Mirona Paun

Pachet Cum sa crestem frumos

PRP: 242 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
139 Lei

Aceste cărți combină lecțiile valoroase cu joaca, iar personajele Tzitzi și Poc, dar și cățelușa Bluey și familia sa, îi invită pe cei mici în aventuri pe cinste, care îi vor învăța să fie mai curajoși și mai curioși

Aceste cărți combină lecțiile valoroase cu joaca, iar personajele Tzitzi și Poc, dar și cățelușa Bluey și familia sa, îi invită pe cei mici în aventuri pe cinste, care îi vor învăța să fie mai curajoși și mai curioși

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Bluey – La plaja

Format
260x260
Număr pagini
18
Editura
Bookzone
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700655
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Cum sa crestem frumos - Mirona Paun

Tzitzi și Poc descoperă prietenia


În prima carte a seriei Tzitzi-Poc, cei mici află cum s-au cunoscut cele două personaje, cum s-au împrietenit și cum învață să își exprime emoțiile. În aventura ei de a cunoaște dinozauri, șoricica Tzitzi descoperă despre ea că are o mulțime de calități pentru a-și împlini marea dorință - aceea de a salva dinozaurii de la dispariție. Poc, iubirozaurul albastrozaur, îi va deveni cel mai bun prieten, iar împreună vor trece printr-o mulțime de aventuri haioase. 


“Tzitzi și Poc descoperă prietenia” își propune să le arate copiilor că o prietenie pe cinste poate fi o frumoasă călătorie de cunoaștere și creștere personală.

Seria de cărți Tzitzi-Poc face parte din programul de dezvoltare socio-emoțională Tzitzi-Poc, o inițiativă a Mironei Păun, psiholog clinician și psihoterapeut pentru copii, adolescenți și familii.


Tzitzi și Poc se împrietenesc cu furia


Până și dinozaurii se mai înfurie câteodată! Și ce se întâmplă atunci? Airuf, ținut ascuns de Poc, este eliberat și astfel, alături de prietena lui - șoricica Tzitzi -, iubirozaurul albastrozaur reușește să înțeleagă care este rolul furiei. Despre furie se tot vorbește, se tot scrie, însă cu toate acestea ne este dificil, nu doar copiilor, ci și nouă, adulților, să o înțelegem și să o exprimăm sănătos. Airuf, adică furia, se ascunde în fiecare dintre noi, iar uneori pare de neîmblânzit. 


“Tzitzi și Poc se împrietenesc cu furia” îi învață pe copii că furia, ca oricare altă emoție, erupe ca un vulcan dacă nu este exprimată sănătos, iar pe părinți - că cei mici au nevoie de un spațiu sigur pentru a face asta. 


Seria de cărți Tzitzi-Poc face parte din programul de dezvoltare socio-emoțională Tzitzi-Poc, o inițiativă a Mironei Păun, psiholog clinician și psihoterapeut pentru copii, adolescenți și familii. 

 

Tzitzi și Poc învață să spună adevărul


Și dinozaurii încearcă să mintă! Și, oricât de distractivă ar fi joaca, oare ce se întâmplă când Poc transformă vaza lui Buni-Șoricica într-o navă spațială? Chiar zboară sau ajunge sub covor?


Povestea ilustrează trăirile pe care un copil le are în încercarea de a ascunde boacănele, venind cu lecții valoroase despre onestitate - una dintre virtuțile care ne ajută să fim împăcați cu noi înșine, cu cei din jurul nostru.


“Tzitzi și Poc învață să spună adevărul” îi învață pe cei mici că e important să spună adevărul și că lucrurile pe care ni le imaginăm la gândul că minciuna va fi descoperită sunt departe de a fi reale.

 

Seria de cărți Tzitzi-Poc face parte din programul de dezvoltare socio-emoțională Tzitzi-Poc, o inițiativă a Mironei Păun, psiholog clinician și psihoterapeut pentru copii, adolescenți și familii.

 

„Studiile arată că cei mici încep să mintă încă de la vârsta de 2 ani, iar frecvența minciunii crește pe parcursul perioadei preșcolare, această perioadă fiind considerată o etapă normală a dezvoltării cognitive. Important este să înțelegem că înainte de vârsta de șase ani, pentru un copil nu este important să spună adevărul, acesta încercând din răsputeri să-i facă pe plac părintelui.” - Mirona Păun, psiholog clinician și psihoterapeut


Alături de Tzitzi și Poc, cei mici:


-      Învață să aleagă Binele în provocările care apar zi de zi;

-      Înțeleg că orice dorință are nevoie de multă muncă;

-      Sunt încurajați să își exprime chiar și cele mai provocatoare emoții precum îngrijorarea, furia sau tristețea;

-      Descoperă puterea prieteniei, indiferent de timp și spațiu;

-      Învață cum să își vadă și să își folosească forța personală.


Cum te ajută cărțile pe tine, ca părinte sau educator:


-      Te îndrumă să discuți deschis cu cei mici despre emoții și sentimente;

-      Îți oferă oportunitatea să petreci timp de calitate împreună cu copiii;

-       Îți oferă instrumente pentru a-i învăța pe cei mici să-și gestioneze emoțiile provocatoare;

-      Te inspiră să abordezi mai ușor subiecte delicate, precum minciuna;

-      Te sprijină să le oferi celor mici o dezvoltare emoțională adaptată nevoilor voastre.


Rezumat Bluey – La plaja

 

Hai la plajă alături de Bluey și familia de cățeluși preferată a celor mici!

 

Oare ce vor descoperi? În timp ce Caramela se plimbă liniștită pe plajă, Bluey găsește o scoică frumoasă, iar când alergă să i-o arate mamei, începe o întreagă serie de întâlniri simpatice și, bineînțeles, amuzante care o vor încânta pe micuța Blue. Va reuși Blue să depășească situațiile neprevăzute?

 

Seria Bluey include și povestirile:  Noapte bună, liliac de fructe!, Blue și familia ei, cartea de activități Aventurile lui Blue și cartea de colorat Bluey – Activități distractive.

 

 

Rezumat Bluey - Noapte buna, liliac de fructe!

 

Inspirată de unul dintre episoadele preferate ale celor mici, „Noapte bună, liliac de fructe!” este o poveste plină de emoție, care îi poartă pe cei mici într-o nouă călătorie alături de micuța Blue, cățelușa a cărei imaginație puternică transformă fiecare zi într-o aventură minunată.

 

Într-o zi, când vine ora culcării, Blue nu vrea ca ziua și joaca să se încheie și nu vrea, în niciun caz, să doarmă! Și-ar dori să se poată transforma într-un liliac, să mănânce fructe și să rămână trează toată noaptea. Astfel, în curând, se trezește zburând de-a lungul cerului nopții și descoperind tot felul de lucruri. Citește întreaga poveste!

 

 

Rezumat Bluey - Xilofonul magic

 

Cu Bluey- Xilofonul Magic, copiii resimt bucuria transmisă de minunatele desene animate în paginile unei cărți cu sunete. Părinții și copiii deopotrivă se regăsesc în poveste mulțumită personajelor care au un comportament firesc, dar amuzant, și descoperă împreună o nouă aventură educativă.  

 

Cu toții știm că pentru cei mici o jucărie nouă poate deveni prilejul unei rivalități cu prietenii și frații. De aceea, această poveste muzicală îi ajută pe copii să înțeleagă că distracția începe cu adevărat atunci când împarți cu ceilalți jucăriile. 

 

Cartea Bluey – Xilofonul Magic transformă lectura într-o joacă pentru întreaga familie, în care cei mici:

 

·        Petrec mai mult timp alături de personajele preferate, dar departe de ecrane. 

·        Se distrează în timp ce descoperă sunetele xilofonului.

·        Se obișnuiesc să asocieze lectura cu jocul.

·        Învață cum să aibă răbdare și să își aștepte rândul la joc.

 

Sunetele xilofonului îi încântă pe cei mici, însă, pentru părinți și bunici, cel mai plăcut sunet este chicotitul copilului care râde și se distrează pagină cu pagină.

 

Despre seria de cărți Bluey:

 

Peste 2 milioane de cărți vândute doar în Australia!

Peste 500 de milioane de vizualizări!

 

Alături de micuța Blue, copiii:

 

·        Învăță să comunice deschis cu părinții lor și să-i implice în jocurile lor.

·        Își dezvoltă imaginația cu ajutorul povestirilor și capacitatea de a găsi soluții pentru probleme simple cu ajutorul activităților educative.

·        Își extind vocabularul cu ajutorul unor texte amuzante și potrivite pentru vârsta lor.

·        Înțeleg importanța unor valori esențiale precum empatia, generozitatea și blândețea, care îi vor ajuta să construiască relații sănătoase cu cei din jur.

·        Învață să fie curioși și curajoși și să transforme fiecare zi într-o aventură.

Detalii produse
Despre Mirona Paun
Mirona Paun
Biografie
Mirona Păun este psiholog clinician și psihoterapeut, autor de cărți pentru copii, creator de conținut și fondatorul programului de educație emoțională pentru copii și părinți Tzitzi-Poc. Are experiență de 18 ani în lucrul cu copiii în domenii diverse, având perspective multiple asupra dezvoltării și evoluției copilului în toate sistemele sale: familial, social și educațional. Astfel, i-a creat pe Tzitzi și pe Poc și a dezvoltat în jurul lor un întreg ecosistem care are ca misiune să-i împrietenească pe copii și pe părinți cu emoțiile lor. Tzitzi-Poc a fost recunoscut și premiat pentru ideea cu cel mai mare impact în societate în cadrul competiției Future Makers 2018.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

4 recenzii

5 stele

4

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


L

Loredana Savu, Galați

Deja ne-am făcut propriul joc acasă imitând personajele: îngheață-l și dezgheață-l pe tata. A fost ocazia perfectă să îi învățăm pe copiii noștri de 3 și 5 ani să își aștepte rândul la joc și fiecare să înțeleagă dorința celuilalt, chiar dacă e mai mic și poate mai încet.

Recenzie pentru cartea Bluey - Xilofonul magic

2

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alina Cristescu, București

Fetița mea de 4 ani adoră desenele cu Bluey. Așa că suntem pasionați de cărți și jucării cu Bluey. Iar cartea asta le are pe amândouă. Mă roagă frecvent să îi citesc povestea. Alege ușor cartea din teancul pe care îl avem pentru că îi place să apese pe fiecare sunet.

Recenzie pentru cartea Bluey - Xilofonul magic

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-19.8%
-20.4%
-33.7%
-33.7%
Teo invata sa fie politicos

Teo invata sa fie politicos

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-33.7%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-35%
Povestea bradului

Povestea bradului

PRP: 2.4 Lei 1.56 Lei
-40%
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

PRP: 3.5 Lei 2.1 Lei
-35.1%
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

PRP: 3.5 Lei 2.27 Lei
Hardcover
-49%
Lupul păcălit de iepure

Lupul păcălit de iepure

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-43.1%
-33.7%
Teo invata sa fie curajos

Teo invata sa fie curajos

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-31.4%
Cu drag, un dar de Crăciun

Cu drag, un dar de Crăciun

PRP: 29 Lei 19.9 Lei
-33.7%
Teo refuză să adoarmă

Teo refuză să adoarmă

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-30%
-33.7%
Teo invata sa fie independent

Teo invata sa fie independent

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
-30%
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

PRP: 29 Lei 20.3 Lei
-29.7%
Max se bucura de magia Craciunului

Max se bucura de magia Craciunului

PRP: 16.9 Lei 11.88 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Cum sa crestem frumos

Nou
-13.3%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 65 Lei
-33.7%
Invat si ma distrez 5-6 ani

Invat si ma distrez 5-6 ani

PRP: 30 Lei 19.9 Lei
PRP: 242 Lei

139 Lei