Adrian Leonard Mociulschi

Mic tratat de magie

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mic tratat de magie

Format
13 x 20 cm
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Adrian Leonard Mociulschi
Anul publicării
2018
ISBN
9786064401311

Rezumat Mic tratat de magie - Adrian Leonard Mociulschi

Din punct de vedere calitativ, obiectele fermecate ale contemporaneității fac munca umană de prisos, la fel ca acelea din poveste. Roboții industriali lucrează în fabrici, auto-scanerele ne scapă de cozi la intrarea în cinematografe, iar terminalele self check-in, din aeroporturi, înlocuiesc operatorii de la ghișeu.


De la comorile ascunse într-o peșteră în care am fi putut intra rostind formula Sesam, deschide-te! am ajuns la controlul vocal pentru
smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice. Asistăm, așadar, la o manifestare liberă a puterilor considerate odinioară vrăjitorești. Așa cum Ali Baba putea porunci stâncii îndărătul căreia erau ascunse bogății, omul contemporan poate comanda asistenților digitali în spatele cărora se află Inteligența Artificială.
Democratizarea magiei face o diferență cantitativă între artefactele din basme, puține la număr, și cele ale societății de consum, produse pe bandă rulantă. Am ajuns să trăim într-o lume pe cât de miraculoasă, pe atât de misterioasă, dar încă nu ne dăm seama de acest lucru. Micul tratat de magie dorește să divulge seducția lumii tehnologice de astăzi, purtând cititorul pe acele cărări ale cunoașterii pe care le-a bătut și autorul în cercetările sale.


Sistemele informatice de astăzi au ajuns ca duhul din povești, cu mențiunea că programele nu mai sălășluiesc într-un anume loc, precum Lampa lui Aladin, ci însuflețesc orice hardware prin intermediul căruia ne slujesc. Asistenții virtuali au ajuns astfel omniprezenți, putând fi găsiți în ceasul inteligent de la mână, în telefonul mobil din buzunar sau la bordul mașinilor care își caută autonomia pe drumurile noastre.


ADRIAN LEONARD MOCIULSCHI s-a dedicat încă din anii studenției cercetărilor multidisciplinare. A studiat istoria filosofiei
cu academicianul Gheorghe Vlăduțescu și compoziția muzicală clasică cu academicianul Ștefan Niculescu. După obținerea doctoratului în muzică, devine bursier-cercetă
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Mic tratat de magie înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Adrian Leonard Mociulschi
Adrian Leonard Mociulschi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Leonard Mociulschi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Leonard Mociulschi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Leonard Mociulschi. Fiecare carte scrisa de Adrian Leonard Mociulschi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Leonard Mociulschi in categoria Adrian Leonard Mociulschi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Mic tratat de bunastare

Mic tratat de bunastare

PRP: 17 Lei

13.6 Lei

PRP: 25 Lei

12.5 Lei