Anca HațieganMarta Petreu

Ion Vartic. in joc de oglinzi

PRP: 80 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
76 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ion Vartic. in joc de oglinzi

Format
160x230
Număr pagini
436
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Marta Petreu,
Anca Hațiegan
Anul publicării
2021
ISBN
9786067977844

Rezumat Ion Vartic. in joc de oglinzi - Anca Hațiegan, Marta Petreu

Cred că sunteți cel mai atent dintre cititori (inclusiv dintre critici). În timpul șederii mele la țară, m-am îndeletnicit cu scrierea unui capitol autobiografic despre capacitatea de atenție, Sesamul inteligenței… Vă rog să mă credeți, mă simt mîndru că am stîrnit un studiu ca al dumneavoastră. Cu multă prietenie, ADOLFO BIOY CASARES Doru Vartic, așa cum l-am cunoscut eu, este nu doar eseistul strălucitor, intelectualul rafinat, ci și un maestru al farselor și șotiilor (se amuză des să-l joace pe Puck ca să-și pună prietenii în situații comice, dintre cele mai neașteptate). Și, culmea, astea vin din partea unui mare timid. Doru e un timid, care, ca toți timizii, poate deveni un vulcan aprins, iar lava lui frige rău. Cînd se revarsă, n-aș vrea să-i fiu în preajmă. Dar Doru, cel pe care îl cunosc, e și un om de teatru de înaltă valoare, chiar dacă unii actori nu l-au apreciat, că nu l-au înțeles. Vorbind din experiență, spectacolele mele (căci am fost invitat de trei ori de Vartic la Național) rămîn, împreună cu altele, dovada că teatrul sub direcția lui a fost unul pasionat și viu, uneori chiar inovator. A făcut ce a putut, în condițiile extrem de grele ale momentului. (ANDREI ȘERBAN)
Detalii produs
Despre Anca Hațiegan
Anca Hațiegan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anca Hațiegan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anca Hațiegan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anca Hațiegan. Fiecare carte scrisa de Anca Hațiegan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anca Hațiegan in categoria Anca Hațiegan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marta Petreu
Marta Petreu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marta Petreu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marta Petreu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marta Petreu. Fiecare carte scrisa de Marta Petreu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marta Petreu in categoria Marta Petreu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Domni si doamne

Domni si doamne

PRP: 34.95 Lei

33.2 Lei

PRP: 80 Lei

76 Lei