Fiona Valpy

Pachet Colectia Fiona Valpy

PRP: 208 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
94.9 Lei

În poveștile țesute cu măiestrie de Fiona Valpy, întrevedem destinele a milioane de femei care au încercat să fugă din calea urii dezlănțuite, femei despre care cărțile de istorie nu vor scrie niciodată, dar al căror curaj și compasiune a adus lumină și în cele mai întunecate zile ale umanității.


Cărțile sale îmbină cu măiestrie trecutul și prezentul, poveștile emoționante și detaliile istorice, momentele de curaj și cele de vulnerabilitate, amintindu-ne pagină cu pagină cât de multă putere se ascunde în fiecare dintre noi. 

În poveștile țesute cu măiestrie de Fiona Valpy, întrevedem destinele a milioane de femei care au încercat să fugă din calea urii dezlănțuite, femei despre care cărțile de istorie nu vor scrie niciodată, dar al căror curaj și compasiune a adus lumină și în cele mai întunecate zile ale umanității.


Cărțile sale îmbină cu măiestrie trecutul și prezentul, poveștile emoționante și detaliile istorice, momentele de curaj și cele de vulnerabilitate, amintindu-ne pagină cu pagină cât de multă putere se ascunde în fiecare dintre noi. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Transport gratuit

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

Transport gratuit

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Darul croitoresei

Format
130x200
Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
Fiona Valpy
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639917
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Colectia Fiona Valpy - Fiona Valpy

REZUMAT Darul Croitoresei – Fiona Valpy


Paris, 1940. Într-un oraș ocupat de naziști, trei tinere croitorese luptă pentru a supraviețui. Viețile lor sunt întrețesute cu secrete periculoase. Deși războiul o înfricoșează, Mireille luptă în cadrul Mișcării de Rezistență, Claire este sedusă de un ofițer german, iar Vivienne își asumă o misiune atât de periculoasă, încât nu poate destăinui nimănui adevărul.

 

Două generații mai târziu, Harriet, nepoata de origine engleză a lui Claire, vine la Paris, disperată să ştie mai multe despre rădăcinile ei și să afle răspunsuri la întrebările sale despre trecut. Destinul îi poartă pașii tocmai către clădirea veche de pe Rue Cardinale, unde, cândva, bunica ei lucrase, iar Harriet începe să descoasă fir cu fir istoria familiei sale.

 

Astfel, tânăra descoperă o poveste neașteptată, mai sumbră și mai dureroasă decât și-ar fi putut imagina vreodată.

 

REZUMAT Secretul ciocârliei – Fiona Valpy


Scoția, Lacul Ewe, 1940. În ciuda războiului, diferențele sociale sunt încă puternice în micul sat de munte de pe malul Lacului Ewe și amenință să îi despartă pe doi tineri îndrăgostiți, Flora, fiica îngrijitorului domeniului de vânătoare, și Alec, fiul moșierului, cel mai puternic om din regiune.

 

Însă, când Marina Regală stabilește în sat o bază militară pentru convoaiele arctice, viața în această comunitate extrem de strânsă se schimbă pentru totdeauna. Tensiunile dintre cele două familii cresc, iar, pentru Flora și Alec, orice șansă la iubire și fericire pare sortită să piară printre valurile înghețate ale Lacului Ewe.

 

Câteva decenii mai târziu, fiica Florei, cântăreața Lexie Gordon, este forțată să se întoarcă în sat, în cabana în care își petrecuse copilăriaPe măsură ce reconstruiește bucată cu bucată povestea părinților ei, trecutul îi dezvăluie sacrificiile devastatoare pe care generațiile anterioare le făcuseră în numele său.

Va reuși ea să ierte trecutul, să plângă după tot ceea ce a fost pierdut și să-și găsească, în sfârșit, propriul loc în lume? 


 REZUMAT Povestitoarea din Casablanca – Fiona Valpy


Un oraș straniu și o prietenie adevărată îi oferă speranță unei copile. Însă poate acest loc, la zeci de ani distanță, să-i ofere o a doua șansă unui suflet rătăcit?


Maroc, 1941. După căderea Franței sub ocupația naziștilor, o fetiță în vârstă de 12 ani fuge alături de familia sa în Casablanca, unde așteaptă șansa de a pleca în America. Viața de aici este intensă precum lumina soarelui în deşert și fiecare peisaj, fiecare mireasmă, fiecare sunet îi par copleșitoare unei fete care nu crezuse niciodată că va descoperi un oraș atât de diferit.


70 de ani mai târziu, un alt suflet rătăcit ajunge în port, în căutarea unei noi vieți. Zoe și soțul ei sunt pe cale să înceapă o nouă viață în acest loc straniu. Însă totul se schimbă când descoperă o cutie din lemn de santal care ascunde jurnalul lui Josie, fetița care cândva admirase Oceanul Atlantic de la aceeași fereastră, dar care trăise într-un oraș foarte diferit de cel de astăzi.


În curând, Zoe începe să-și privească noua casă prin ochii lui Josie. Însă va reuși această nouă perspectivă să o ajute să transforme tragedia în speranță și să-și vindece inima rănită?


REZUMAT Labirintul de chiparoși – Fiona Valpy


Toscana, 1940. Izolată în Italia devastată de război, Beatrice trebuie să renunțe la visul său de a preda limba engleză în însorita peninsulă. În mijlocul dezastrului, ea găsește adăpost la Villa delle Colombe și se refugiază în grădina minunată a Francescăi și a lui Edoardo, care ascunde în inima sa un labirint de chiparoşi.


Dar Beatrice nu este singura care încearcă să fugă din fața războiului. Și alte suflete înspăimântate își doresc să se ascundă de istorie printre chiparoși. Însă, pe măsură ce războiul se apropie, rezidenții vilei sunt forțați să facă lucruri cândva de neimaginat...


2015. Tess ajunge la vilă cu inima încă îndurerată după moartea soțului ei. Beatrice, acum custodele clădirii, o îndrumă spre liniștea tămăduitoare a grădinii, însă orice speranță la pace și vindecare este spulberată de apariția lui Marco, proprietarul care își dorește să dea vila pe mâna dezvoltatorilor.

Astfel, Beatrice este nevoită să dezvăluie trecutul dureros al acestui loc, dacă își dorește să îl salveze. Pe măsură ce istoria prinde viață din cuvintele acesteia, Tess descoperă că Villa delle Colombe a fost dintotdeauna un adevărat bastion al speranței în vremuri întunecate. Va reuși ea să-l convingă pe Marco să-i ofere vilei o nouă șansă la viață și ei o nouă șansă la fericire?


Recenzii:


„ Cărțile Fionei Valpy m-au transportat pur și simplu într-o altă lume! Iubesc Parisul și moda pariziană și nu m-am putut desprinde de cele 3 croitorese care au trăit și lucrat în 1940. Iubesc poveștile dramatice despre dragoste și prietenie, iar acestea mi-au deschis o fereastră spre trecut pe care mi-aș fi dorit să nu o mai închid. Recomand!” - Ana I. (Darul Croitoresei)

 

„O poveste sclipitoare! Cartea reușește să readucă la viață războiul și o parte mai puțin cunoscută a istoriei celui de-al Doilea Război Mondial: convoaiele arctice. Pur și simplu îmi era frig doar citind despre asta.”— Andreea G. (Secretul Ciocârliei)


„Casablanca este unul dintre filmele preferate, așa că nu puteam să ratez o carte care mă poartă înapoi în anii 1940, tocmai în acest oraș plin de mister, prins între oceanul neîndurător și cruzimea nemăsurată a războiului. Dar cartea Fionei Valpy mi-a întrecut așteptările, creând o lume în care aromele orașului vechi se contopesc cu forfota orașului nou, construind cadrul perfect pentru poveștile lui Josie și Zoe, cele două protagoniste legate dincolo de timp de dorința lor de a începe o nouă viață. Superb!” - Georgiana E. (Povestitoarea din Casablanca)


„Cărțile Fionei Valpy se simt, nu se citesc! Nu mi-a plăcut niciodată istoria, însă privind anul 1940 prin ochii unor personaje feminine, vulnerabile, dar totuși atât de curajoase, am descoperit o altă istorie ascunsă de-a dreptul captivantă: cea a oamenilor obișnuiți. ” - Maria D. (Labirintul de chiparoși)

Detalii produse
Despre Fiona Valpy
Fiona Valpy
Biografie
Fiona Valpy este o autoare de bestellere ale cărei povești împletesc într-un mod irezistibil iubirea și istoria. Cărțile sale au în centru femei puternice care trebuie să facă față celor mai întunecate momente ale istoriei. Datorită documentării atente din spatele fiecărei povești, romanele sale reușesc să readucă la viață trecutul și să transmită mai departe lecții importante despre puterea incredibilă a iubirii și a prieteniei de a ne salva de întuneric în cele mai dificile momente. Pline de personaje remarcabile și descrieri evocatoare, cărțile Fionei Valpy s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Roxana Amir

Merită citită!

Minunată poveste şi foarte drăguţă perspectiva relatării din prisma micuţei Josie. Mi-a plăcut foarte mult ideea aceasta a povestirii ei prin prisma jurnalului. Mi-a plăcut foarte mult personalitatea ei, iar paginile cărţii au reuşit să redea foarte bine inocenţa şi înţelepciunea vârstei ei, preocupările specifice, pasiunile, modul ei de a înţelege diferite situaţii şi oameni. Mi-a plăcut mult de tot! S-a întrepătruns bine şi cu povestea lui Zoe, m-a emoţionat foarte tare situaţia ei, la final când am înţeles-o, fiindcă la început acest personaj m-a enervat. Dar mi-a plăcut când am înţeles situaţia şi întreg contextul formării ei. Povestea este captivantă m-a ţinut cu sufletul la gură şi abia am aşteptat să termin cartea ca să văd deznodământul. Aerul Marocului cu străduţele lui colorate şi bătute de soare, aroma ceaiului în miez de zi şi comorile vechi din magazinul de antichităţi au fost perfecte pentru o transpunere în spaţiu.

Recenzie pentru cartea Povestitoarea din Casablanca

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Oprescu

Pauză pentru lectură

O carte foarte bine scrisă. Sunt două timpuri discutate și observ că îmi place acest tip de lectură

Recenzie pentru cartea Secretul ciocârliei

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela

5 puncte

Cartea asta o să fie în prim-plan în biblioteca mea

Recenzie pentru cartea Secretul ciocârliei

1

Răspunde

Comentarii(0)

D

Delia

O carte despre curaj, prietenie și dragoste.

Impresionantă povestea celor trei croitorese!

Recenzie pentru cartea Darul croitoresei

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diaconu Valentina

Darul croitoresei

Acest roman dezvăluie istoria familiei, reunește generații și este, per total, o carte puternică ce îți oferă speranță și un sentiment constant de tristețe

Recenzie pentru cartea Darul croitoresei

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-35%
Secretul de la Castel

Secretul de la Castel

PRP: 30 Lei 19.5 Lei
-36.1%
Marea amintirilor

Marea amintirilor

PRP: 28 Lei 17.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-50.1%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-27.5%
Povestitoarea din Casablanca

Povestitoarea din Casablanca

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-38.5%
O italianca in Brooklyn

O italianca in Brooklyn

PRP: 59.99 Lei 36.9 Lei
Nou
-27.5%
Labirintul de chiparoși

Labirintul de chiparoși

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-25.6%
Palatul Magnolia

Palatul Magnolia

PRP: 59 Lei 43.9 Lei
-35%
Stalpii pamantului

Stalpii pamantului

PRP: 86 Lei 55.9 Lei
Nou
-38.5%
Maine ne va fi mai bine

Maine ne va fi mai bine

PRP: 59.99 Lei 36.9 Lei
-25.7%
-39%
Daisy Jones & The Six

Daisy Jones & The Six

PRP: 60.5 Lei 36.9 Lei
-38%
Inselatoria

Inselatoria

PRP: 34.99 Lei 21.69 Lei
-35%
Coloana de foc

Coloana de foc

PRP: 69 Lei 44.85 Lei
-38%
O regina pe esafod

O regina pe esafod

PRP: 39.9 Lei 24.74 Lei
-38.5%
-38.7%
Istoria secreta

Istoria secreta

PRP: 69.99 Lei 42.9 Lei
-35%
Busola catre Nova Scotia

Busola catre Nova Scotia

PRP: 50.4 Lei 32.76 Lei
Nou
-38%
Impostorul

Impostorul

PRP: 79.99 Lei 49.59 Lei
Nou
-26.2%
Sora Mariei Antoaneta

Sora Mariei Antoaneta

PRP: 49.99 Lei 36.9 Lei
-35.3%

Cumparate impreuna cu Pachet Colectia Fiona Valpy

BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-75.7%
Femei care stiu ce vor

Femei care stiu ce vor

PRP: 49 Lei 11.9 Lei
-70.5%
Pachet Miracole de Crăciun

Pachet Miracole de Crăciun

PRP: 98 Lei 28.9 Lei
Scrisoare
Nou
-26%
BestSeller
-79.7%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
Nou
-36.5%
Pachet Pledoarii pentru curaj

Pachet Pledoarii pentru curaj

PRP: 110 Lei 69.9 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
Nou
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
Nou
-64.9%
Pachet Destine încrucişate

Pachet Destine încrucişate

PRP: 167.9 Lei 59 Lei
BestSeller
-60.4%
Pachet Mai aproape de Dumnezeu

Pachet Mai aproape de Dumnezeu

PRP: 265 Lei 104.9 Lei
BestSeller
-49.2%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
Nou
BestSeller
-8.3%
Nou
-49.3%
-59.7%
Pachet Secrete mortale

Pachet Secrete mortale

PRP: 196 Lei 79 Lei
-49.1%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 49.9 Lei
-62.4%
BestSeller
-51.2%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 21.9 Lei
PRP: 208 Lei

94.9 Lei