Taran Matharu

Invocatorul: Novicele

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.2 Lei
Demoni, magie și lupte pentru putere. Soarta unui imperiu este în mâinile lui Fletcher, în primul titlu din seria fantasy Invocatorul, inclusă în lista New York Times a celor mai bine vândute cărți.
Demoni, magie și lupte pentru putere. Soarta unui imperiu este în mâinile lui Fletcher, în primul titlu din seria fantasy Invocatorul, inclusă în lista New York Times a celor mai bine vândute cărți.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Invocatorul: Novicele

Editura
STORIA BOOKS
Autor
Taran Matharu
Anul publicării
2017
ISBN
9786069449325

Rezumat Invocatorul: Novicele - Taran Matharu

Demoni, magie și aventuri epice—astfel pot fi caracterizate cărțile din seria Invocatorul, incluse în lista New York Times a celor mai vândute cărți.Fletcher nu este decât un biet ucenic fierar, dar întâmplarea face să descopere că este înzestrat cu darul de a invoca demoni de pe alt tărâm. Obligat să-și părăsească satul din cauza unei crime pentru care nu e vinovat, se vede nevoit să pribegească împreună cu demonul lui și ajunge la Academia Vocans, locul în care cei înzestrați cu acest dar sunt pregătiți în meșteșugul invocării demonilor.
La Academie, Fletcher trebuie să dea piept cu o serie de lecții istovitoare, care îl pregătesc să devină războinic-mag și să lupte în războiul purtat de Imperiul Hominum împotriva sălbaticilor orci. Trezindu-se înconjurat de copiii celor mai puternici nobili din țară, Fletcher e nevoit să aibă mare grijă. Însetați de putere, gemenii Forsyth pândesc din umbră și urzesc tot felul de intrigi, urmărind interesele familiei lor. Tot acolo Fletcher o întâlnește pe Sylva, o elfă dispusă să facă tot ce îi stă în putință pentru încheierea unei alianțe între seminția ei și imperiu, chiar cu prețul trădării prietenilor. Şi pe Othello, cel dintâi gnom primit vreodată la Academie. Poporul lui a fost multă vreme asuprit de conducătorii imperiului, lucru care provoacă o serie de tensiuni printre noii lui colegi.Fletcher se va trezi prins între forțe puternice, fără niciun alt ajutor în afara demonului său, Ignatius. În timp ce piesele de pe tablă se înfruntă pentru câștigarea supremației, el va trebui să decidă cărei tabere îi este loial. Soarta întregului imperiu se află în mâinile lui...
prm50

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Taran Matharu
Taran Matharu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Taran Matharu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Taran Matharu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Taran Matharu. Fiecare carte scrisa de Taran Matharu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Taran Matharu in categoria Taran Matharu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

PRP: 39 Lei

31.2 Lei