Edgar Morin

Lectii dintr-un secol de viata

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.25 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lectii dintr-un secol de viata

Dimensiune
130x200
Număr pagini
144
Editura
Curtea Veche
Autor
Edgar Morin
Anul publicării
2022
ISBN
9786064413239

Rezumat Lectii dintr-un secol de viata - Edgar Morin

Edgar Morin are amintiri în culori de la multe dintre evenimentele pe care noi le cunoaștem doar din imagini de arhivă. S-a născut într-o lume decimată de gripa spaniolă și a trăit conștient și implicat invadarea Franței de trupele naziste în 1940, Holocaustul, lăsarea Cortinei de Fier, zorii Uniunii Europene, mișcarea contraculturală din mai 1968, începuturile conștientizării crizei climatice și ale globalizării, Războiul Rece, conflictele din Orientul Mijlociu, dizolvarea blocului comunist, tranzițiile, migrațiile, 11/09, terorismul, pandemia de Covid-19, comentându-le pe toate la cald în calitate de sociolog și intelectual public. Cartea sa este confesiunea unui om care, după ce a trecut prin aproape toate crizele secolului al XX-lea, și-a pierdut încrederea în proiectul european. Dar care, la vârsta de 101 ani, deschide ochii în fiecare dimineață cu credința că frumusețea încă poate salva lumea. Veritabil copil al istoriei recente, Edgar Morin ne povestește despre iubiri, război, filozofie și greșeli, despre lecturi, prietenii, idei și obsesii, despre neprevăzut și incertitudine, dar mai ales despre calitățile unei existențe desfășurate permanent sub semnul îndoielii.
Detalii produs
Despre Edgar Morin
Edgar Morin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Edgar Morin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Edgar Morin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Edgar Morin. Fiecare carte scrisa de Edgar Morin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Edgar Morin in categoria Edgar Morin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Lectii dintr-un secol de viata
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Lectii dintr-un secol de viata

Lectii dintr-un secol de viata

PRP: 45 Lei 38.25 Lei
PRP: 45 Lei

38.25 Lei