Dan PeligradDan ZahariaMaria Zaharia

Matematica - Clasa 5 Partea 2 - Consolidare

Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica - Clasa 5 Partea 2 - Consolidare

Format
165x235
Număr pagini
192
Editura
Paralela 45
Autor
Dan Peligrad,
Dan Zaharia,
Maria Zaharia
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737628

Rezumat Matematica - Clasa 5 Partea 2 - Consolidare - Maria Zaharia, Dan Peligrad, Dan Zaharia

Seria de lucrari Mate 2000+ Consolidare, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive. Prin urmare, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute: • un text teoretic succint, obligatoriu (rezumat al continuturilor invatarii propuse de programa) care cuprinde notiuni si relatii (introduse prin definitii si notatii corespunzatoare), proprietati (teoreme, propozitii etc), metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc). Pentru a fi bine intelese si retinute de elevi, notiunile teoretice sunt insotite de exemple si modele de rezolvari; • un text teoretic neobligatoriu, destinat aprofundarii suplimentare de catre elevii preocupati de performanta a continuturilor propuse de programa, in vederea obtinerii unor rezultate deosebite la concursuri si olimpiade scolare; • activitati de consolidare a invatarii, pentru lucrul la clasa si pentru acasa (afterschool, homeschooling), care grupeaza tipuri diverse de exercitii si probleme pe trei niveluri progresive: 1) intelegere; 2) aplicare si exersare; 3) aprofundare si performanta. Aceasta abordare modulara permite aplicarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe elev stiu / vreau sa stiu / am invatat; • utilizarea algoritmilor si conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare; • evaluari ale progresului invatarii prin teste conforme cu standardele Ministerului Educatiei si Cercetarii; • aplicatie destinata invatarii in sistem online; prin scanarea QR CODE-ului prezent in interiorul volumului tiparit, se ofera (in premiera pe piata cartii din Romania) acces la activitati de predare aflate in stransa legatura atat cu continuturile programei, cat si cu cele ale volumului tiparit.
Detalii produs
Despre Maria Zaharia
Maria Zaharia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Zaharia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Zaharia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Zaharia. Fiecare carte scrisa de Maria Zaharia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Zaharia in categoria Maria Zaharia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dan Peligrad
Dan Peligrad
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan Peligrad inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan Peligrad se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan Peligrad. Fiecare carte scrisa de Dan Peligrad este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan Peligrad in categoria Dan Peligrad astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica - Clasa 5 Partea 2 - Consolidare
Despre Dan Zaharia
Dan Zaharia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan Zaharia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan Zaharia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan Zaharia. Fiecare carte scrisa de Dan Zaharia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan Zaharia in categoria Dan Zaharia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei

28 Lei