Scrisoare
-60.2%
Pachet Limbajul iubirii

Pachet Limbajul iubirii

PRP: 98 Lei 39 Lei
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
-15%
Puterea incredibila a sentimentelor

Puterea incredibila a sentimentelor

PRP: 59.99 Lei 50.99 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Dorintele inimii

BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-55%
Nou
-10%
Iubirea la imperfect

Iubirea la imperfect

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.8%
BestSeller
-22.3%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 99.8 Lei

69 Lei