Cristian CiobanescuIulia Valentina RaduMiruna Paula LungutescuVictor Ioan Nicolae

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a

PRP: 29.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.8 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a

Format
16,5 x 23,5 cm
Număr pagini
320
Editura
Niculescu
Autor
Miruna Paula Lungutescu,
Cristian Ciobanescu,
Iulia Valentina Radu,
Victor Ioan Nicolae
Anul publicării
2020
ISBN
9786063805042

Rezumat Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a - Iulia Valentina Radu, Cristian Ciobanescu, Victor Ioan Nicolae, Miruna Paula Lungutescu

DRAGI ELEVI,   Această lucrare își propune o nouă abordare asupra matematicii pentru elevii de clasa a Vll-a, ea fiind realizată din dorința existenței unei modalități prin care învățarea acestei științe exacte să fie făcută din plăcere. De aceea, fiecare lecție conține o prezentare detaliată a noțiunilor teoretice și un număr mare de modele de exerciții rezolvate, astfel încât elevul să aibă parte de o pregătire temeinică pentru Evaluarea Națională de la finalul clasei a Vlll-a si, de asemenea, să fie capabil să rezolve rapid exercițiile și problemele propuse, urmând ca mai apoi să se verifice și să se autoevalueze pe baza soluțiilor complete oferite la finalul cărții.   Culegerea a fost concepută de către autori astfel încât să se poată adresa absolut tuturor elevilor, indiferent cât de apropiați sunt de matematică, fiecare lecție conținând exerciții pentru fixare, aprofundare și performanță. Așa cum noi am scris cu drag lucrarea, sperăm că și voi veți studia într-o manieră plăcută materialul propus și, totodată, veți dobândi competențele din noua programă școlară.   MULT SUCCES, Autorii
Detalii produs
Despre Iulia Valentina Radu
Iulia Valentina Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iulia Valentina Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iulia Valentina Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iulia Valentina Radu. Fiecare carte scrisa de Iulia Valentina Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iulia Valentina Radu in categoria Iulia Valentina Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică. Exerciții și probleme pentru clasa a VII-a
Despre Cristian Ciobanescu
Cristian Ciobanescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Ciobanescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Ciobanescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Ciobanescu. Fiecare carte scrisa de Cristian Ciobanescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Ciobanescu in categoria Cristian Ciobanescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică. Exerciții și probleme pentru clasa a VII-a
Despre Victor Ioan Nicolae
Victor Ioan Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Victor Ioan Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Victor Ioan Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Victor Ioan Nicolae. Fiecare carte scrisa de Victor Ioan Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Victor Ioan Nicolae in categoria Victor Ioan Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Miruna Paula Lungutescu
Miruna Paula Lungutescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Miruna Paula Lungutescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Miruna Paula Lungutescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Miruna Paula Lungutescu. Fiecare carte scrisa de Miruna Paula Lungutescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Miruna Paula Lungutescu in categoria Miruna Paula Lungutescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică. Exerciții și probleme pentru clasa a VII-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-25.1%
-25%
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 37.38 Lei
-25%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 18.11 Lei
-25%
PRP: 29.9 Lei

24.8 Lei