Sf. Ioan Iacob Hozevitul

M-am ascuns in pustie si lacrimi

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații M-am ascuns in pustie si lacrimi

Format
130x200
Număr pagini
160
Editura
Sophia
Autor
Sf. Ioan Iacob Hozevitul
Anul publicării
2022
ISBN
9789731368313

Rezumat M-am ascuns in pustie si lacrimi - Sf. Ioan Iacob Hozevitul

Întru cetele cele prea minunate ale Sfinților, care se află de‑a pururi văzători și rugători înaintea Preasfintei Treimi, este şi Cuviosul Ioan Iacob Hozevitul, român de neam, care a adormit întru Domnul în anul 1960 şi a fost proslăvit de Dumnezeu prin sfinte moaşte și nenumărate minuni. Viața și lucrarea sa plină de harul și dragostea Duhului Sfânt au făcut din Sfântul Ioan unul dintre cuvioșii mult îndrăgiți de români: cuvintele și stihurile sale grăiesc simplității, dar deopotrivă și adâncurilor inimii, la fel precum o fac moaștele și minunile sale, strălucind prin slava Învierii Domnului Hristos. Vindecă, Sfinte Părinte Ioane, întreaga mea alcătuire cu razele dumnezeieștii tale bunătăți, ca și suspinul meu cel îndelungat să se sfârșească prin îmbrățișarea Crucii lui Hristos, întru care să mă odihnesc, gustând din neasemuita Sa dragoste pentru om. Limpezește-mi și înnoiește-mi mintea, inima și simțirile, Cuvioase Ioane, ca, ușurându-se și primenindu-se toate prin blândețea cea lină a păcii lui Dumnezeu, să mă tămăduiesc, făcându-mă iubitor al pătimirilor lui Hristos. Iar îmbrățișându-L pe Cel Care m-a îmbrățișat prin Cruce, să mă las în brațele Lui preaputernice, cele care m-au făcut din nimic și m-au adus la ființă și viață. Și fie ca ochii să mi se deschidă, căzând pleoapele îmbătrânitei orbiri, și să mă las cu totul văzut de Cel Ce Este și Care cunoaște pe de-a întregul trecutul, prezentul și veșnicia mea.
Detalii produs
 • M-am ascuns in pustie si lacrimi
 • Format 130x200
 • Număr pagini 160
 • Editura Sophia
 • Autor Sf. Ioan Iacob Hozevitul
 • Anul publicării 2022
 • ISBN 9789731368313
 • Scor Bestseller
  #243 în categoria Religie
  #3561 în categoria Carti
Despre Sf. Ioan Iacob Hozevitul
Sf. Ioan Iacob Hozevitul
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Ioan Iacob Hozevitul inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Ioan Iacob Hozevitul se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Fiecare carte scrisa de Sf. Ioan Iacob Hozevitul este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Ioan Iacob Hozevitul in categoria Sf. Ioan Iacob Hozevitul astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0