Alexandra BrackenAlex Aster

Pachet Blestemul magiei

PRP: 118 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei

Unele blesteme descătușează puteri nebănuite, așa cum unele forme de magie scot la suprafață cel mai terifiant întuneric. Descoperă o serie captivantă, presărată cu dragoste și ură, teroare și sânge, întuneric și lumină, în care magia întunecată pătrunde în fiecare cotlon al sufletului tău.

Unele blesteme descătușează puteri nebănuite, așa cum unele forme de magie scot la suprafață cel mai terifiant întuneric. Descoperă o serie captivantă, presărată cu dragoste și ură, teroare și sânge, întuneric și lumină, în care magia întunecată pătrunde în fiecare cotlon al sufletului tău.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Lightlark

Dimensiune
130x200
Număr pagini
480
Editura
Bookzone
Autor
Alex Aster
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051109
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Blestemul magiei - Alexandra Bracken, Alex Aster

Rezumat Lightlark - Alex Aster


O carte care urmează să fie ecranizată de Universal Studios.

 

Bestseller New York Times ⭐ Bestseller Wall Street Journal ⭐ Bestseller Publishers Weekly ⭐ Bestseller USA Today

 

După un secol, insula Lightlark va găzdui din nou Centenarul, jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor şase regate. 

 

Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei.

Cine va supraviețui și cine va muri? Regulile sunt confuze, şi misterul pare să se adâncească pe măsură ce jocul periculos al Centenarului creează mai mult suspans.

 

Fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Fiecare regat suferă în urma câte unui blestem diferit, dar în egală măsură de devastator. Dar poate cel mai crud blestem este cel care bântuie regatul Săbăticiei - tărâmul seducătoarelor blestemate să-i ucidă pe cei de care se îndrăgostesc.

 

Iar Isla Crown, tânăra stăpână a regatului, este hotărâtă să câștige jocul Centenarului și să le curme suferința supuselor sale, chiar dacă pentru a reuși va trebui să mintă, să înşele, să trădeze şi să fure.

 

Un singur lucru îi complică planurile: iubirea. Pentru că o Sălbăticiune nu are voie să se îndrăgostească. 

 

Rezumat Nightbane – Alex Aster


CONTINUAREA CELUI MAI POPULAR FANTASY DE PE TIKTOK


Ai fost cândva otrava existenței mele, iar acum… ești cel mai dulce elixir.

Isla Crown a câștigat iubirea a doi conducători legendari și a reușit să rupă blestemele care au bântuit cele șase tărâmuri timp de secole, dar puțini cunosc adevărata origine a puterilor ei. Acum, în urma unei trădări care i-a sfărâmat sufletul în mii de bucăți, Isla caută cu disperare o cale de a-și alina durerea, alegând să se piardă în locurile seducătoare din Lightlark, în loc să-și îndeplinească îndatoririle de conducătoare a două tărâmuri separate.

Rivalii ei, cu ambițiile lor de neclintit, nu au acceptat înfrângerea în tăcere. În plus, în jurul Islei se țes conspirații și comploturi care îi pun viața în pericol, căci mulți nu cred că ascensiunea ei la tron a fost meritată. Pe măsură ce vălul întunecat al morții se răspândește amenințător asupra Lightlark-ului și secretele adânc îngropate încep să iasă la iveală, Isla se vede prinsă într-o furtună de trădări și provocări.

Cu fiecare pas, tânăra conducătoare trebuie să-și pregătească armele și să descopere alianțe noi pentru a-și putea îndeplini responsabilitățile față de poporul său. Ea trebuie să navigheze printr-un labirint al intrigilor și să înfrunte cel mai periculos trădător dintre toți: propria inimă.

Întregul regat depinde de alegerile ei. Să înceapă lupta!


Recenzii


„Un fantasy ca o gură de aer proaspăt. Plin de secrete, întuneric și magie, Nightbane te va face să oftezi și apoi să te îndrăgostești, fără să îi poți rezista nici măcar o clipă.” – CHLOE GONG, autoare bestsellerului Aceste patimi zbuciumate


„Cu o descriere aproape cinematică, Nightbane îți răsfață toate simțurile, te face să te îndrăgostești și să te simți ca și cum ai pluti pe un nor magic, pentru ca mai apoi să te lovească cu răsturnări de situație. O vei citi pe nerăsuflate!” – MARIE LU, autoarea bestsellerului Skyhunter


„Dacă Jocurile foamei ar fi fost o poveste magică întunecată, am fi obținut înfricoșătorul şi încântătorul Lightlark. Pregătește-te să explorezi o lume fascinantă, unde dragostea e o sentință la moarte şi idilele dintre concurenți sunt mai sălbatice decât blestemele care apasă insula.” – ADAM SILVERA, autorul bestsellerului Amândoi mor la sfârșit


Fragment


„— Crezi că aș fi stat cu mâinile încrucișate, uitându-mă la tine cum mori, pentru o sabie? Chiar crezi că aș fi putut alege altceva în afară de tine?

— Da, zise ea neîncrezătoare. Ai spus-o cu gura ta.

Grim o privi și spuse:

— Lucrurile s-au schimbat.

Isla își dădu seama că și ea ar fi făcut la fel. L-ar fi ales pe el.

— Dar regatul tău… ai spus că ai nevoie de ea. Pentru tine, este cel mai important lucru din lume.

— Regatul meu are nevoie de ea.

O mângâie pe tâmplă și îi spuse cu cea mai blândă voce:

— Dar nu e cel mai important lucru din lume.”


Rezumat Blestemul oaselor - Alexandra Bracken

 

Se spune că toată magia e pe jumătate iluzie. Din păcate, cealaltă jumătate este teroare îmbibată-n sânge.

 

Pentru un vânător de comori, căutarea nu se oprește niciodată. Tamsin Lark a cutreierat pământul în lung și-n lat căutând unui leac pentru blestemul teribil al fratelui ei mai mic. Și tocmai când credea că l-a găsit, tatăl lor adoptiv s-a făcut nevăzut cu acel artefact magic - singurul care ar fi putut ridica blestemul lui Cabell. Zece ani mai târziu, Tamsin calcă pe urmele tatălui ei, meseria de „Recuperator” purtând-o în cripte pecetluite de secole, unde trebuie să înfrunte vrăjitoare puternice și creaturi fantastice periculoase. Tamsin are un plan de a ajunge la comoară, dar cu atâția Recuperatori și vrăjitoare puternice care îi dau târcoale, fata are de făcut o alegere imposibilă - va îndruma o bandă de tâlhari pe tărâmul sacru al Avalonului, punând în primejdie toate ființele magice care locuiesc acolo, sau va aștepta ca magia întunecată să îi corupă și ultimul membru al familiei? 

 

Magie, iubire și tensiune pe care o poți tăia cu cuțitul într-o carte devenită BESTSELLER #1 New York Times în ziua lansării. Delectează-te cu această poveste magică de la autoarea seriilor-fenomen Minți Pimejdioase (ecranizată de 20th Century Fox) și LORE!

 

 „Împânzită cu magie, pericol, iubire și inimi rănite.” - Leigh Bardugo, autoarea seriei fenomen Grisha, ecranizată de Netflix

 

„Pe muchie de cuțit, tensionat, plin de acțiune și iubire devastatoare, Blestemul Oaselor este un roman legendar.” - Jennifer Lynn Barnes, autoarea seriei bestseller #1 New York Times Jocurile Moștenirii

 

„Un roman fantasy senzațional, încărcat cu magie întunecată.” — Stephanie Garber, autoarea seriilor fenomen Caraval și A fost odată o inimă frântă

 

„Stilul lui Bracken este senzual și amețitor.” - Elizabeth Lim, autoare seriei Sânge de stele, bestseller New York TImes

Detalii produse
  • Nightbane Nightbane
  • Dimensiune 130x200
  • Număr pagini 480
  • Editura Bookzone
  • Autor Alex Aster
  • Anul publicării 2024
  • Traducator Diana Morărașu
  • ISBN 9786303052397
  • Scor Bestseller
Despre Alexandra Bracken
Alexandra Bracken
Biografie
Cărțile Alexandrei Bracken au cucerit tineri și adolescenți din toată lumea mulțumită lumilor fantastice captivante conturate. Licențiată în Engleză și Istorie, Bracken include în proza sa detalii istorice și mitologice care încântă întotdeauna cititorii. Scriitoarea a debutat cu o carte pentru copii, însă a cunoscut cu adevărat succesul în urma publicării volumelor din seriile sale Young Adult: The Darkest Minds și Passenger, devenind astfel autoare de bestselleruri New York Times și USA Today. În prezent, cărțile sale sunt traduse în peste 15 limbi.
Autorul cărților:
Despre Alex Aster
Alex Aster
Biografie
Alex Aster este recunoscută drept regina genului fantasy, iar romanul său de debut, Lightlark, a devenit rapid cel mai popular fantasy de pe Tik Tok și un bestseller internațional vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, Alex Aster este una dintre cele mai urmărite autoare din lume, fiind recunoscută și de publicații prestigioase precum New York Times, Wall Street Journal și USA Today
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

25 recenzii

5 stele

25

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


P

Pârvulescu Cosmina

Isla, ca personaj, este complexă și bine conturată, iar lupta ei internă dintre datoria de conducătoare și rănile sufletului ei adaugă o dimensiune profund umană poveștii. Relațiile dintre personaje sunt, de asemenea, remarcabil construite, fiecare având motivații și secrete proprii care contribuie la intensitatea poveștii.

Recenzie pentru cartea Nightbane

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Rodi Bicaz

Mi-a plăcut enorm felul în care Aster construiește lumea magică din Lightlark, oferind detalii care te fac să te simți parte din poveste.

Recenzie pentru cartea Nightbane

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Valeria Tiga

„Nightbane” este o poveste epică despre putere, iubire și trădare. Recomand!

Recenzie pentru cartea Nightbane

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Crina Biliac

O carte buna are o acțiune complexa și un final neașteptat de bun o recomand cu drag celor care adora cărțile fantasy

Recenzie pentru cartea Blestemul oaselor

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luiza Bunea

10/10

Absolut minunata! Abia aștept sa se traducă și al treilea volum! Daca îți place magia, puterile, prinți și prințese cartea asta fantasy este pentru tine

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ingrid

Vă rog, vă rog, traduce-ți al doilea volum! Iubesc cartea, îmi apare în continuu pe tiktok a doua parte și tot ce pot să zic e ca de abia aștept să o citesc și nu mai am răbdare!!! Am mai spus o dată, vă rog? 😖❤️

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Liliana Maria Crișan

Când se traduce al doilea volum . Nu mai am răbdare, mi-a plăcut la nebunie primul .

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei

Alte carti din categoriile: Carti de dragoste, Young Adult, Carti fantasy

Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-50.8%
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.5%
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-15.3%
-15%
Regele malefic

Regele malefic

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-20.4%
Zeul infernului

Zeul infernului

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20%
Bandita

Bandita

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-14.7%
Prințul nemilos

Prințul nemilos

PRP: 55 Lei 46.9 Lei
-20.4%
Zeul Dorinței

Zeul Dorinței

PRP: 49 Lei 39 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Blestemul magiei

-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-30.2%
Punk 57

Punk 57

PRP: 62.9 Lei 43.9 Lei
-25.2%
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-14.9%
Cand infloreste liliacul

Cand infloreste liliacul

PRP: 49.9 Lei 42.47 Lei
-15%
Trandafirii pierduti

Trandafirii pierduti

PRP: 49.9 Lei 42.41 Lei
-15.1%
Nume de cod: Trandafirul

Nume de cod: Trandafirul

PRP: 49.9 Lei 42.36 Lei
BestSeller
-43.5%
-29.8%
Pachet Seria Sarpe si porumbel

Pachet Seria Sarpe si porumbel

PRP: 192.3 Lei 134.9 Lei
-15.8%
Surorile Hollow

Surorile Hollow

PRP: 45 Lei 37.9 Lei
-40.1%
Patru regine moarte

Patru regine moarte

PRP: 65.9 Lei 39.5 Lei
-25%
Dulce uitare. Seria Made Vol.1

Dulce uitare. Seria Made Vol.1

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
-15%
Regatul celor Malefici

Regatul celor Malefici

PRP: 76.9 Lei 65.37 Lei
-30%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 39 Lei
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
PRP: 118 Lei

89 Lei