Dr. Aaron Ahuvia

Lucrurile pe care le iubim

PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
50.15 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lucrurile pe care le iubim

Format
130x200
Număr pagini
352
Editura
Lifestyle Publishing
Autor
Dr. Aaron Ahuvia
Anul publicării
2023

Rezumat Lucrurile pe care le iubim - Dr. Aaron Ahuvia

Cărți, bibelouri, obiecte de artă, telefoane IPhone, haine, mașini, muzică, păpuși, mobilă și chiar natură. Dacă ești ca majoritatea oamenilor, la un moment dat în viața ta te vei trezi bucurându-te de o relație de iubire cu un anumit lucru care îți aduce fericire, alinare sau împlinire. Cum se face că simțim atât de frecvent o pasiune intensă pentru obiecte? Ce spune această tendință despre noi și despre societatea în care trăim?


În Lucrurile pe care le iubim, dr. Aaron Ahuvia prezintă descoperiri uimitoare care demonstrează că suntem mult mai puțin „raționali" decât credem, atunci când vine vorba despre posesiunile și hobbyurile noastre. În realitate, avem relații pasionale cu lucrurile pe care le iubim, iar aceste relații sunt acționate de influențe adânc înrădăcinate în cultura și biologia noastră. Unele dintre pasiunile noastre sunt bruște, obsesive și efemere; altele sunt aventuri fidele, pe viață. Unele se termină trist: ne transformăm în colecționari compulsivi sau preferăm să distrugem obiectele, decât să le dăm altcuiva. Și, pe măsură ce tehnologia avansează și creează dependență din ce în ce mai mare, ajungem ne întrebăm: este oare posibil ca viața noastră să devină în așa măsură dominată de legăturile emoționale pe care le avem cu lucrurile, încât să ne pierdem interesul pentru ceilalți oameni?


Plină de studii fascinante de caz, analize științifice și perspective asupra vieții noastre într-o lume materialistă, Lucrurile pe care le iubim oferă o înțelegere cu adevărat originală și revelatoare a iubirii pentru obiecte și lucruri inanimate, precum și a modului în care relațiile noastre cu acestea ne pot îmbogăți și îmbunătăți viața.


„Iubirea este sentimentul care ne păstrează sănătatea și speranța în mijlocul unei lumi pline de haos. Aaron Ahuvia scrie atât de frumos despre această minunată stare a ființei noastre și toate manifestările ei! Citiți și învățați despre felul în care iubirea pe care o purtați lucrurilor vă încorsetează și vă otrăvește sinele!" ― Philip Kotler, părintele marketingului modern și autorul cărții Managementul marketingului


„Tonul colocvial al autorului face ca rezultatele numeroaselor sale cercetări să fie amuzante și pe înțelesul tuturor. Cartea asta provocatoare e ușor de iubit." ― Publishers Weekly


„Oamenii cheltuiesc deseori bani pe lucruri, în căutarea fericirii, însă asta le lasă deseori un sentiment de neîmplinire. Lucrarea dr. Ahuvia cuprinde cercetări de psihologie socială, neuroștiințe, afaceri și tehnologie, care ne ajută să explorăm iubirea pe care o simțim pentru lucruri, ca să ne putem ancora în relații semnificative cu noi înșine și cu ceilalți. O lectură plină de înțelesuri." ― Jennifer Aaker, General Atlantic Professor, Stanford University


Dr. Aaron Ahuvia este profesor de marketing la Facultatea de Afaceri a Universității Michigan–Dearborn, S.U.A. Este cel mai publicat și citat specialist în domeniul cercetării iubirii non-interpersonale.

A publicat peste o sută de articole științifice și prezentări academice, iar rezultatele cercetărilor sale au apărut în Time, New York Times, The Wall Street Journal, Glamour, precum și în publicații importante din Europa și Japonia. Dr. Ahuvia a fost invitat la emisiuni ale radioului public, dar și în emisiuni de televiziune de largă audiență, cum ar fi Oprah Winfrey Show.

Detalii produs
Despre Dr. Aaron Ahuvia
Dr. Aaron Ahuvia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Aaron Ahuvia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Aaron Ahuvia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Aaron Ahuvia. Fiecare carte scrisa de Dr. Aaron Ahuvia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Aaron Ahuvia in categoria Dr. Aaron Ahuvia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Lucrurile pe care le iubim
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Lucrurile pe care le iubim

Lucrurile pe care le iubim

PRP: 59 Lei 50.15 Lei
PRP: 59 Lei

50.15 Lei