A. CârstoveanuA. DamianN. Vişan

Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exercitii, probleme, notiuni teoretice, teste de evaluare

PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.67 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exercitii, probleme, notiuni teoretice, teste de evaluare

Format
205x290
Număr pagini
116
Editura
Elicart
Autor
A. Cârstoveanu,
N. Vişan,
A. Damian
Anul publicării
2020
ISBN
9786067682717

Rezumat Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exercitii, probleme, notiuni teoretice, teste de evaluare - A. Damian, A. Cârstoveanu, N. Vişan

Matematica pentru clasa a III-a Caiet de lucru. Exercitii, probleme, teste de evaluare, notiuni teoretice Autori: Ana Carstoveanu, Niculina-Ionica Visan, Arina Damian Avizat M.E.N. prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 Cartea se adreseaza elevilor de clasa a III-a si reprezinta un auxiliar didactic util, in conformitate cu cerintele noii programe scolare, avizate de M.E.N.C.S. prin ordinul nr. 5003/2014. Continutul auxiliarului este structurat de la usor la greu, de la simplu la complex, existand si probleme cu un grad de dificultate sporit. Elevii sunt pusi in situatia de a analiza, de a exersa si de a aplica in mod constient si creator notiunile teoretice dobandite. Testele de evaluare propuse reprezinta un instrument eficace de a controla sistematic activitatile de invatare ale copiilor, oferindu-le o perspectiva noua pentru programul viitor de invatare. Prin obiectivele pe care le urmareste, aceasta carte devine utila atat elevilor si invatatorilor, cat si parintilor in lucrul suplimentar cu copilul.

Detalii produs
Despre A. Damian
A. Damian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre A. Damian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. A. Damian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale A. Damian. Fiecare carte scrisa de A. Damian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre A. Damian in categoria A. Damian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exerciţii, probleme, noţiuni teoretice, teste de evaluare
Despre A. Cârstoveanu
A. Cârstoveanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre A. Cârstoveanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. A. Cârstoveanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale A. Cârstoveanu. Fiecare carte scrisa de A. Cârstoveanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre A. Cârstoveanu in categoria A. Cârstoveanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exerciţii, probleme, noţiuni teoretice, teste de evaluare
Despre N. Vişan
N. Vişan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre N. Vişan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. N. Vişan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale N. Vişan. Fiecare carte scrisa de N. Vişan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre N. Vişan in categoria N. Vişan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exerciţii, probleme, noţiuni teoretice, teste de evaluare
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-28.6%
-30% Extra
-22.9%
-30% Extra

Cumparate impreuna cu Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Exercitii, probleme, notiuni teoretice, teste de evaluare

PRP: 19 Lei

17.67 Lei