Alin-Adrian Moise

Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 si legislatie conexa 2022

Editie PREMIUM
PRP: 139.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
125.9 Lei

Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995

si legislatie conexa 2022. Editie Premium, include si:

DOCTRINA

JURISPRUDENTA

ADNOTARI


Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995

si legislatie conexa 2022. Editie Premium, include si:

DOCTRINA

JURISPRUDENTA

ADNOTARI


Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 si legislatie conexa 2022

Format
145x205
Număr pagini
776
Editura
Universul Juridic
Autor
Alin-Adrian Moise
Anul publicării
2022
ISBN
9786063910739

Rezumat Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 si legislatie conexa 2022 - Alin-Adrian Moise

Ingrijita de dr. Alin-Adrian Moise, notar public (Camera notarilor publici Bucuresti) si formator la Institutul Notarial Roman, culegerea Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 si legislatie conexa 2022 (actualizata la data de 17 iulie 2022) deschide seria editiilor PREMIUM din acest an.


Volumul reuneste in paginile sale acte normative care vizeaza cu precadere latura procedurala a activitatii notariale si care sunt de o importanta ridicata, in conditiile in care reforma din ultimii ani a dreptului privat a condus si la augmentarea considerabila a izvoarelor in sens formal ale dreptului notarial.


Editiile PREMIUM beneficiaza de coperta lacuita selectiv si sunt tiparite pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica. Totodata, ofera un continut consolidat si imbogatit constand in numeroase acte normative si extrase atent selectate, la care se adauga informatii utile, structurate profesionist si evidentiate adecvat prin grafica si cromatica speciale.

Seria se adreseaza practicienilor, teoreticienilor, doctoranzilor, masteranzilor, studentilor.

 

PRO LEGE – O colecție necesara oricarui jurist: 


  • reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia;


  • prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);


  • este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica;


  • seria PREMIUMdin cadrul colectiei PRO LEGE beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar (dupa caz, jurisprudenta europeana, mai multa jurisprudenta nationala si mai multe legi conexe integrale sau in extras, varii adnotari etc.);


  • fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.
Detalii produs
Despre Alin-Adrian Moise
Alin-Adrian Moise
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alin-Adrian Moise inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alin-Adrian Moise se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alin-Adrian Moise. Fiecare carte scrisa de Alin-Adrian Moise este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alin-Adrian Moise in categoria Alin-Adrian Moise astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 139.9 Lei

125.9 Lei