Bjorn SortlandPasi PitkanenTimo Parvela

Kepler62.Cartea a treia:Calatoria

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.55 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Kepler62.Cartea a treia:Calatoria

Dimensiune
145x205
Număr pagini
168
Editura
Humanitas Junior
Autor
Bjorn Sortland,
Pasi Pitkanen,
Timo Parvela
Anul publicării
2023
ISBN
9789735081010

Rezumat Kepler62.Cartea a treia:Calatoria - Timo Parvela, Bjorn Sortland, Pasi Pitkanen

După o scurtă escală pe ISS4, cei doisprezece copii aleşi să salveze omenirea pornesc către un viitor incert şi inimaginabil de îndepărtat, cu ajutorul a trei nave numite după corăbiile lui Cristofor Columb – Niña, Pinta şi Santa María. Echipajul de pe Santa María este format din Ari, Joni, Marie şi locotenentul Olivia Colin. După un somn lung de peste patru sute de ani, Marie şi Ari se trezesc Ceva este în neregulă cu expediţia lor. Şi cine este misteriosul călător cu numărul 13 pe care nimeni nu l-a văzut până acum? Răspunsul s-ar putea să vină numai după descifrarea înţelesului unei ghicitori enigmatice. Kepler62 – o serie premiată, tradusă în 23 de ţări, o lume distopică unde prietenia e pusă la încercare, un univers necunoscut de explorat.
Detalii produs
Despre Timo Parvela
Timo Parvela
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Timo Parvela inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Timo Parvela se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Timo Parvela. Fiecare carte scrisa de Timo Parvela este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Timo Parvela in categoria Timo Parvela astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Bjorn Sortland
Bjorn Sortland
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bjorn Sortland inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bjorn Sortland se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bjorn Sortland. Fiecare carte scrisa de Bjorn Sortland este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bjorn Sortland in categoria Bjorn Sortland astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Pasi Pitkanen
Pasi Pitkanen
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Pasi Pitkanen inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Pasi Pitkanen se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Pasi Pitkanen. Fiecare carte scrisa de Pasi Pitkanen este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Pasi Pitkanen in categoria Pasi Pitkanen astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Miorlau si Cutulache Vol. 1

Miorlau si Cutulache Vol. 1

PRP: 37 Lei 35.15 Lei
-5%
-5%
Invitatia. Seria Kepler62 Vol.1

Invitatia. Seria Kepler62 Vol.1

PRP: 39 Lei 37.05 Lei
-10%
-10%
Virusul. Seria Kepler62 Vol.5

Virusul. Seria Kepler62 Vol.5

PRP: 65 Lei 58.5 Lei
PRP: 49 Lei

46.55 Lei