Gheorghe Popescu-Burdea

Leacuri pentru neuitare

PRP: 38.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.11 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Leacuri pentru neuitare

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Corint
Autor
Gheorghe Popescu-Burdea
Anul publicării
2023
ISBN
9786060880943

Rezumat Leacuri pentru neuitare - Gheorghe Popescu-Burdea

Volumul Leacuri pentru neuitare întrunește memoriile lui Gheorghe Popescu-Burdea, întrerupte timpuriu de stingerea din viață a scriitorului, cu sonetele sale. Pentru autor, „cel de‑al doisprezecelea copil al unei fa­milii de învățători‑ctitori de școală de acum mai bine de un secol, pentru care Cartea și Învățătura erau iz­vorul suprem la care își adăpau și spiritul, și inima, destinul poetului era legat de viața Cetății.” (Beatrice Săndescu, „În loc de prefață”)

„Gheorghe Popescu-Burdea face parte din generația literară a războiului (n. 26 aprilie 1922, în comuna Drăcșani – Teleorman), generație care a suferit din plin privațiunile coșmarului comunist, dar care a marcat totuși o prezență originală în literatura română contemporană.

[… ] Dragostea pentru poezie pe care scriitorul o ma­nifestă și pe care o materializează în această carte a sonetelor îl definește structural.

Am simțit citind cartea sa de acum fluidul unei comunicări directe, egală cu lava lirică a unei erupții sincere, convingându‑mă că poezia se mai face din emoții, așa cum vinul se mai face și din struguri.” Emil Manu, „Să intrăm pe porți în cetate”

Detalii produs
Despre Gheorghe Popescu-Burdea
Gheorghe Popescu-Burdea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Popescu-Burdea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Popescu-Burdea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Popescu-Burdea. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Popescu-Burdea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Popescu-Burdea in categoria Gheorghe Popescu-Burdea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Leacuri pentru neuitare
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Istorie, Istoria romanilor

PRP: 38.5 Lei

27.11 Lei