Corneliu Borundel

Medicina interna pentru cadre medii - Ed. V

PRP: 119.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
83.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Medicina interna pentru cadre medii - Ed. V

Editura
Grupul All
Autor
Corneliu Borundel
ISBN
9789735719258

Rezumat Medicina interna pentru cadre medii - Ed. V - Corneliu Borundel

Rod al colaborării unui prestigios colectiv de autori (medici de diferite specialităţi), a cărui coordonare a fost asigurată de medicul Corneliu Borundel, Manualul este circumscris sarcinii de bază a cadrului medical cu pregătire medie, de asigurare a condiţiilor optime de îngrijire a bolnavului (îngrijirea medicală propriu-zisă, atribuţiile igienico-sanitare, organizatorice, educative şi gospodăreşti), insistând asupra necesităţii ca acesta să-şi însuşească, cât mai profund şi mai rapid, cunoştinte şi practici de specialitate şi să-şi manifeste receptivitatea faţă de ştiinţă şi faţă de nou. Informaţiile – revizuite, adăugite şi actualizate conform ultimelor cercetări ştiinţifice întreprinse în diversele specialităţi ale medicinei interne şi expuse la un nivel elevat, dar comprehensibil – acoperă cele mai diverse aspecte ale activităţii de zi cu zi ale asistenţei medicale: examinarea, urmărirea evoluţiei bolilor şi metodele de tratament specifice, cât şi repere ale stabilirii contactului cu bolnavii şi ale posibilităţilor de recuperare după boală.

Detalii produs
Despre Corneliu Borundel
Corneliu Borundel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corneliu Borundel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corneliu Borundel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corneliu Borundel. Fiecare carte scrisa de Corneliu Borundel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corneliu Borundel in categoria Corneliu Borundel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 119.9 Lei

83.9 Lei