Gheorghe LazarescuLuiza PopescuTatiana Costache

Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior

PRP: 38 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
32.3 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior

Dimensiune
130x200
Număr pagini
272
Editura
METEOR PRESS
Autor
Luiza Popescu,
Tatiana Costache,
Gheorghe Lazarescu
Anul publicării
2022
ISBN
9789737288677

Rezumat Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior - Luiza Popescu, Tatiana Costache, Gheorghe Lazarescu

Limba Romana - Teste Grila Pentru Admiterea In Invatamantul Superior Editie revizuita si adaugita pe baza normelor prevazute de DOOM ed. a III-a Cartea se adreseaza mai multor categorii de persoane preocupate de perfectionarea cunostintelor de limba romana si de optimizarea performantelor in acest domeniu: in primul rand, absolventilor de liceu care sustin proba de concurs la limba romana pentru admiterea in institutii de invatamant superior; apoi, elevilor din invatamantul preuniversitar dornici de performanta si, in special prin a doua parte a lucrarii, tuturor celor care doresc sa stapaneasca mai bine limba romana, in conformitate cu cele mai recente norme in vigoare. Lucrarea este formata exclusiv din teste-grila, cu variante de raspuns dintre care una (si numai una) este corecta.
Detalii produs
Despre Luiza Popescu
Luiza Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luiza Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luiza Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luiza Popescu. Fiecare carte scrisa de Luiza Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luiza Popescu in categoria Luiza Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior
Despre Tatiana Costache
Tatiana Costache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tatiana Costache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tatiana Costache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tatiana Costache. Fiecare carte scrisa de Tatiana Costache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tatiana Costache in categoria Tatiana Costache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior
Despre Gheorghe Lazarescu
Gheorghe Lazarescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Lazarescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Lazarescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Lazarescu. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Lazarescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Lazarescu in categoria Gheorghe Lazarescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei

Cumparate impreuna cu Limba romana. Teste grila pentru admiterea in invatamantul superior

BestSeller
-20.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 39 Lei
PRP: 38 Lei

32.3 Lei