PRP: 63 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47.3 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia

Format
13x20 cm
Număr pagini
400
Editura
Andreas
Autor
Selma Lagerlöf
Anul publicării
2015
ISBN
9786068271538
Limba
Română

Rezumat Pachet Calatorii magice -

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia

"Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia" (publicata în doua parti în anii 1906 si 1907), scrisa de catre autoarea suedeza Selma Lagerlof, este o lucrare tradusa în zeci de limbi si citita de sute de milioane de tineri. Aceasta varianta este cea mai convenabila varianta integrala de pe piata romaneasca. Este istoria unui baiat, Nils Holgersson, ale carui "placeri ieftine erau sa manânce, sa doarma si, cel mai mult, sa faca pozne". Povestea are foarte multe personaje, majoritatea fiind animale sau pasari, un rol important în actiunea trepidanta avându-l gâstele salbatice. Pentru aceasta carte, Selma Lagerlof primeste Premiul Nobel pentru literatura, în 1909, cu urmatoarea motivatie a juriului: "Ca pretuire pentru nobilul sau idealism, bogatia fanteziei si expunerea spirituala, care îi caracterizeaza opera".

Laleaua neagră

Se stie despre Olanda ca este "Tara lalelelor". Este evident ca, pentru a pune o emblema, locuitorii acestei tari, aflata sub nivelul marii, trebuia sa vina cu o descoperire, care sa aduca faima si prestigiul. Acolo, oamenii se calauzeau dupa un principiu: "A dispretui florile inseamna a-L jigni pe Dumnezeu". Astfel ca, un pasionat cinstit in ceea ce insemna cultivarea lalelelor a descoperit secretul. El putea face, prin descoperirile sale, o minune: Sa apara Laleaua neagra! Pana la deznodamantul fericit, exista o lectura dinamica, in care orice cititor sensibil descopera legatura dintre o femeie si o floare. Personajul principal, datorinta perseverentei, va reusi sa aiba langa el si o femeie, si o floare!

Micul Prinţ

Fenomen editorial, "Le Petit Prince" (Micul Print), de Antoine de Saint-Exupery, reprezinta opera literara cea mai vanduta din lume si cartea cea mai tradusa dupa Biblie. De-a lungul a 70 de ani, "Micul Print" a fost tradusa in mai mult de 270 de limbi si dialecte, existand chiar versiuni in limbi disparute, precum latina sau aramaica. In multe tari, aceasta opera literara serveste drept suport pentru numeroase programe pedagogice si de invatare a limbii franceze. In total, de la aparitia sa, aceasta opera literara s-a vandut in peste 145 de milioane de exemplare, din care 12 milioane in Franta. Micul Print este o povestire clasica, ce se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor. Este, pe de o parte, povestea unui aviator, care descopera în desert un baietel de pe alta planeta si asculta povestile acestuia despre o calatorie intergalactica facuta din dorinta de a afla care este sensul vietii si rostul omenirii, iar pe de alta, o alegorie provocatoare despre conditia umana. A fost publicata în 1943, cu un an înainte de moartea autorului. Aceasta traducere contine si încântatoare desene ale lui Antoine de Saint-Exupéry.

Cãlãtoriile lui Gulliver

Contine:

Partea intai - Gulliver in Tara Piticilor

Partea a doua - Gulliver in Tara Uriasilor

Partea a treia - In Laputa, Balinbarb, Glub-Dub-Drib, Luggnagg si Japonia

Partea a patra - In Tara Cailor Vorbitori

Viaţa şi aventurile lui Robinson Crusoe

DANIEL DEFOE a fost un jurnalist si scriitor englez. A inceput sa scrie literatura dupa ce a profesat mai intai ca om de afaceri si apoi ca ziarist. Tatal lui era un mic negustor londonez, pe nume Foe. (Si-a adaugat acest prefix aristocratic, "De", pe la mijlocul vietii). Si-ar fi dorit ca fiul lui sa devina preot. Din cauza nonconformismului religios, Defoe a avut acces la o educatie universitara. Astfel, a studiat la o scoala a disidentilor, de la periferia Londrei. El a fost negustor, fabricant, contabil, ziarist, agent politic, de multe ori ruinat, falit, inchis. In acelasi timp, a realizat si o productie literara bogata, o opera de poet si ziarist, de pamfletar si istoric, de economist si calator, de moralist si romancier. In anii 1690, Defoe a inceput cariera de scriitor si, in calitate de autor de pamflete, va scrie "Englezul get-beget". Acest lung poem ridiculizeaza sentimentele antiolandeze in randul englezilor. In 1719, la varsta de cincizeci si noua de ani, in timp ce continua sa scrie articole de ziar, precum si pamflete pe probleme curente, defoe a abordat un alt gen literar. A inceput cu "Robinson Crusoe", apoi a elaborat o serie de biografii fictive, memorii si autobiografii. A scris peste 300 de carti. Privit in ansamblu, "Robinson Crusoe" apare ca un jurnal de calatorie abundand in detalii de meteorologie, de geografie, de contabilitate etc., o opera exclusiv antifictiva, ancorata in realitatea imediata, aceea in care trebuie sa supravietuiesti... Prin aceasta, autorul Daniel Defoe detine un loc remarcabil in istoria universala a romanului.
Detalii produse
 • Laleaua neagră
 • Format 13x20 cm
 • Număr pagini 224
 • Editura Andreas
 • Autor ALEXANDRE DUMAS
 • Anul publicării 2016
 • ISBN 9786068271897
 • Scor Bestseller
 • Micul Prinţ (ediţie color, cu desenele autorului)
 • Format 13x20 cm
 • Număr pagini 112
 • Editura Andreas
 • Autor A. de Saint-Exupéry
 • Anul publicării 2015
 • ISBN 9786068271774
 • Scor Bestseller
 • Cãlãtoriile lui Gulliver
 • Format 13x20 cm
 • Număr pagini 272
 • Editura Andreas
 • Autor Jonayhan Swift
 • Anul publicării 2017
 • ISBN 9786067650266
 • Scor Bestseller
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Femeia cu colier de velur

Femeia cu colier de velur

16 Lei

Stapanul lupilor

Stapanul lupilor

28 Lei

Cartea de Crăciun

Cartea de Crăciun

PRP: 39 Lei

34.3 Lei

Casatoriile lui mos Olifus

Casatoriile lui mos Olifus

17 Lei

Jurnal din Anul Ciumei

Jurnal din Anul Ciumei

PRP: 44 Lei

38.7 Lei

Robinson Crusoe. Text adaptat

Robinson Crusoe. Text adaptat

PRP: 15 Lei

14.2 Lei

Cei trei mușchetari

Cei trei mușchetari

PRP: 29 Lei

24.6 Lei

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

PRP: 29 Lei

24.6 Lei

Castelul Eppstein

Castelul Eppstein

25 Lei

Insula de foc

Insula de foc

35 Lei

Laleaua neagră

Laleaua neagră

PRP: 30.5 Lei

24.4 Lei

Robin Hood, proscrisul

Robin Hood, proscrisul

PRP: 14 Lei

9.9 Lei

Cei trei muschetari Vol.1+2

Cei trei muschetari Vol.1+2

PRP: 32 Lei

22.4 Lei

PRP: 63 Lei

47.3 Lei