Fiona ValpyLaura Spence-Ash

Pachet Dincolo de ocean

PRP: 159.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99 Lei

1940. De pe coasta Maine până în Londra postbelică, un sacrificiu imposibil de iubire desparte o familie și unește alta.

1941. Sub soarele arzător al Casablancăi libertatea este doar un miraj fragil apărut printre norii de nisip.

Toscana. 1941. Atunci când războiul bate la ușă, viața devine un labirint în care singura lumină după care te poți ghida este cea pe care o păstrezi ascunsă în inimă.


Descoperă trei cărți splendid scrise care împărtășesc o profundă sensibilitate față de trecut, explorând povești de iubire și reziliență în vremuri extrem de tulburi.

1940. De pe coasta Maine până în Londra postbelică, un sacrificiu imposibil de iubire desparte o familie și unește alta.

1941. Sub soarele arzător al Casablancăi libertatea este doar un miraj fragil apărut printre norii de nisip.

Toscana. 1941. Atunci când războiul bate la ușă, viața devine un labirint în care singura lumină după care te poți ghida este cea pe care o păstrezi ascunsă în inimă.


Descoperă trei cărți splendid scrise care împărtășesc o profundă sensibilitate față de trecut, explorând povești de iubire și reziliență în vremuri extrem de tulburi.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Povestitoarea din Casablanca

Dimensiune
130x200
Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
Fiona Valpy
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051758
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Dincolo de ocean - Laura Spence-Ash, Fiona Valpy

OCEANUL DINTRE NOI


Poate iubirea să lege ceea ce istoria a încercat să despartă? Printre valurile timpului, o fată își găsește ancora în dragostea ce o așteaptă pe ambele maluri.


La doar unsprezece ani, Beatrix este trimisă de către părinții săi de cealaltă parte a Atlanticului, lăsând în urmă Londra bombardată de naziști, pentru a găsi un adăpost sigur și plin de iubire în casa familiei Gregory, din America. Aici, ea nu doar că supraviețuiește, ci prosperă. Beatrix descoperă frumusețea idilică a vieții de pe coasta Maine-ului alături de cei doi fii ai familiei sale adoptive, William și Gerald, formând legături indestructibile. În scurt timp, viața cu familia Gregory devine mai plăcută decât traiul liniștit și modest pe care îl avea alături de părinți, în Anglia.


Însă, când războiul se încheie, Bea este nevoită să se întoarcă la Londra, purtând în inimă amintirea frumoasă a familiei sale americane și iubirea de care o desparte acum un ocean nesfârșit.


Povestea ei ne arată că adevărata familie nu este definită de legăturile de sânge, ci de conexiunile profunde ale inimilor noastre.

 

POVESTITOAREA DIN CASABLANCA


Un oraș straniu și o prietenie adevărată îi oferă speranță unei copile. Însă poate acest loc să-i ofere , la zeci de ani distanță, o a doua șansă unui suflet rătăcit?

 

Maroc, 1941. După căderea Franței sub ocupația naziștilor, o fetiță în vârstă de 12 ani fuge alături de familia sa în Casablanca, unde așteaptă șansa de a pleca în America. Viața de aici este intensă precum lumina soarelui în deşert și fiecare peisaj, fiecare mireasmă, fiecare sunet îi par copleșitoare unei fete care nu crezuse niciodată că va descoperi un oraș atât de diferit.

 

70 de ani mai târziu, un alt suflet rătăcit ajunge în port, în căutarea unei noi vieți. Zoe și soțul ei sunt pe cale să înceapă o nouă viață în acest loc straniu. Însă totul se schimbă când descoperă o cutie din lemn de santal care ascunde jurnalul lui Josie, fetița care cândva admirase Oceanul Atlantic de la aceeași fereastră, dar care trăise într-un oraș foarte diferit de cel de astăzi.

 

În curând, Zoe începe să-și privească noua casă prin ochii lui Josie. Însă va reuși această nouă perspectivă să o ajute să transforme tragedia în speranță și să-și vindece inima rănită?

 

LABIRINTUL DE CHIPAROȘI


Toscana, 1940. Izolată în Italia devastată de război, Beatrice trebuie să renunțe la visul său de a preda limba engleză în însorita peninsulă. În mijlocul dezastrului, ea găsește adăpost la Villa delle Colombe și se refugiază în grădina minunată a Francescăi și a lui Edoardo, care ascunde în inima sa un labirint de chiparoşi.

 

Dar Beatrice nu este singura care încearcă să fugă din fața războiului. Și alte suflete înspăimântate își doresc să se ascundă de istorie printre chiparoși. Însă, pe măsură ce războiul se apropie, rezidenții vilei sunt forțați să facă lucruri cândva de neimaginat...

 

2015. Tess ajunge la vilă cu inima încă îndurerată după moartea soțului ei. Beatrice, acum custodele clădirii, o îndrumă spre liniștea tămăduitoare a grădinii, însă orice speranță la pace și vindecare este spulberată de apariția lui Marco, proprietarul care își dorește să dea vila pe mâna dezvoltatorilor.

 

Astfel, Beatrice este nevoită să dezvăluie trecutul dureros al acestui loc, dacă își dorește să îl salveze. Pe măsură ce istoria prinde viață din cuvintele acesteia, Tess descoperă că Villa delle Colombe a fost dintotdeauna un adevărat bastion al speranței în vremuri întunecate. Va reuși ea să-l convingă pe Marco să-i ofere vilei o nouă șansă la viață și ei o nouă șansă la fericire? 

Fragment din carte

„Oceanul ăsta în care înoată chiar acum, oceanul care o desparte de ei, a devenit tot mai mare de un an încoace. Viața aceea, fata de atunci au început să se evapore. Încă mai scrie acasă în fiecare duminică, dar acum se chinuie să umple o pagină. Și scrisorile de la ei par mai scurte și mai puțin personale. Ca și cum nu ar mai ști despre ce să îi scrie.” – „Oceanul dintre noi”


JOSIE: „Pare că am ajuns la capăt de drum, ca şi cum, dacă am face un pas în plus, am cădea în ocean. Pot să văd o frântură din el de la fereastra dormitorului meu, în depărtare, dincolo de acoperişurile oraşului, marele şi albastrul Atlantic. Atât de aproape, şi totuşi atât de departe.”


ZOE: „Am venit aici pentru un nou început. Dar în loc de speranță, simt doar goliciune. Este un oraș cocoțat pe marginea unui ocean de visuri distruse, șubred și bătut de vânturi, străzile altădată elegante fiind acum sărăcăcioase. Strălucirea hollywoodiană din vremea lui Bogart și Bergman a apus de mult, fiind acum doar o amintire îndepărtată. Mi se pare sfârșitul lumii.” – Povestitoarea din Casablanca”


 


TESS: „Mă gândesc la povestea lui Beatrice despre Gio şi Alfredo, care încercaseră să ajute un fluture să iasă din crisalidă.


Cred că suferinţa seamănă puţin cu această poveste, îţi spun. Ajungi să te închizi în suferinţă şi nimeni nu te mai poate ajuta cu adevărat să ieşi din ea. Desigur, cei din jur te pot sprijini, îţi pot ţine companie, poate uneori reuşesc chiar să-ţi abată atenţia, însă numai tu te poţi lupta ca să devii suficient de puternic pentru a supravieţui după moartea cuiva drag.”


BEATRICE: „Italia devenise un câmp de luptă pe care Aliaţii şi germanii se prinseseră într-o aprigă încleştare, iar liniştea vilei noastre izolate aparţinea acum trecutului. În fiecare zi la uşa noastră îşi făceau apariţia oameni cerându-ne ajutorul – un ajutor pe care însă nu prea eram în măsură să li-l oferim.” – Labirintul de chiparoși”

Detalii produse
Despre Laura Spence-Ash
Laura Spence-Ash
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Laura Spence-Ash inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Laura Spence-Ash se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Laura Spence-Ash. Fiecare carte scrisa de Laura Spence-Ash este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Laura Spence-Ash in categoria Laura Spence-Ash astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Fiona Valpy
Fiona Valpy
Biografie
Fiona Valpy este o autoare de bestellere ale cărei povești împletesc într-un mod irezistibil iubirea și istoria. Cărțile sale au în centru femei puternice care trebuie să facă față celor mai întunecate momente ale istoriei. Datorită documentării atente din spatele fiecărei povești, romanele sale reușesc să readucă la viață trecutul și să transmită mai departe lecții importante despre puterea incredibilă a iubirii și a prieteniei de a ne salva de întuneric în cele mai dificile momente. Pline de personaje remarcabile și descrieri evocatoare, cărțile Fionei Valpy s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.55

22 recenzii

5 stele

12

4 stele

10

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


D

Dumitru Olaru

Relații după război, copiii și decesele apar, însoțite de mici momente de tandrețe și conexiune, dar există și o neliniște goală, accentuată de superficialitatea unor personaje, inclusiv a unuia major care dispare fără un impact semnificativ.

Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Marinescu

. M-am îndrăgostit complet de această poveste și de personaje. M-am simțit de-a dreptul imersată în interiorul acestor pagini și nu voiam să se termine. A fost o lectură de care simt că aveam nevoie în viața mea.

Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreia Munteanu

Am fost captivată de poveste. E o carte pe care nu am putut să o las din mână.

Recenzie pentru cartea Oceanul dintre noi

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Carlescu

Cartea este impartita in 2 povesti: prezent si trecut. Povestea care relateaza trecutul este absolut captivanta, cea din prezent nu m-a prins ff tare. 😁

Recenzie pentru cartea Labirintul de chiparoși

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lavinia BM

Povestea este draguta si captivanta, in acelasi stil in care autoarea m-a obisnuit :)

Recenzie pentru cartea Labirintul de chiparoși

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dorina Moldovan

O poveste frumoasa despre iubire, prietenie și capacitatea de vindecare a rănilor din suflet.

Recenzie pentru cartea Labirintul de chiparoși

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sidonia

M-a emotionat mult povestea lui Josie dar si a Zoei. Ma declar un fan al Fionei Valpy si sincer nu aveam asteptari asa mari, insa m-au surprins povestile ei.

Recenzie pentru cartea Povestitoarea din Casablanca

0

Răspunde

Comentarii(0)

K

Käthe

Am citit cartea asta în câteva ore. Nu cred ca e o noutate faptul cât de mult o iubesc pe Valpy. Scrierile ei sunt atât de frumoase și atât de ușor de parcurs.

Recenzie pentru cartea Povestitoarea din Casablanca

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Amir

Merită citită!

Minunată poveste şi foarte drăguţă perspectiva relatării din prisma micuţei Josie. Mi-a plăcut foarte mult ideea aceasta a povestirii ei prin prisma jurnalului. Mi-a plăcut foarte mult personalitatea ei, iar paginile cărţii au reuşit să redea foarte bine inocenţa şi înţelepciunea vârstei ei, preocupările specifice, pasiunile, modul ei de a înţelege diferite situaţii şi oameni. Mi-a plăcut mult de tot! S-a întrepătruns bine şi cu povestea lui Zoe, m-a emoţionat foarte tare situaţia ei, la final când am înţeles-o, fiindcă la început acest personaj m-a enervat. Dar mi-a plăcut când am înţeles situaţia şi întreg contextul formării ei. Povestea este captivantă m-a ţinut cu sufletul la gură şi abia am aşteptat să termin cartea ca să văd deznodământul. Aerul Marocului cu străduţele lui colorate şi bătute de soare, aroma ceaiului în miez de zi şi comorile vechi din magazinul de antichităţi au fost perfecte pentru o transpunere în spaţiu.

Recenzie pentru cartea Povestitoarea din Casablanca

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
Marea amintirilor

Marea amintirilor

PRP: 28 Lei 23.8 Lei
-15.3%
Secretul de la Castel

Secretul de la Castel

PRP: 36 Lei 30.5 Lei
BestSeller
-20.4%
Darul croitoresei

Darul croitoresei

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-20.4%
Secretul ciocârliei

Secretul ciocârliei

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
-20%
Scandal în înalta societate

Scandal în înalta societate

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20.4%
-18.4%
Doamna Tan și cercul binelui

Doamna Tan și cercul binelui

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
-18.4%
Insula femeilor mării

Insula femeilor mării

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-24.8%
BestSeller
-40.8%
La bine și la rău

La bine și la rău

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 39.1 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Dincolo de ocean

BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-21.7%
Fata cu val albastru

Fata cu val albastru

PRP: 59 Lei 46.2 Lei
Nou
-10%
Iubirea la imperfect

Iubirea la imperfect

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-40.5%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 89 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Povești emoționante

Pachet Povești emoționante

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
Vara asta va fi altfel

Vara asta va fi altfel

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
PRP: 159.9 Lei

99 Lei