Anuradha Dayal-GulatiHedi Hoka

Pachet Calatorie de vindecare

PRP: 99.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69.9 Lei

Cum ar arăta viața ta fără poverile moștenite? Descoperă cum familia ta influențează totul și bandajează-ți rănile vechi, cu două cărți care te ajută să îți creezi viața pe care o meriți. „Vindecă-ți rădăcinile” și „În adâncul sufletului” te ghidează în a te elibera de tiparele familiale și te îndrumă să îți atingi adevăratul potențial.

BONUS: Caiet practic de identificare a blocajelor emoționale în format PDF.


Cum ar arăta viața ta fără poverile moștenite? Descoperă cum familia ta influențează totul și bandajează-ți rănile vechi, cu două cărți care te ajută să îți creezi viața pe care o meriți. „Vindecă-ți rădăcinile” și „În adâncul sufletului” te ghidează în a te elibera de tiparele familiale și te îndrumă să îți atingi adevăratul potențial.

BONUS: Caiet practic de identificare a blocajelor emoționale în format PDF.


Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - În adâncul sufletului

Dimensiune
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Hedi Hoka
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050966
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Calatorie de vindecare - Anuradha Dayal-Gulati, Hedi Hoka

VINDECĂ-ȚI RĂDĂCINILE


Ar putea fi vorba de traumele și experiențele părinților, bunicilor sau chiar ale strămoșilor tăi, care se transmit din generație în generație. Poate ai observat tipare care se repetă în familia ta – dificultăți financiare, conflicte între frați, divorțuri sau, din contră, căsnicii lungi și fericite, sănătate și bună dispoziție. Moștenirea familiei poate fi o sursă de putere personală, dar, neînțeleasă, ea te împiedică să trăiești o viață plină de lumină și iubire.


Anuradha Dayal-Gulati, specialistă în vindecare emoțională și ancestrală, îți oferă exerciții și instrumente simple ca să recunoști și să te eliberezi de tiparele familiale negative și să le întărești pe cele pozitive. Prin exerciții de scris în jurnal și de vizualizare, hărți mentale și ritualul vedic tarpanam, vei învăța să îți onorezi strămoșii și să te eliberezi de traumele transgeneraționale. Autoarea îți împărtășește propria călătorie de vindecare, experiența cu terapia constelațiilor familiale și puterea nebănuită a esențelor florale.


„Vindecă-ți rădăcinile” te ajută să recunoști tiparele care îți afectează viața de zi cu zi și îți oferă uneltele necesare pentru a depăși barierele invizibile ce te împiedică să creezi viața pe care ți-o dorești și o meriți.


ÎN ADÂNCUL SUFLETULUI


Nu voi repeta greșelile părinților mei...

 

În adâncul sufletului, știi că familia din care provii a influențat decisiv traiectoria vieții tale.

 

Relațiile tale cu cei din jur, modul în care te percepi pe tine însuți și locul tău în societate, dorința de a avea copii sau de a-ţi urmări ambițiile profesionale, toate acestea pot fi influențate de conflictele nerezolvate din familie. Corpul tău păstrează inclusiv emoțiile și senzațiile fizice rezultate în urma situațiilor traumatice, dar de cele mai multe ori, acestea nu sunt experimentate sub formă de amintiri, ci ca reacții fizice care îți perturbă prezentul.

 

Metoda constelațiilor familiale te ajută să identifici sursa tiparelor dăunătoare de comportament și să obții o înțelegere mai bună a dinamicilor inconștiente din familie pe care le resimțim cu toții adesea sub forma anxietăților, temerilor, lipsurilor, frustrărilor, furiilor, problemelor de sănătate sau a episoadelor depresive.

În Adâncul sufletului îți propune un răspuns la întrebările încuietoare pe care le ai despre traumele moștenite, cu ajutorul metodei inedite de terapie care a schimbat tot ceea ce știam despre legăturile de familie.


Recenzii:


„Anuradha Dayal-Gulati a scris un ghid minunat și informativ despre cum să fim mai mulțumiți, mai împliniți și despre cum să avem mai multă armonie în viață. Această carte prețioasă aduce o contribuție importantă la apariția unor noi terapii bazate pe energie. Rareori se găsește un ghid atât de informativ și liric al darurilor pământului, strămoșilor și spiritului. —   Dan Cohen, autor al cărții I Carry Your Heart in My Heart: Family Constellations in Prison


„Stilul clar, concis și realist al lui Anu și exercițiile ușoare fac din cartea sa un instrument minunat pentru începători, clienți, dar și pentru specialiști. Îți împărtășește procesul pas cu pas și îți arată cum să găsești pace și mulțumire în viață conectându-te la tine însuți.” - Susan Ulfelder, doctor tradițional care folosește remedii naturale, doctor în medicină integrativă și fondatoare a Institutului Hellinger din Washington


Vindecă-ți rădăcinile oferă o opțiune provocatoare de rezolvare a problemelor de familie și de creare a unei vieți împlinite.” —   BlueInk Review


„Probabil ai auzit zicala că dacă vindeci ceva în tine, acest lucru se întinde pe 7 generații din trecut și 7 generații din viitor. Nu voiam să cred că este adevărat. Că strămoșii noștri ne afectează parcursul a cine suntem astăzi. După ce am citit cartea lui Anu, mi-am schimbat părerea despre vindecarea ancestrală și am îmbrățișat-o. Acum văd această cale de vindecare ca pe un mod pozitiv de a-mi influența viața, și nu ca pe o povară suplimentară de dus.” – Claudia Moriel


„Profundă și captivantă, cartea „În adâncul sufletului”, scrisă de Hedi Hoka, ne ademenește în adâncurile sufletului pentru a ne dovedi că în noi există iubire. Nu am citit până acum o altă carte care să evidențieze cu atâta eleganță conexiunea supremă dintre suflet, știință și constelațiile familiale.”

Gáspár György, psihoterapeut relațional imago, autorul cărții Suflete de sticlă


Fragment din carte

„Uneori, o temă reapare în familie generații la rând – probleme financiare, faliment, eșec în afaceri, rivalitate între frați, divorț sau, invers, căsnicii de durată și fericite, sănătate, ocazii pline de bucurie, tachinări și bună dispoziție. Poate că ai observat dintotdeauna aceste teme sau tipare, neluându-le prea mult în seamă sau considerându-le pur și simplu coincidențe. Sau poate că le-ai simțit influența din plin și ai avut senzația că nu ai nicio putere asupra lor. Dar ce-ar fi dacă e mai mult decât doar un sentiment de împotmolire? Ce-ar fi dacă sursele acestor tipare ar fi chiar în familia ta, însă nu doar în cea pe care o știi?” – fragment din „Vindecă-ți rădăcinile”


„În constelațiile familiale, căutăm sursa problemei nu doar în copilărie, ci în întregul sistem familial. De ce facem asta? Pentru că, indiferent care ar fi natura relațiilor noastre de familie în prezent sau dacă am avut personal contact cu membrii din generațiile anterioare, familia din care venim are legătură cu cine suntem și cum ne percepem pe noi înșine. Purtăm cu noi tipare din sistemul nostru familial ca pe o hologramă, asimilate inconștient, iar acestea influențează cum dorim să fim iubiți, cum iubim, când ne simțim sprijiniți și cum putem prospera în viață.” – fragment din „În adâncul sufletului”

Detalii produse
Despre Anuradha Dayal-Gulati
Anuradha Dayal-Gulati
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anuradha Dayal-Gulati inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anuradha Dayal-Gulati se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anuradha Dayal-Gulati. Fiecare carte scrisa de Anuradha Dayal-Gulati este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anuradha Dayal-Gulati in categoria Anuradha Dayal-Gulati astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Hedi Hoka
Hedi Hoka
Biografie
HEDI HOKA este doctor în psihologie, psiholog principal în Colegiul Psihologilor din România, terapeut, autor, trainer, profesor asociat mindfulness la Mindful Academy International și facilitator de constelații familiale. Pasionată de neuropsihologie, Hedi Hoka a căutat întotdeauna să transpună într-un limbaj cât mai simplu mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor umane.

A învățat despre mindfulness în Statele Unite ale Americii și este fondator al European Academy For Mindfulness. După un deceniu la catedra Facultăţii de Psihologie Aplicată a Universităţii „Babeş Bolyai”, Hedi Hoka a decis să își aprofundeze cunoștințele profesionale prin studiul psihoterapiei fenomenologice, descoperind, astfel, călătoria traumelor transgeneraționale.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

27 recenzii

5 stele

27

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Mirela Sudacov

O carte foarte interesanta! O recomand cu mare drag!

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa Mihăilescu

Această carte mi-a oferit o nouă perspectivă asupra relațiilor familiale și a modului în care acestea ne influențează viața.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudiu Stan

Această carte este o lectură esențială pentru iubitorii de spiritualitate și mindfulness. "Vindecă-ți rădăcinile" este o lectură transformatoare pe care o recomand cu încredere.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Munteanu

Anuradha Dayal-Gulati scrie cu o claritate și o sensibilitate deosebită despre impactul trecutului familial asupra prezentului nostru. "Vindecă-ți rădăcinile" m-a ajutat să îmi înțeleg mai bine trecutul și să mă eliberez de influențele negative.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Stanciu-Dumitrache

Am ascultat-o pe autoare intr-un Podcast si mi-a plăcut tare mult blândețea ei. La fel e si in cazul cărții. Si mai utila mi se pare pentru cei curioși in legătura cu constelațiile familiale, raspunde la multe întrebări si analizează relația cu părinții.

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Angela Samoilă

O scriitură deosebit de frumoasă. Pe lângă placerea de a citi, îți transmite idei prin care înveți să depășești situații dureroase, să mergi înainte, să te descoperi, să te cunoști. Argumentarea adusă curge lin in sufletul tău,că un balsam,iar fiecare pagină citită te - ndeamnă la descoperirea următoarei. Sensibilitatea cu care autoarea depășește obstacolele te învață prin analiza făcută să te iubești, să mai urci o treaptă spre desăvârșire.

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicoleta Samoila

O carte miracol. Un ajutor de nădejde în alinarea durerilor profunde, în imblânzirea destinului, și-n urcusul spre desăvârșirea sufletului. Aceasta carte trebuie tradusă în toate limbile, pentru toți oamenii.

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Seu Cosmina

Este o carte care transmite atat de multa caldura sufletească incat parca te asezi in bratele mamei sau a bunicii care iti povesteste din intelepciunea vietii transmisa din generatii in generatii. Totul e clar, e firesc. Pot sa simt iubirea transmisa si adorm zambind 💜 bucuroasă ca pot sa o daruiesc mai departe 🤗

Recenzie pentru cartea În adâncul sufletului

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-11.1%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Curaj în fața morții

Curaj în fața morții

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-22.3%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-59.4%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-20%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-66.9%
Hardcover
-40.8%
Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Calatorie de vindecare

Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.8%
-31.9%
Nou
-36.8%
Pachet Puterea e in tine

Pachet Puterea e in tine

PRP: 94.8 Lei 59.9 Lei
Nou
-38%
Pachet Granița dintre lumi

Pachet Granița dintre lumi

PRP: 104.9 Lei 65 Lei
Nou
-8.3%
Povestea ta are sens

Povestea ta are sens

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-34.1%
-46.6%
Pachet Calea abundenței

Pachet Calea abundenței

PRP: 159 Lei 84.9 Lei
-18.4%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Învinge anxietatea în 10 pași

Învinge anxietatea în 10 pași

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-15%
Nou
-18.4%
Trezește geniul din tine

Trezește geniul din tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-35.5%
Nou
-17.4%
Pachet Iubirea e ruptă din rai

Pachet Iubirea e ruptă din rai

PRP: 108.9 Lei 89.9 Lei
BestSeller
-35.1%
Pachet Nu exista coincidente

Pachet Nu exista coincidente

PRP: 153.9 Lei 99.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-33.4%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 99.9 Lei
Nou
BestSeller
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
PRP: 99.8 Lei

69.9 Lei